اطلاعات جدید از Max Payne 3 در ماه آینده

Terova

No Trolls
کاربر سایت
Max_Payne_3_Artwork_Pics_2.jpg

بازی Max Payne 3 که مدت زیادی از معرفی آن میگزرد هنوز تاریخ مشخصی برای عرضه ندارد ولی هنوز میتوان این امیدواری را داشت که بعد از تاخیرها بازی همچنان در حال ساخت است حالا هر چقدر هم اهسته..!

عنوان Max Payne یک موفقیت برای Rockstar بود که داستان یک مامور زخم خورده را نشان میداد فردی که حالا در نسخه سوم تغییراتی زیادی رو به خود میبیند همین تغییرات زیاد باعث شد که اکثر طرفدارن این گلایه را به سازندگان بازی برساند که شاید یکی از علت های تاخیر بازی ، اصلاح گذشته باشد..

سازنده ها امروز وعده انتشار اخبار تازه ای از بازی در ماه آینده داده اند.

منبع

• Like
Reactions: SHePArd
بازي نه براي سال 2011 برنامه ريزي شده نه براي 2012. به همين خاطر Kotaku ايميلي به Rockstar زده كه بازي چي شد؟ اونها هم گفتند كه سخت مشغول ساخت بازي هستند و در ماه هاي آينده اطلاعات جديدي از بازي مياد.

سال پيش بود كه خبري درز كرد كه Rockstar سه بار سناريو بازي رو كاملا عوض كرده. شايد تغييرات اساسي رو در بازي ببينيم. به هر حال رئيس Take-Two اعلام كرده بود ما از Red Dead Redemption ياد گرفتين كه هرچه وقت بيشتري براي ساخت يك بازي بگذاريم نتيجه بهتري ميگيريم، Max Payne 3 هم اين طور هست.

به هر حال همه جوره منتظر ارباب رنج ها هستيم.

به هر حال رئيس Take-Two اعلام كرده بود ما از Red Dead Redemption ياد گرفتين كه هرچه وقت بيشتري براي ساخت يك بازي بگذاريم نتيجه بهتري ميگيريم، Max Payne 3 هم اين طور هست.

یعنی میخوان 5 سال کشش بدن ؟ :|
من همون اتمسفر غمگین همون فضاهای گرفته رو میخوام :( همون مکس رنج دیده همون رو میخوام :(

به نظر من اسم Alan Wake رو میگذاشتن Max Payne 3 خیلی بیشتر به سری Max میخورد تا این کچل معتاد..! (سر دانته هم همین بلا رو آوردن)
یعنی میخوان 5 سال کشش بدن ؟ :|
من همون اتمسفر غمگین همون فضاهای گرفته رو میخوام :( همون مکس رنج دیده همون رو میخوام :(

اینهای که میخوای همش پَــــــــــریده..

من که اصلا کنسل شه راضی ترم. ولی از طرفی هم دوست دارم بیاد.
ولی اگه اومد هم خدا کنه شاد و بزن برقص نباشه و فضاش دپرس کننده و تاریک باشه مثل دو تا شاهکار قبلی.

چون *R وعده داده اخبار جدیدی از بازی رو می کنه پس باید امیدوار بود بازی تو یه زمان نزدیک منتشر میشه.
درسته مکس یه کم قیافش عوض شده و نسبت چهره با ابهت قبلیش خیلی فرق داره ولی همینجوری هم دوستش دارم.:x

میترسم دنیا نابود بشه ما این گوریل دوست داشتنی رو نبینیم:d
حالا تا ماه آینده هم صبر میکنیم ببینیم چی میشه

همونطور كه گفتم قرار ماه هاي آينده خبر بياد نه ماه آينده. اين دوستمون عنوان خبر رو اشتباه ترجمه كرده.

“We’re still working hard on Max, and we’ll have more news in the coming months.”

Rockstar بگه ماه هاي آينده شما رو يك سال حساب كنيد. همين L.A Noire رو هر سري ميگفت ماه هاي آينده و يك سال طول كشيد تا يك تريلر جديد اومد.

• Like
Reactions: Mr.Ok
سلام علیکم...

حالا این ماه یا ماههای بعد...چه فرقی میکنه ؟؟!!!

MP3 هم مثه RDR میشه دیگه...
آقا تمام سایتها، از در پیت ترینشون تا معتبرترینشون ،RDR رو گوتی کردن (یعنی چاره ایی نداشتن، از بس که این بازی خوبه) بعد تو بازی سنتر هنوز یه عده میگن، چرا mass effect 2 نشد، چرا هوی رین نشد، حق این بازی رو خوردن و ...
تو بازی سنتر، ماله کشیدن به RDR رفت پی کارش... نه یه مقاله درست حسابی، نه یه نقد مشتی، نه صحبت از داستان و مضمونی که داره...( هر چی از داستان سیاسی، اجتماعی این بازی بگم باز کم گفتم)
اونم از تاپیکش...گنج کجاست، لباسها چطور آزاد میشن، سگ آبی از کجا پیدا کنیم...

با وجود اینکه بازی MP3 از موتور RAGE استفاده میکنه و این موتور امتحانشو تو GTA IV و RDR پس داده ولی کاری به گرافیک و مسائل فنی ندارم( اگه 2011 بیاد یه رقیب سفت و سخت واسه آنچارتد3 خواهد بود)...این بازی از لحاظ داستانی انقلابی در دنیای گیم خواهد بود، بدون شک...

*R از مرز بازی و سرگرمی و لذت صرف گذشته...*R حرفای خیلی مهمی داره که برای انسان ENTERTAINMENTزده امروزی، فقط قالب و مدیوم گیم میتونه موثر باشه...

این راک استار تنبل شده شدید . از بس فروش بازیاش خوب بوده و رقیب نداشته دیگه بیخی شده . در ضمن بر خلاف بقیه من معتقدم کیفیت بازیاش کم شده . gta 4 نسبت به vice city و sanandreas افت محسوسی داشت . رد دد هم چنگی به دلم نزد . دقیقا موتور گرافیکی gta 4 بود . فقط محیط رو وسترن کرده بودن .
خلاصه راک استار فعلن زده تو خط لشی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or