اطلاعات جدید از Max Payne 3 در ماه آینده

Terova

No Trolls
کاربر سایت
Max_Payne_3_Artwork_Pics_2.jpg

بازی Max Payne 3 که مدت زیادی از معرفی آن میگزرد هنوز تاریخ مشخصی برای عرضه ندارد ولی هنوز میتوان این امیدواری را داشت که بعد از تاخیرها بازی همچنان در حال ساخت است حالا هر چقدر هم اهسته..!

عنوان Max Payne یک موفقیت برای Rockstar بود که داستان یک مامور زخم خورده را نشان میداد فردی که حالا در نسخه سوم تغییراتی زیادی رو به خود میبیند همین تغییرات زیاد باعث شد که اکثر طرفدارن این گلایه را به سازندگان بازی برساند که شاید یکی از علت های تاخیر بازی ، اصلاح گذشته باشد..

سازنده ها امروز وعده انتشار اخبار تازه ای از بازی در ماه آینده داده اند.

منبع

• Like
Reactions: SHePArd
تو بازی سنتر، ماله کشیدن به RDR رفت پی کارش... نه یه مقاله درست حسابی، نه یه نقد مشتی، نه صحبت از داستان و مضمونی که داره...( هر چی از داستان سیاسی، اجتماعی این بازی بگم باز کم گفتم)
احتمالا شما نقد RDR که روی صفحه اصلی سایت بود رو ندیدی.به نظر من که خیلی کامل بود.

این راک استار تنبل شده شدید . از بس فروش بازیاش خوب بوده و رقیب نداشته دیگه بیخی شده . در ضمن بر خلاف بقیه من معتقدم کیفیت بازیاش کم شده . gta 4 نسبت به vice city و sanandreas افت محسوسی داشت . رد دد هم چنگی به دلم نزد . دقیقا موتور گرافیکی gta 4 بود . فقط محیط رو وسترن کرده بودن .
خلاصه راک استار فعلن زده تو خط لشی
کجا *R تنبل شده؟ جک گفتی؟:d
این شرکت همیشه رو بازیهاش حساسیت نشون میداده و مدت زمان ساخت بازیهاش طول میکشیده.
به خاطر همین طولانی شدن پروسه ساخت مکس پین 3 یه حسی بهم میگه این بازی مثل RDR می ترکونه.

تو بازی سنتر، ماله کشیدن به RDR رفت پی کارش... نه یه مقاله درست حسابی، نه یه نقد مشتی، نه صحبت از داستان و مضمونی که داره...( هر چی از داستان سیاسی، اجتماعی این بازی بگم باز کم گفتم)
راهنمای قدم به قدم از اون کامل تر ؟
ماشالله انصاف :d

• Like
سلام علیکم...

حالا این ماه یا ماههای بعد...چه فرقی میکنه ؟؟!!!

MP3 هم مثه RDR میشه دیگه...
آقا تمام سایتها، از در پیت ترینشون تا معتبرترینشون ،RDR رو گوتی کردن (یعنی چاره ایی نداشتن، از بس که این بازی خوبه) بعد تو بازی سنتر هنوز یه عده میگن، چرا mass effect 2 نشد، چرا هوی رین نشد، حق این بازی رو خوردن و ...
اونم از تاپیکش...گنج کجاست، لباسها چطور آزاد میشن، سگ آبی از کجا پیدا کنیم...

با وجود اینکه بازی MP3 از موتور RAGE استفاده میکنه و این موتور امتحانشو تو GTA IV و RDR پس داده ولی کاری به گرافیک و مسائل فنی ندارم( اگه 2011 بیاد یه رقیب سفت و سخت واسه آنچارتد3 خواهد بود)...این بازی از لحاظ داستانی انقلابی در دنیای گیم خواهد بود، بدون شک...

*R از مرز بازی و سرگرمی و لذت صرف گذشته...*R حرفای خیلی مهمی داره که برای انسان ENTERTAINMENTزده امروزی، فقط قالب و مدیوم گیم میتونه موثر باشه...
تو عامل نفوذی *R نیستی احتمالا که همه جا از بازی های این انطوری طرفداری می کنی؟ :d
آخه بازی نیومده، هیچیم ازش معلوم نیست چطوری میخواد انقلاب به پا کنه! لااقل بزار یه تریلر درست و حسابی ازش بیاد :))

