اطلاعات جدید از Alan Wake's American Nightmare + اشاراتی به Alan Wake 2

Dante Never Cry

The Awakening Dragon
کاربر سایت
alanwake6.jpg

اولین اطلاعات از نسخه جدید سری Alan Wake که قرار است در Xbox Live Arcade عرضه شود :

- American Nightmare به تنهایی میتونه گیمر های جدید که نسخه قبلی رو بازی نکردن با دنیای Alan Wake آشنا کنه ، AN دنیایی AW رو گسترش میده و شامل اطلاعات زیادی از اتفاقات رخ داده پس از پایان نسخه اول است

- اگر Alan Wake را ترکیبی از Stepehn King و Lost بدونیم پس میتوان گفت AN بیشتر به From Dusk Till Dawn اثر Quentin Tarantino شباهت دارد ، اصلی ترین بخش AN اکشن نفس گیر آن میباشد که با استایل داستانی عامه پسند همراه است

- یکی از اصلی ترین تفاوت های AN با AW مکان بازی میباشد ، نویسنده محبوب ما آلن در این نسخه دیگر در Bright Falls به ماجراجویی نمیپردازد

- اینبار آلن ویک در آریزونا میباشد و استایل داستانی بازی نیز با نسخه اول تفاوت دارد . بعد از Bright Falls ما میخواستیم بازی را به مکان تازه و جدیدی بیاوریم به همین دلیل تصمیم گرفتیم از محیط های Classic Americana & Route 66 استفاده کنیم

- این موضوع که چگونه آلن سر از آریزونا در آورده خودش داستانی دیگر است ، هوادارن نسخه اول مطمئنا بیاد میاورند که در نسخه اول بازی برنامه تلوزیونی ایی به نام Night Springs وجود داشت ، بعضی از هوادارا شاید حتی بیاد بیاورند که آلن در دوران جوانییش نویسندگی چندین قسمت از این برنامه را به عهده داشته است ، در American Nightmare گیمر به درون یکی از قسمت های Night Springs فرستاده میشود که آلن خودش داستان آن قسمت را نوشته است . آلن درون سریال و در بین واقعیت و خیال ( داستان ) و جنگی میان نور و تاریکی گیر افتاده است

- American Nightmare برای عرضه در Xbox Live در اوایل سال 2012 (Q1) در نظر گرفته شده است ، Järvilehto میگوید : بازی برای عرضه دیجیتالی طراحی شده است ، این موضوع نشان دهنده این است که بازی اکشن تر و سریعتر شده ، هرچند اکشن تر شدن بازی به معنای آن نیست که مدت زمان آن کمتر شده است

- بخش داستانی بازی ساعت ها شما را سرگرم خواهد کرد ، علاوه بر آن یک بخش Arcade بسیار سریع و جذاب به اسم Fight Till Dawn وجود دارد که در آن گیمر به وسط منطقه ای از مکان های متروکه فرستاده خواهد شد و باید تا صبح با دشمن بجنگد و زنده بماند ، میزان سلاح ها در این بخش بسیار متنوع است از انواع اسلحه های گرم تا مشعل و البته چراغ قوه در این بخش وجود دارد ، در هر Wave تعداد دشمنان افزایش میابد و آنها قویتر میشوند ، کسی که بتواند تا صبح زنده بماند برنده این بخش است

- Remedy
به ما اطمینان داد که AN آخرین ماجراجویی Alan Wake نیست و حتما AW2 ساخته خواهد شد ( شاید در حال ساخت نیز باشد ) ، اما اطلاعات بیشتر و جدول زمانبندی آن رو نمیتوان فعلا فاش کرد ، برای کسانی که منتظر نسخه PC بازی هستن Järvilehto نظر امیدوار کننده داده است :

"ما فیدبک های زیادی از PC گیمر ها دریافت کردیم و باید اعتراف کنیم یه ذره وسوسه شدیم تا اینکار رو امتحان کنیم ( عرضه بازی روی PC ) ، در آینده در این مورد تصمیم میگیریم شاید در آینده اخبار امیدوار کننده ایی در اینباره داشته باشیم "

منبع

آخرین ویرایش:
الان یه سوال برام پیش اومد توی کاور بازی اون پایین نوشته Microsoft Studios !!!

این یعنی اینکه Remedy یکی از استودیو های مایکروسافته یا فقط چون مایکرو ناشر بازیه این رو نوشته ؟!

