اطلاعات جدید از COD +سوپرایز +تریلر رسمی

• Thread starter Thread starter ps vita
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

ps vita

کاربر سایت
بعد از چندین ساعت انتظار برای انتشار تریلر Call of Duty Black Ops 2 این تریلر در ساعات اولیه صبح امروز در اینترنت منتشر شد.
اما نکاتی که در تریلر معلوم شد
داستان بازی

خب داستان این بازی در آینده روایت می شود(سال 2025) و بنابراین در این بازی از سلاح های مدرن می توانیم استفاده کنیم که یکی از همین سلاح ها که

است ،که طبق تریلر انگار نقش پرنگی دارد و حتی در قسمتی از بازی باید بازیکن آن را هدایت کند.
و نکته جالب این است که در این بازی شما مثل BF3 هدایت هواپیما را نیز در دست می گیرید.
به نظر می آید قسمتی از بازی در بیابان ها است و شما باید اسب:d را نیز هدایت کنید.
به نظر میا آید شخضیت اصلی داستان ایشون باشند
timthumb.php

مسئولان اکتیویژن گفتند: "ما حتی از انتظارات طرفداران هم فراتر رفته ایم و بیشتر از آنچه که بازیکنان را هیجان زده کند در بازی گنجانده ایم. بازی در آینده ای نزدیک و در زمانی که از آن با نام "جنگ های سرد قرن 21" یاد می شود اتفاق می افتد. زمانی که در آن جنگ اطلاعاتی و تکنولوژیکی به اندازۀ جنگ مسلحانه اهمیت دارد و عملاً نسل جدیدی از جنگ میان دولت ها شکل گرفته است.

اما سوپرایزم اینه که این بازی :d
برای ۴ پلتفرم PSvita(شایعه) , PS3 , PC و xbox 360 در ماه نوامبر می شود.

به نظر میرسد داستان بازی در دو زمان گذشته ،یعنی ده 1980s هنگام رخ دادن اولین جنگ سرد با Alex Mason شخصیت اصلی عنوان قبل و سال 2025 با دیوید فرزند Mason ،اتفاق بیافتد.

داستان دومین جنگ سرد در سال 2025 به نظر میرسد بین دو کشور ایالت متحده و چین رخ دهد که Raul Martinez (شخصیت منفی عنوان) در این جنگ ها نقش خواهد داشت.

مد زامبی ها>:)
به نظر میرسد قرار است Black Ops 2 داستان آنچه پس از عنوان اول اتفاق افتاد را روایت کند.همچنین Mark Lamia تایید کرد که بازی دارای بزرگترین و بهترین مد زامبی ها>:) تا کنون خواهد بود.
طی صحبت هایی که سایت vg24/7 با رئیس استودیوی تری آرک آقای Mark Lamia داشته است، ایشان ذکر کرده اند که طرح های ویژه ای برای نشان تجاری این استودیو یعنی بخش زامبی دارند.
گر از بخش زامبی خوشتان می آید؛ قطعاً از کارهایی که قرار است در BO2 صورت گیرد، راضی خواهید شد. بیش ترین تلاش برای اینکه این مود از همیشه بهتر شود، کرده ایم"
ایشان همچنین افزود :"سیستم Elite بهتر از گذشته و بسیار عمیق تر با BO2 هماهنگ و همچنین با تغییراتی همراه خواهد بود"
۳۰۰ توسعه دهنده
Mark Lamia رئیس این استودیو گفته است که بیش از ۳۰۰ توسعه دهنده در حال کار بر روی این بازی هستند.
Mark Lamia همچنین گفته است که این بازی سرشار از تصاویر سینمایی است و در شلوغ ترین قسمت های بازی کیفیت تصاویر از ۶۰ فریم در ثانیه پایین تر نخواهد آمد.

تصاویر بازی
18864365088934078515.jpg

1.jpg
58701339024728455415.jpg

2.jpg

2_66787.jpg

la_66787.jpg

مرحله اسب سواری:d

g68kt6fecjml4y2o2u5.jpg

0xkmel7mplif8th91g84.jpg

Call of Duty: Black Ops 2 قرار است، 13 نوامبر امسال برابر با بیست و سوم آذر ماه عرضه شود.