• Like
این راک استار تنبل شده شدید . از بس فروش بازیاش خوب بوده و رقیب نداشته دیگه بیخی شده . در ضمن بر خلاف بقیه من معتقدم کیفیت بازیاش کم شده . gta 4 نسبت به vice city و sanandreas افت محسوسی داشت . رد دد هم چنگی به دلم نزد . دقیقا موتور گرافیکی gta 4 بود . فقط محیط رو وسترن کرده بودن .
نظر شخصی هم نظر شخصی های قدیم! GTA IV که با میانگینِ 98، از نظرِ امتیاز دومین بازی برترِ تاریخِ گیمه، افت داشته نسبت به نسخه های قبلی! :| شاد شدیم. از اون طرف هم RDR نه تنها نسخه ی قبلی خودش رو شسته و گذاشته کنار، همین الانم داره جایزه های GoTY درو میکنه، اون وقت چنگی به دلِ شما نزده! شاد شدیم×2! در کل Thanx بابتِ این پستِ Fun!
راستی این عکس رو یادم رفت بذارم، الان میذارم، شرمنده! :دی :
roflmao128627648907226957.jpg

آخرین ویرایش:
مکس پین روی کنسول :))
انیمیشن تا اواسط دوره ی 1990 در "انحصار سنی" به سر میبرد. بازیها از زمان ابداع بیت تورنت در "انحصار تکنولوژی" به سر میبرن.
درضمن یکی از رفقاء در میگرنسافت گفته تا 2015 "برنامه ای" برای سخت افزار جدید نداریم.
برید با Gears of Payneـون حال کنید همونطور که با Metal Gear Solid 4: Hype of Chinks (من به 3 و 2ـش به شدت علاقه دارم نپرید بهم یکوقتی)، و Heavy Gears و Grand Gears Auto IV و Uncharted: Another Gears Clone و Red Dead: Gears و در کل Gearsـهای دیگتون حال کردید.
اشتباه بزرگ عمر من خرید کنسول نسل جدیدی غیر از Wii بود که بازیهای "کژوال"ـش تنها بازیهای جدید خوب هستن.

• Like
Reactions: SHePArd and Fratos
این لیست بازیهای شرکت Take-Two
هستش nintendoeverything
L.A. Noire Xbox 360, PS3 Spring 2011
Top Spin 4 Xbox 360, PS3, Wii Fiscal 4Q 2011
Major League Baseball 2K11 Xbox 360, PS3, PS2, PSP, Wii, PC Fiscal 4Q 2011
Duke Nukem Forever Xbox 360, PS3, PC Calendar Year 2011
Spec Ops: The Line Xbox 360, PS3, PC Fiscal Year 2012
XCOM Xbox 360, PC Fiscal Year 2012
BioShock Infinite Xbox 360, PS3, PC Calendar Year 2012

فکر کنم شما موقع زدن این پست در حالت خواب به سر می بردین:)

ظر شخصی هم نظر شخصی های قدیم! GTA IV که با میانگینِ 98، از نظرِ امتیاز دومین بازی برترِ تاریخِ گیمه، افت داشته نسبت به نسخه های قبلی! :| شاد شدیم. از اون طرف هم RDR نه تنها نسخه ی قبلی خودش رو شسته و گذاشته کنار، همین الانم داره جایزه های GoTY درو میکنه، اون وقت چنگی به دلِ شما نزده! شاد شدیم×2! در کل Thanx بابتِ این پستِ Fun!
راستی این عکس رو یادم رفت بذارم، الان میذارم، شرمنده! :biggrin1: :
فکر کنم شما موقع زدن این پست در حالت خواب به سر می بردین:)
خیر اینا واقعیته . gta 4 که پر خرج ترین بازی تاریخ هم هست فقط زرق برق زیاد کرده بود . کاملا پلاستیکی .از اون لذت و فان قبلی دیگه چیزی دیده نمیشه
رددد نسبت به قبلیش پیشرفت زیادی داشته ولی من موقع بازی حس میکردم gta 4 رو وسترن بازی میکنم دقیقا همون engine
امتیاز سایتا یا گوتی شدن هم زیاد برام مهم نیست . super mario galaxy هم همه ی جوایز رو درو کرد !!
البته نا گفته نمونه که هنوز R* یه سروکله از بقیه بالاتره

تازه قبلا 2 سال 1 بار حداقل یک gta متفاوت میداد بیرون . حالا از بعد از سن اندرس فقط یدونه داده بیرون . ((اون اپیزود هام که حتی داستانشونم کاملا مستقل نیستن چه برسه به گرافیک و گیم پلی و نقشه ))
تو 5 سال فقط یه دونه که ظاهرا تا 2 ساله دیگم قرار نیست جدید بده که میشه به عبارتی تو 7 سال یه دونه .
از 1998 تا 2005 پنج عدد
از 2005 تا 2012 یک عدد اونم با پسرفت محسوس