ناشره فقط ! اون Microsoft Studios همون اسم دپارتمان بازی هست

فک کنم اون برای میخ کردن هست :دی میخ رو میزارن توش بعد به سطح مورد نظر فشار میدن و اون میخ رو به طرف سطح مورد نظر پرت میکنه که باعث میخ شدن اون دو سطح میشه :دی
موقعی که اولین عکس بازی اومد گفتم لباس آلن مثل این کارگر های ساختمونی شده باور نکردین :دی یواش یواش وسایل داره جور میشه :دی

تو که تار و پود لباس آلن رو از تریلر کشیدی بیرون به اون ماهواره ـه (حالا هر چی که بود :دی) که سقوط میکرد دقت نکردی ؟ :دی همونه :دی

همون ناشر منظوره :دی

حالا کیا را میخواییم باهاش سوراخ سوراخ کنیم؟ :d مرحله آخر به نظرم بدجور به کارمون بیاد کلا سلاح ها آلن خوب چیزی شدن مخصوصا یوزی که تیکن ها محترم به خونشون بفرستیم >:d<
البته کلا آلن آخرش همون نویسنده میشه خودشون تو همون یک لو دادن معلوم بود تو یک برهه زمانی کار شریفش ول میکنه :d

صفحه قبل من یه چیزی گذاشتم فکر کنم کسی متوجه نشد :دی بازی محیهاش خیلی بزرگ شده یعنی میشه گفت open world شده البته نه کامل :دی
حالا سوال برای من اینجاست مثلا remedy چطور با این محیطهای بزرگتر و OW و گیم پلیه با مدت زمان کافی میخواد تو 2 گیگ جا بده ؟!:دی
Alan Wake's American Nightmare: First details
Evil Alan roams the open-world...

Alan Wake might be the talk of the town but little is known about his re-emergence on Xbox Live Arcade. Fortunately, Xbox World magazine has delivered a sprawling eight-page feature chalk-full of details on the flannel-clad writer's newest nightmare.

According to the mag, Alan Wake's American Nightmare draws thematic and narrative inspiration from pulp action-adventures such as From Dusk 'Til Dawn and other Quentin Tarantino/Robert Rodriguez material.
The XBLA follow-up is a return to Alan Wake's open-world roots, featuring a hub structure which will see players returning to locations multiple times during the story. The game is described as "significantly bigger than any episode of the original game."

American Nightmare takes place two years after the events of the original game. Since saving Alice, his perpetually in danger other half, and confining himself to the 'Dark Place' beneath Cauldron Lake Alan has become an urban-legend.

In his absence fans of the writer have re-imagined him as a Candyman of sorts, the legend goes that Alan vanished into the woods of Bright Falls and returned as Mr Scratch, a maniacal serial killer.

Like all good urban myths uttering Mr Scratch's name a few too many times is rumored to summon him, and since things have a way of mysteriously coming true in Alan's world, the evil doppleganger has manifested and is on his way to finish Alice off, leaving a trail of bodies and video evidence of his murderous activities for Alan to find.

During the game players will learn what became of Alice, as well as Alan's agent Barry, after the events of the first game through new manuscript pages, TVs and radios, Xbox World reveals.

Although it still relies on the same combat mechanics as the original game, enemies now respond to Alan's light-based attacks in different ways that force him to switch up his tactics. A new crossbow weapon which can pierce through the darkness protecting enemies has been introduced, along with and Uzis, military-grade rifles and a nailgun, which Alan can use to overwhelm his foes.

For the full eight-page feature on Alan Wake's American Nightmare pick up Xbox World magazine issue 113, which also includes an exclusive look at Rainbow Six Patriots.

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=455667

آخرین ویرایش:
حالا کیا را میخواییم باهاش سوراخ سوراخ کنیم؟ :d مرحله آخر به نظرم بدجور به کارمون بیاد کلا سلاح ها آلن خوب چیزی شدن مخصوصا یوزی که تیکن ها محترم به خونشون بفرستیم >:d<
البته کلا آلن آخرش همون نویسنده میشه خودشون تو همون یک لو دادن معلوم بود تو یک برهه زمانی کار شریفش ول میکنه :d

پتانسل تبدیل شدن به سلاح محبوب بازی رو داره :دی کلاً همونطور که قبلاً هم گفتم احتمال اینکه این یکی بد جوری بترکونه خیلی بالاس :دی همه چیش داره تکمیل میشه :دی

صفحه قبل من یه چیزی گذاشتم فکر کنم کسی متوجه نشد :دی بازی محیهاش خیلی بزرگ شده یعنی میشه گفت open world شده البته نه کامل :دی
حالا سوال برای من اینجاست مثلا remedy چطور با این محیطهای بزرگتر و OW و گیم پلیه با مدت زمان کافی میخواد تو 2 گیگ جا بده ؟!:دی

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=455667

فرخ من بیشتر این قسمتا برام جالب بود :دی

Alan Wake's American Nightmare: First details
Evil Alan roams the open-world...

