اطلاعات جدید از شهرها و داستان Assassin's Creed Revelations

slipkboy

Apollo 13
Loyal Member
سلام

دیروز طی سخنانی که از سایت Game Informer منتشر شد ، آقای Alexandre Amancio نکات جدیدی درباره مکان ها و داستان بازی Assassin’s Creed Revelations را اعلام کرد.

acrfirst610.jpg

بازی Assassin’s Creed همیشه در امر سفر در شهر های تاریخی یک گام از سایر بازی های معاصرش جلوتر بوده است. اینبار نیز شما در این بازی به مکان هایی که در مورد آنها مطالبی گرد آمده می روید.

Masyaf (مَسیاف)
aclocationsmasyaf610.jpg

مانند شماره اول این بازی اینبار نیز بازی از این شهر آغاز می شود . اما اینبار شما باید در نقش Ezio به این شهر بروید تا اسرار Altair را بیابید.

آقای Amancio در مورد داستان این بخش می گوید:

هنگامی که Ezio به Masyaf میرسد با شهری که مورد تاراج Templar ها قرار گرفته است رو به رو می شود. او به دنبال اسرار Altair به این شهر آمده. او قصد دارد تا با یافتن کتابخانه این شهر پرده از اسرار Altair بر دارد. اما در این ماموریت شکست می خورد.
اما در انتهای بازی Ezio دوباره به این شهر بازی می گردد. حال او تمام قطعات پازل را یافته و چیزهایی را که Altair فهمیده را میداند.
پس Masayf جاییست که ما اطلاعات مهمی را در مورد Assassin ها کشف خواهیم کرد.
Constantinople (قسطنطنیه)
ACR_SP_CA_01_Constantinople_Skyline.jpg

این ابرشهر تاریخی مکان بعدیست که پذیرای Ezio خواهد بود. بیشتر بخش اکشن بازی نیز در این شهر اتفاق خواهد افتاد.
Ezio با این که هم اکنون بزرگترین Assassin زمان خود است ، اما در این شهر او بیگانه ای بیش نیست ، و باید با کمک سایر Assassin های این شهر با ساختار فرهنگی و سیاسی قسطنطنیه ی قرن 16 آشنا گردد.

آقای Amancio در مورد داستان این بخش اینگونه بیان می کند:

قسطنطنیه شهر بزرگیست که از دو بخش اروپایی و آسیایی تشکیل شده است. این شهر به نوعی مرکز جهان زمان خودش است ، جایی که تجارت ادویه و مشتقاتش در آن رواج دارد.
همچنین تسلط عثمانی ها بر این شهر از عواملی بود که اروپاییان به آفریقا رفتند.

در این بازی قسطنطنیه از چهار بخش کنستانتین ، گالاتا ، بایزید و امپریال (سلطنتی) تشکیل شده است.
از فقیرترین بخش های کنستانتین تا بندر شلوغ گالاتا همگی دارای خصوصیات منحصر به فرد می باشند.
پهناور بودن و منحصر به فرد بودن هر شهر در این بازی تضمینیست بر این که بازیکن وقت زیادی را صرف گشت و گذار در شهر می نماید.

Cappadocia (کاپادوکیه)

ACR_SP_CA_07_Cappadocia_Underground.jpg

در میان شهر های عادی ای که در Assassin’s Creed این شهر یک سورپرایز بزرگ برای طرفداران است.
Cappadocia شهری با مردم عادی نیست! این شهر زیر زمینی یک قلعه مستحکم برای Templar هاست.این شهر نه تنها با Templar ها پر شده ، بلکه دشمنان قسم خورده Ezio نیز در آن زندگی می کنند.