تازه قبلا 2 سال 1 بار حداقل یک gta متفاوت میداد بیرون . حالا از بعد از سن اندرس فقط یدونه داده بیرون . ((اون اپیزود هام که حتی داستانشونم کاملا مستقل نیستن چه برسه به گرافیک و گیم پلی و نقشه ))
تو 5 سال فقط یه دونه که ظاهرا تا 2 ساله دیگم قرار نیست جدید بده که میشه به عبارتی تو 7 سال یه دونه .
از 1998 تا 2005 پنج عدد
رفیق ...شاید حرفت درباره gta تا حدی درست باشه و لی تو red dead حسابی جبران کرد.....

خیر اینا واقعیته . gta 4 که پر خرج ترین بازی تاریخ هم هست فقط زرق برق زیاد کرده بود . کاملا پلاستیکی .از اون لذت و فان قبلی دیگه چیزی دیده نمیشه
رددد نسبت به قبلیش پیشرفت زیادی داشته ولی من موقع بازی حس میکردم gta 4 رو وسترن بازی میکنم دقیقا همون engine
امتیاز سایتا یا گوتی شدن هم زیاد برام مهم نیست . super mario galaxy هم همه ی جوایز رو درو کرد !!

i569350_gta.jpg

/:)

دیگه از gta iv ایراد گرفتن.......هیچی نگیم بهتره.شاید واسه شما خوب نباشه ولی این فقط نظر شخصی شماست.به نظر من که بهترین بازی عمرم بود(همه سری gta قبلی هارم بازی کردم)
هنوزم که بعد از این همه مدت با نیکو یه گشتی تو شهر میزنم یه حال اساسی میگیرم واقعا از هر نظر کم نظیر نبود بلکه بی نظیر بود
mp3 هم یه شاهکار دیگه می شه حالا ان شالله هستیم و میبینیم

77679191529631410267.jpg
جالب شد! میانگینِ 98 نشونگرِ هیچی نیست، فقط نظرهای خوشحالِ جنابعالی ملاکه! نه، میخواستی بیان توی GTA IV هم مثلِ SA برات جت-پک و Shamal (همون هواپیما مسافربری تو SA) بذارن، تا رضایتِ شما رو جلب کنن، آره؟ GTA IV به نظرِ من خیلی به واقعیت نزدیک شده بود و نمیخواستن با چیزای تخیلی مثلِ جت-پک و هواپیما و اینا واقع-گرایی رو بیارن پایین! سخت افزارِ محدودِ کنسول و موانعِ دیگه هم بماند!
انفجارِ یه ماشین توی GTA IV افتِ فریم ایجاد میکرد، دیگه فرض کنید هواپیما...!
یوزر-اسکور هم زیاد نمیتونه ملاک باشه! چون هر کی از راه میرسه، اگه با بازی دشمنی داشته باشه نمره ی پایین میده میره! یا کلاً از بازی خوشش نمیاد و یه نمره ای میده که با نمره ی منتقدا و یوزرهای دیگه جور در نمیاد!
یه موردِ دیگه هم اینکه شما زرنگ بازی در آوردی رفتی User Score و Critic Socre نسخه ی PC رو گذاشتی اینجا! عالم و آدم میدونن که GTA IV نسخه ی PCش از نسخه ی کنسولیش پایین تره! از باگ های بازی گرفته تا Performance Leecher بودنِ نسخه ی پی-سی!
خب الان مشکلِ اون انجین چیه که اینطوری بهش گیر دادی؟ گرافیکش پایینه؟ چه مشکلی داره؟
از بحث های قبلی هم نتیجه این شد که فقط نظرِ شما مهمه! منتقدین بادِ هوا هستن! RDR اَخ و GTA IV پسرفته! #:-s
درو کرد که کرد! حتماً حقش بوده! تا کور شود هر آنکه نتواند دید! الان مگه من گفتم ماریو بده؟ اصلاً کسی حرف از ماریو زد؟ عجیبه والا!
خدا رو شکر اینو قبول داری! :))
از 1998 تا 2005 پنج عدد
هدف از این تیکه هم جداً نفهمیدم چیه! خب شاید یه شرکت دوست داشته باشه روی بازیش زیاد کار کنه و بازیش رو کامل بده بیرون! RockStar هم از این کارش نتیجه گرفته و داره روی همه ی بازیاش طولانی مدت کار میکنه! RDR پنج سال! Agent و بازی های دیگه هم همین طور! مشکلی هست حالا؟
امر (Trolling)ـی نبود؟
57438607895887404762.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or