اطلاعات جدید از crysis warhead

koorosh

کاربر سایت
سلام
کرایتک اطلاعات جدیدی از crysis warhead به نمایش در اورده و از قسمت انلان بازی نیز پرده برداری کرده
در این شماره انفجار ها بسیار طبیعی تر شدند و محیط نیز پویا تر شده قابلیت customizable کردن اسلحه ها بسیار پیش رفت کرده و دست بازیباز باز تره همین طور وسایل نقلیه ی بازی افزایش چشم گیری داشتن و تعداد و تنوعشون بیشتر شده
محیط بازی بزرگ تر شده و مناطق بیشتری در دست رسه بازیبازه
هوش مصنوعی نیز پیشرفت کرده و بازیباز رو بیشتر در گیر میکنه
اسم بخش multiplayer بازی Crysis Wars هست و و شامل چند مود جدید و 21 نقشه میشه که 7تاش جدیده
این شماره به صورت کاملا مجزا عرضه میشه و لازم نیست دارندگان برای نسبش شماره قبلی رو نیز داشته باشن
منبع
موفق باشید

More explosive and dynamic minute to minute game play

در این شماره انفجار ها بسیار طبیعی تر شدند و محیط نیز پویا تر شده
:lol:
new customizable weapons
قابلیت customizable کردن اسلحه ها بسیار پیش رفت کرده
customizable های جدید برای اسلحه ها
new vehicles
همین طور وسایل نقلیه ی بازی افزایش چشم گیری داشتن و تعداد و تنوعشون بیشتر شده
:-"

ممنون از ترجمه شما

شما الان دلت از جای دیگه پره این جوری میخوای خالیش کنی نه ؟؟:laughing:
در مورد اون اشکال های هم که گرفتی(به جز اولی) خودتم میدونی که داری **** میگی من همونو ترجمه کردم
قابلیت customizable کردن اسلحه ها بسیار پیش رفت کرده
customizable های جدید برای اسلحه ها
اینی که مثلا الان خودت ترجمه کردی خیلی فرق دارن الان نه ؟؟؟
و.......
در مورد اولی هم شما به ساعت پست من نیگاه کن !!
از اونم گذشته شما که خودت منبع این چیزا هستی لازم نکرده برای همچین چیزای جزی از بقیه غلط بگیری
باز اگر یکی دیگه میگرفت خوب بود
فقط میتونم در اخر به همون موضوع پر بودن دل و... اشار بکنم(البته امید وارم خالی شده باشه با این حرکتت)

در مورد اون اشکال های هم که گرفتی(به جز اولی) خودتم میدونی که داری **** میگی من همونو ترجمه کردم
خیلی جالبه جدیدا ترجمه 2 تا کلمه میشه 12 :confused:
در مورد اولی هم شما به ساعت پست من نیگاه کن !!
این دلیل نمیشه که شما به خاطر دیر وقت بودن خبر رو بد ترجمه کنی اگه به این چیزا باشه هر خبری که ساعت 4 گذاشته میشه یعنی باید مشکل داشته باشه
از اونم گذشته شما که خودت منبع این چیزا هستی لازم نکرده برای همچین چیزای جزی از بقیه غلط بگیری
همه میدونن ترجمه های من چه جوریه شما بهتره به فکر خودت باشی-معنی چیز های جزئی رو هم فهمیدم

خیلی جالبه جدیدا ترجمه 2 تا کلمه میشه 12
دیگه اینش به جنابعالی ربطی نداره که من میخوام چه قدر توضیح بدم در مورد یک موضوع
new vehicles با حرف های من چه فرقی داره ؟؟ کلا برای تو هم من توضیح نمیدم توضیح میدم تا بقیه متوجه بشن چون کلا تو سر یه چیز دیگه میخوای گیر بدی که من نمیخوام الان این جا اعلامش کنم پس لطفا تمومش کن
همه میدونن ترجمه های من چه جوریه شما بهتره به فکر خودت باشی-معنی چیز های جزئی رو هم فهمیدم
این که صد البته :laughing: شما خدای ترجمه ای ولی نمیدونم چرا یاد یه موضوع های جزیی میفتم وقتی این حرفو میزنی;) تاپیک هم جای کل کل منو شما نیست پس لطفا ادامه نده (چون اگرم بدی فقط خودت ضرر میکنی;))

آخرین ویرایش:
نمیدونم که این اطلاعات قبلا در بازی سنتر گذاشته شده یا نه ولی به هر حال من گذاشتم.

این ماه pcگیمرها شاهد انتشار اولین اطلاعات از Crysis Warhead،بازی به سبک sci-fi FPS شرکت Crytek خواهند بودکه داستان بازی اصلی را از یک منظره دیگر نظاره می کند.در زیر به این جزئیات می پردازیم:

• بازی از جایی شروع می شود که کارکتر بازی اصلی در به در دنبال قهرمان جدید Warhead می گردد تا زمانی که این دو دریک ناو هواپیمابر به هم میرسند.

• بیشتر مکانهای بازی ،قسمت های جدیدی از جزیره هستند که در بازی قبلی مشاهده نشده است.

• سعی شده است که گیم پلی بازی غیر خطی و بیشتر Sandbox باشد.بر خلاف بازی اصلی.

• ماموریتهای جدید و جذابی در بازی وجود خواهد داشت که اطلاعاتی از آن فاش نشده است وطبق گفته سازندگان،این یک سورپرایز در بازی خواهد بود.

• مدت زمان بازی تک نفره بین 8- 10 ساعت خواهد بود.

• دو اصلحه جدید در بازی وجود خواهد داشت:granade launcher and double SMG

• هوش مصنوعی دشمنان بهتر شده است وآنها خیلی سریع می توانند آرایش بگیرند و تاکتیک های خود را اجرا کنند.

• دو وسیله ی نقلیه جدید در بازی وجود خواهد داشت: Armored Scout Recon and a hovercraft که هر دوی آنها در قسمت مولتی پلیر قابل بازی هستند.

• یک تیم جدید در قسمت مولتی پلیر وجود خواهد داشت که کار کردن با آن به پیچیدگی دو تیم اصلی نیست .

• بازی برای اجرای سریعتر از بازی اصلی با سخت افزار مشابه، بهینه سازی شده است.

• برای اجرای بازی با تمام جزئیات و همه افکتها به DX 10 نیازی نیست.

• دیالوگها به وسیله ی Susanna O'Connor گوینده بازی Bioshock انجام شده است.

• روی پایان بازی خوب کار شده است و این موضوع برای سازندگان اهمیت زیادی داشته است به طوریکه دیگر ادامه ای(مثل Warhead) برای بازی وجود نخواهد داشت.

• ساختن Crysis 2 به فروش Warhead بستگی دارد.

منبع

آخرین ویرایش:
• برای اجرای بازی با تمام جزئیات و همه افکتها به DX 10 نیازی نیست.

این تیکه واقعا خیلی جالب بود . زمانی یادم میاد crytek تو شماره قبلی بازی روی این کلمه dx10 خیلی مانور میداد حالا دیگه .....:laughing:
برای کسانی که هنوز فکر میکنن جلوه های بازی توسط dx10 هست که مطالب قبل را قبول نداشتن خوبه این قسمت .
واقعا چه زشته یه شرکت بیاد دروغ به این گندگی را تحویل مردم بده و بعد ......
که از اول هم من خودم میدونستم این مسخره بازیها را . یادش بخیر اون بحثها !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or