آقای Amancio در مورد داستان این شهر می گویید:

بخشی از Cappadocia بر وری زمین قرار دارد ، اما بخش اعظم و اصلی آن در زیر زمین است. این برای اولین بار است که شهری مانند Cappadocia در یک بازی ساخته می شود. این یک شهر کاملاً زیر زمینی است.
این بدان معناست که Ezio باید در این شهر از یک سری کارها پرهیز کند. اما این کاملاً مشهود است که Templar های بزرگ شهر اطلاعات مهمی را نزد خود مخفی کرده اند.
اما Ezio باید خطر کند و این غار های پر پیچ و خم را به طور کامل بگردد.
Rhodes (رودس)
rhodesw610.jpg

لزومی ندارد که Ezio به این جزیره برود. این جزیره برای بخش چند نفره در نظر گرفته شده است.
Rhodes جزیره ای است که به شکل یک دژ ساخته شده ، و تحت فرمان شوالیه های Hospitallers قرار دارد. Rhodes از قدیم مورد تاخت و تاز بیگانگان بوده به همین دلیل به شکل یک دژ نظامی با برج و بارو های زیاد ساخته شده است.
دولت عثمانی نیز قصد دارد این جزیره را تحت تصرف خود در آورد.
منبع

آخرین ویرایش:
فحش میدی؟:d
معلومه بازی کردم با هر سه نسخش زندگی کردم . منظورم از شخصیت منفی یعنی دشمنای اسسین ها دیگه پس من چی گفتم فقط گروهشون میگن تمپلار.
اومدیم یه سوال بپرسیما.
دقیقا همین طوره که شما میگی ...
چه تو این بازی چه توی به اصطلاح تاریخ بشریت که فقط 1 % ازش واقعیه , تمپلارها شخصیتای منفی بودن و هستن (Free mason) ...
چیزی که شما تو assassin's creed میبینی گوشه هایی از فعالیت اوناس که حتی خیلی جاها تو بازی صحبت راجع به تمپلارهای امروزی یا همون فراماسون هاست که چطور قدرتو تو دستشون دارن و همینطور ثروت و اینکه چطور وقتی داری توی خونت تو امریکا تلویزیون کابلی نگاه میکنی , دارن میپانت !!!

ممنون برای خبر فقط بی زحمت برای بخش های داستان اسپویلر بزارید شاید کسی نخواد چیزی از داستان بازی بفهمه ;)

من که خیلی از اون شهر زیرزمینیه خوشم اومده ، اگه توی E3 یه تریلر از این شهر پخش کنند خیلی خوب میشه

فرهاد جان قسطنطنیه الان شده استانبول که کرانه شرقی و غربیش میشه بخش اروپایی و آسیایی.

wiki
wiki

درسته صادق جان منظورم این بود که الان جزوی از این کشور هست ، و چندی پیش پایتخت فرهنگی شده بود در کل حرف شما درست هست

به نظر من چقدر ASSASSIN آخه !!!!!!!!!! یکی دوتا 3 تا nتا؟
خسته شدم .
بسه دیگه .
چقدر مزخرفات .
چقدر پورت مزخرف. داستان یک نواخت . بپر بپر . اسب سواری . جادو جنبل. برو عقب بیا جلو. جد و آبادت رو ببین . نبین. ببین .نبین:d

کلا شورش رو در آوردن . بابا پیر شده . میفهمید !:d
ول کنش نیستید . عجب رویی دارید بابا:d

آخرین ویرایش:
درود اول تشکر ویژه از صادق جان بابت ترجمه طولانی

ولی به نظر خودم Assassin's Creed فقط شما 1 خوب بود و اون حس یک بازی جدید را به ادم دست می داد
دیگه دارن زیادی روش مانور می دهند
یک جورای خیلی تکراری شد و از قبل همه چیز مشخص هست باید بری طرف بکشی همین و تمام

چقدر ASSASSIN خسته شدم .
بسه دیگه .
چقدر مزخرفات .
چقدر پورت مزخرف. داستان یک نواخت . بپر بپر . اسب سواری . جادو جنبل. برو عقب بیا جلو. جد و آبادت رو ببین . نبین. ببین .نبین:d

کلا شورش رو در آوردن . بابا پیر شده . میفهمید !:d
ول کنش نیستید . عجب رویی دارید بابا:d