اطلاعات تکمیلی اضافه می شود.
اولین تصویر هنری مربوط به بخش زامبی ها

آخرین ویرایش:
این ویدئو رو ببینین ، یه روبات هست که ظاهرش خیلی درپیت به نظر میرسه. ولی جوری ساختنش که حتی روی لیزترین یخ ها هم سُر نمیخوره و تعادلش رو از دست نمیده و به راهش ادامه میده. حتی با سرعت 8 کیلومتر بر ساعت هم میتونه بدوئه که برای روباتی به این شکل خیلی عالیه ! (دقت کنین توی تریلر روبات ها خیلی کُند راه میرن)

این BigDog ماله شرکت Boston dynamics ـه

اتفاقا بلاگش رو هم زدم
بسیار هم استقبال شد ازش از طرف عشاقان علمی بازیسنتر :دی

2025 هست ، 220000025 که نیست ! :دی اسب ها ایشالله تا 13 سال دیگه هنوز منقرض نشدن ! همون طور که الآن (سال 2012 ، زمانی که ده ها سال از اختراع هواپیما و تانک میگذره و فضاپیماها به تکنولوژی الآن رسیدن) هنوز پلیس خیلی از کشورها با اسب میرن شورش ها رو خنثی میکنن [/SPOILER]
یه حقیقتی رو دوستان نمیخوان ببین. ما جهان سومی ها در سال 2025 که هیچ، درسال 2525 ام همینی هستیم که الانیم. یعنی اونها (!!) با ادوات High Tech میان جلو و ما با اسب و الاغ و شتر. همه چیز توی اون تریلر طبیعی بود بنظرم. فقط یکم بیشتر از 2025 بود. مثلا باید 2050 باشه اون زمان :دی.

این اقایون خفنی که این کلمه ی فضایی رو به کار می برند رو من باید با این کلمه اشناتر کنم:
1-فضایی به بازی هایی مثل Crysis و Halo میگن که موجودات فضایی دارن و شاید هم در 2000 سال بعد اتفاق می افتن.
2-حالا موجود فضایی هم نبود اشکال نداره.تو سیاره ی دیگه ای باشه هم کافیه:دی
3-این COD جدید کدوم یک از موارد زیر رو داره؟بقیش هم به چند پست بالا تر مراجعه شود(پست مدیر سایت,آریا یا همون دایی ناصر:دی)

من تریلر رو بعد از N روز تازه الان دیدم
ای جانم CoD و صحنه های سینمایی و داستان گویی تری آرک:d
فقط این وسط یه چیز اذیت میکرد دیدگانم رو،گرافیک خسته بازی بود:d حس کردم بافت ها واسه بازی های لانچ نسل فعلیه نه واسه آخرهای نسل:d
البته اشکال نداره.بیاد دوسش میداریم

هواپیمای F 117 برای سال 1981 !

1%20-%20Copy.jpg

شرمنده ها ، من نمی خوام گیری بدم به بازی ، اما F-117 Nighthawk اصلا شبیه اونی که توی بازی هست نیست (عکس اول هم فکر نمی کنم اف 117 باشه )، F-117 هواپیمای جاسوسی هست و اون ارتفاعی که توی تیزر اون هواپیما ها دارن ربطی به اف 117 نداره !! بعد اینا هواپیما هایی بس گرونن که خودشون پول تولید زیادشون رو ندارن ، چه برسه مثل ملخ زیاد باشن :|
حالا از همه این بگذریم ، من اصلا از جنگ رباتیک خوشم نمیاد ، اکثر اونایی که نشون دادن همین الان هم وجود دارن به یه صورتی ، اما جنگ رباتیک...:(

اما این طرف که می گفت می خواد SandBox باشه بسی خوشمان اومد ، البته COD رباتیک باشه یا نباشه هیجان سینگل پلیرش خیلی میارزه >:d<

فقط خیلی امیدوارم که جناب پرایس اینورا پیداش نشه:d

شرمنده ها ، من نمی خوام گیری بدم به بازی ، اما F-117 Nighthawk اصلا شبیه اونی که توی بازی هست نیست (عکس اول هم فکر نمی کنم اف 117 باشه )، F-117 هواپیمای جاسوسی هست و اون ارتفاعی که توی تیزر اون هواپیما ها دارن ربطی به اف 117 نداره !! بعد اینا هواپیما هایی بس گرونن که خودشون پول تولید زیادشون رو ندارن ، چه برسه مثل ملخ زیاد باشن :|
حالا از همه این بگذریم ، من اصلا از جنگ رباتیک خوشم نمیاد ، اکثر اونایی که نشون دادن همین الان هم وجود دارن به یه صورتی ، اما جنگ رباتیک...:(

اما این طرف که می گفت می خواد SandBox باشه بسی خوشمان اومد ، البته COD رباتیک باشه یا نباشه هیجان سینگل پلیرش خیلی میارزه >:d<

