اطلاعات جدید از Agent

Robin Hood

کاربر سایت
درود

f_jrn9xef0ehgm_622248f.jpg

بنیانگذار Rockstar game آقای Sam Houser بازی جدید کمپانی خود را به یک بازی اکشن فوق العاده توصیف کرد .
این عنوان که در E3 رونمایی شد و تایید کرد که این بازی در انحصار کنسول PlayStation3 میباشد و بنا به گفته های Houser این یک پروژه بسیار جاه طلبانه از جانب Rockstar است .

Houser در مصاحبه خود گفت "ما همیشه از ساختن بازیهای اکشن لذت بریدم که در مورد Agent با باور داریم که یک بازی اکشن عالی خواهد شد. Agent بازیی هست که ما خیلی وقته آرزوی ساختش را داشتیم تیم سازنده ما در Edinburgh کار شگفت انگیزی در ادغام اکشن قوی،اتمسفر و داستان در جهت ساخت چیزی است که کاملا بی نظیر و نمحصر به فرد به نظر میرسد.ما نمیتونیم برای اینکه مردم این بازی رو تجربه کنند صبر کنیم!"
Agent در زمان جنگ سرد دهه 70 میلادی اتفاق می افتد که گیمرها را به سفر در دنیای فراست جاسوسی و ترورهای سیاسی هدایت میکند. هنوز تاریخ عرضه دقیقی برای این بازی اعلام نشده است.

آخرین ویرایش:
پس این بدبختا هر چی میگفتن *R یه انحصاری داره و هیچ کس باور نمی کرد راست میگفتن .
یه جا خودنم که خیلی وقته دارن روش کار مینکنن .
مرسی امید . :smile:

خوب پس این بازی از اون بازی های هستش که من همیشه دوست داشتم یک شرکت بیاد بسازش نظریه من رو دزدیدت :-" سران سونی و راکستار :(( .

فقط امید وارم المان های همچون OPEN-WORLD و این که ازادی کار ها که میشه انجام داد زیاد باشه و این که درصورت خواستن ترور کردن یه نفر نخواد یه هو با کله بری تو شیکم شخص و از قبل بشه یک سری کار های کرد که خود آدم به این نتیجه برسه که چه جوری این شخص رو بکشه بعدشم ساختمان هاش تا اون جا که ممکنه تو هر طبقه رفت و بشه از انواع گونا گون ترور استفاده کرد . زیبا ترینش این میشه که هم بشه از تو ماشین در حال رانندگی ترور کرد رفت بالای یک ساختمان و اسنایپر شد یا این که با سم تو غذای شخص اون رو کشت یا این که هجوم برد به اتاق طرف و وقتی طرف رو کشتی تمام پلیس ها بریزن سرت و به بهترین راه بشه از دستشون فرار کرد یا دستگیر شد.

اگه یه بازی این المان ها رو داشته باشه دیگه هیچ بازی نمیتونه جلوش رو بگیره .:love:

ممنون اميد جان
من تو GS خوندم اينجوري كه Houser ميگفت مي خواهن يك بازي تمام عيار به قل بروبچ ها "خفن":biggrin1:بسازند!و خيلي هم روش اميد وارن!

بعد از L.A Noir حالا فک کنم این بازی هم به همون سبک و سیاق باشه . البته Noir جنبه مافیایی داره فک کنم و این یکی کاملا یه بازی اکشنه !

درود بر دوستان عزیز
الا قصد منحرف کردن تاپیک رو ندارم ولی برام سوال که چه بر سر این LA Noire امد . کی قرار بیاد . اصلا ازش خبری هست

پاینده باشید دوستان

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or