Alan Wake might be the talk of the town but little is known about his re-emergence on Xbox Live Arcade. Fortunately, Xbox World magazine has delivered a sprawling eight-page feature chalk-full of details on the flannel-clad writer's newest nightmare.

According to the mag, Alan Wake's American Nightmare draws thematic and narrative inspiration from pulp action-adventures such as From Dusk 'Til Dawn and other Quentin Tarantino/Robert Rodriguez material.
The XBLA follow-up is a return to Alan Wake's open-world roots, featuring a hub structure which will see players returning to locations multiple times during the story. The game is described as "significantly bigger than any episode of the original game."

American Nightmare takes place two years after the events of the original game. Since saving Alice, his perpetually in danger other half, and confining himself to the 'Dark Place' beneath Cauldron Lake Alan has become an urban-legend.

In his absence fans of the writer have re-imagined him as a Candyman of sorts, the legend goes that Alan vanished into the woods of Bright Falls and returned as Mr Scratch, a maniacal serial killer.

Like all good urban myths uttering Mr Scratch's name a few too many times is rumored to summon him, and since things have a way of mysteriously coming true in Alan's world, the evil doppleganger has manifested and is on his way to finish Alice off, leaving a trail of bodies and video evidence of his murderous activities for Alan to find.

During the game players will learn what became of Alice, as well as Alan's agent Barry, after the events of the first game through new manuscript pages, TVs and radios
, Xbox World reveals.

Although it still relies on the same combat mechanics as the original game, enemies now respond to Alan's light-based attacks in different ways that force him to switch up his tactics. A new crossbow weapon which can pierce through the darkness protecting enemies has been introduced, along with and Uzis, military-grade rifles and a nailgun, which Alan can use to overwhelm his foes.

For the full eight-page feature on Alan Wake's American Nightmare pick up Xbox World magazine issue 113, which also includes an exclusive look at Rainbow Six Patriots
بازی دو سال پس از نسخه اول اتفاق میوفته ؟! آلن تبدیل شده به یه افسانه شهری !!! مردم اعتقاد دارن اگه چندبار اسم مستر اسکرچ رو بگه ظاهر میشه !!! Mr Scratch میخواد آلیس رو بکشه ؟!! ( X 4
yahoo_13.gif
) :دی

اون تیرکمونه هم باید خیلی باحال باشه مخصوصا که دیگه از تاریکی هم عبور میکنه و نیازی نیست اول با چرغ قوه تاریکی رو از بین ببریم :دی

راستی دوستان به نظرتون پست اول رو با اطلاعات جدید ویرایش کنم یا اینکه تاپیک جدیدی ایجاد کنم ؟!

اطلاعاتی که فرخ داده خیلی جالبه یعنی بازی شاید OW کامل نباشه اما خیلی بهش نزدیکه بعد چجوری اینا اومدن تو 2گیگ میخواند جاش بدن معلوم نیست من تو نسخه اول هم خیلی دوست داشتم بازی یکم OW تر بود کلا رمدی کار درستی داره انجام میده :d
اون تیرکمانه(کراس بوومن )خیلی باحاله تو AC هم دستت میگرفتی خیلی حال میداد اینجا هم به نظرم باحال میشه مخصوصا که سر تیراش را آتیش بزنی چه حالی بده بالماسکه میشه :d
پتانسل تبدیل شدن به سلاح محبوب بازی رو داره :دی کلاً همونطور که قبلاً هم گفتم احتمال اینکه این یکی بد جوری بترکونه خیلی بالاس :دی همه چیش داره تکمیل میشه :دی

آره این پتانسیل داره که سلاح محبوب بشه آلن هم کم کم داره تکمیل میشه الان میدونه باید چیکار کنه تو 2سال آمادگی کامل پیدا کرده دیگه :d

راستی دوستان به نظرتون پست اول رو با اطلاعات جدید ویرایش کنم یا اینکه تاپیک جدیدی ایجاد کنم ؟!
هر 2کار خوبه به نظرم ولی بریم تو تاپیک خودش بحث هم کنیم هم میشه >:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or