فقط خیلی امیدوارم که جناب پرایس اینورا پیداش نشه:d
این هواپیما که تو این تصویر هست یه تصویر از یه بمب افکن بسار پیشرفته هست که قراره به صورت uav یا همون پهپاد باشه و بتونه با سرعت بسیار زیاد به هرنقطه کره زمین برسه اسمشم فکر کنم x-50 هست البته من یه جا خونده بودم تا قبل از 2050 تولید نمیشه حالا اینها تو 2025 گذاشتنش یکم عجیبه
البته آمریکا یه طرح داره به نام ضربت مشترک جهانی که قراره تا سه سال دیگه یعنی 2015 اجرا بشه که اونم یه جور هواپیمای بدون سرنشین هست که میتونه هر نقطه کره زمین رو ظرف حداکثر یک ساعت بمباران کنه:|(حتی بمباران اتمی)

این هواپیما که تو این تصویر هست یه تصویر از یه بمب افکن بسار پیشرفته هست که قراره به صورت uav یا همون پهپاد باشه و بتونه با سرعت بسیار زیاد به هرنقطه کره زمین برسه اسمشم فکر کنم x-50 هست البته من یه جا خونده بودم تا قبل از 2050 تولید نمیشه حالا اینها تو 2025 گذاشتنش یکم عجیبه
البته آمریکا یه طرح داره به نام ضربت مشترک جهانی که قراره تا سه سال دیگه یعنی 2015 اجرا بشه که اونم یه جور هواپیمای بدون سرنشین هست که میتونه هر نقطه کره زمین رو ظرف حداکثر یک ساعت بمباران کنه:|(حتی بمباران اتمی)
X-50 اینه
البته کنسل شده ،
اون مدل رو که توی بازی هست نمی دونم چیه ، بگردیم حالا;)

دقیقا به خاطر جهان سومی بودنمونه :دی وقتی به مثلا اخرین مدل بنز مردم میگن فضایی اینارو دیگه حق داریم !
به توضیحات آریای عزیز اضافه کنم اون جتای بازی هم F22 یا F35 هستن که در نوع خودشون خیلی فضایین :دی

Take off and landing of an F-35 jet fighter​

نه ربطی به جهان سومی نداره ، خوب طراحی ها فرق کرده ، برای همین با سلیقه بعضی ها نمی خوره ،
اون هواپیمای بالا هم شبیه F-22 یا F-35 نیست ، این دوتا جنگنده های عمود پرواز رادار گریز لاکهید مارتین هستن که F-35 هم به دلیل گرون بودن زیاد F-22 جایگزینش شده و حتما یک سری مسائل دیگه!! خودشون و خیلی های دیگه توی قابلیت های F-22 هنوز موندن ، هواپیما توی حالت استال نمیره:-o اگه تعداد ساخت هم ببینین معلومه که خیلی محدود هستند ، نمیان همینجوری حمله انتحاری بزنن با اینا :|
مدل هاشون هم توی ویکی هست ،
F-22 Raptor

Martin F-35 Lightning

نه ربطی به جهان سومی نداره ، خوب طراحی ها فرق کرده ، برای همین با سلیقه بعضی ها نمی خوره ،
اون هواپیمای بالا هم شبیه F-22 یا F-35 نیست ، این دوتا جنگنده های عمود پرواز رادار گریز لاکهید مارتین هستن که F-35 هم به دلیل گرون بودن زیاد F-22 جایگزینش شده و حتما یک سری مسائل دیگه!! خودشون و خیلی های دیگه توی قابلیت های F-22 هنوز موندن ، هواپیما توی حالت استال نمیره:-o اگه تعداد ساخت هم ببینین معلومه که خیلی محدود هستند ، نمیان همینجوری حمله انتحاری بزنن با اینا :|
مدل هاشون هم توی ویکی هست ،
F-22 Raptor

Martin F-35 Lightning

[جناب 13 سال بعده ها..اون موقع F55 هم موجوده:دییه طوری حرف می زنین انگار بازی در 2 روز دیگه اتفاق می افته:دی

[جناب 13 سال بعده ها..اون موقع F55 هم موجوده:دییه طوری حرف می زنین انگار بازی در 2 روز دیگه اتفاق می افته:دی

خوب 13 سال باشه!! F-22 برای 1997 هست ، اما هنوز هواپیما جنگنده رو دستش نیست ، از اون موقع تا الان هم فقط 150 تا تولید شده!! اونم برای 15 سال پیش هست:|

خوب 13 سال باشه!! F-22 برای 1997 هست ، اما هنوز هواپیما جنگنده رو دستش نیست ، از اون موقع تا الان هم فقط 150 تا تولید شده!! اونم برای 15 سال پیش هست:|
تا اونجا که من یادمه گفته بودن از f-22 فقط در یه بازی زمانی حدود 4-5 ساله 188 تا تولید کردن.
اونی که خیلی کمه b-2 هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or