جان من اگه خستهه شدی بازی رو نخر میتونی :d;) اگه منظورت پیری هست که توی نسخه ی اول بازی مستر اساسین (المعلم) حدود 70 سال سن داشت و موهاشم مثل دندوناش سفید شده بود :d وجدانا اگر از لحاظ داستان بد بود این همه جاییزه نمیگرفت چی قدر بی انصافی میکنی در حق این بازی از لحاظ داستا که غنی بود . ولکنش که نیستن هیچ تازه میخوان نسخه ی 3 رو بکنن 4 قسمت بعد میشه فیلم هندی :d

از نظر من بازي هنوز به بلوغ خودش نرسيده به طور كل !!
كاملترين نسخه هم تا حالا همون برادرهود بود !!!
ديگه از نظر تجهيزات و فايتينگ استايل به اخر خط رسيده !
الان تنها مانُور روي بازي ميتونه روي محيط هاي جديد ( كه مشخص شده) و دشمن هاي جديد و داستان بهتر باشه !!!
از نظر من بهتر هم هست اين خريد و فروش املاك و ساختمون ها رو توي شهر حذف كنن از بازي ....
مسخره بازيه !

جان من اگه خستهه شدی بازی رو نخر میتونی :d;) اگه منظورت پیری هست که توی نسخه ی اول بازی مستر اساسین (المعلم) حدود 70 سال سن داشت و موهاشم مثل دندوناش سفید شده بود :d وجدانا اگر از لحاظ داستان بد بود این همه جاییزه نمیگرفت چی قدر بی انصافی میکنی در حق این بازی از لحاظ داستا که غنی بود . ولکنش که نیستن هیچ تازه میخوان نسخه ی 3 رو بکنن 4 قسمت بعد میشه فیلم هندی :d
صابر منظور رضا را خوب متوجه نشدی میگه اتزیو دیگه خیلی پیر شده :d
البته خدای بازی تکراری شده با این که من خودم عاشق شماره 1 بودم نمیدونم چرا با این یکی حال نکردم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

صابر منظور رضا را خوب متوجه نشدی میگه اتزیو دیگه خیلی پیر شده :d
البته خدای بازی تکراری شده با این که من خودم عاشق شماره 1 بودم نمیدونم چرا با این یکی حال نکردم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

حسین جون من منظور رضا جان رو متوجه شدم ولی میدونی چرا میگه خسته کننده چون گیم پلی نسخه ی 2 و BH تقریبا شبیه هم بود و از لحاظ داستان هم دنباله ای بود ولی اینبار دیگه قضیه فرق میکنه ;)

آخرین ویرایش:
فحش میدی؟:d
معلومه بازی کردم با هر سه نسخش زندگی کردم . منظورم از شخصیت منفی یعنی دشمنای اسسین ها دیگه پس من چی گفتم فقط گروهشون میگن تمپلار.
اومدیم یه سوال بپرسیما.
قصد اهانت نداشتم!:dولی آخه عجیبه که باهاشون زندگی کردی هنوز مطمئن نیستی که تمپلار ها کی هستند.ما تو تایپک trivia تو بخش 360 پدر جدشون هم دراوردیم!:d

مگه نمیدونستی اتزیو زمین خوار هم بود ِ یهو قیمت زمینا رو میکشیده بالا ؟ ته ِ شخصیت ِ اصا این اتزیو لامصب .

واقعا اينطوره؟؟
يا اذيت ميكني؟ :d

اگر اينطوري باشه دليل خوبيه برا وجود اين بخش !!
حرفمو پس ميگيرم:d

• Like
Reactions: Saber
اساسین که بدون شک بزرگترین بازی تو تاریخ بوده و هست و خواهد بود;)
ولی بدون شک بازیه خیلی خوبیه
من با نسخه یه و الطائر خیلی حال کردم
از نسخه 2 زیاد خوشم نیومد
ولی با BH خیلی حال کردم عالی بود
این جدیده هم که داره میاد مطمئنم برام حالو هوای نسخه 1 رو زنده میکنه بی صبرانه منتظرشم>:d<

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or