اطلاعات جدید از داستان، انجین و شخصیت بازی The Evil Within منتشر شد.

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
theevil.jpg

بعد از مدت‌ها انتظار بلاخره بازی جدید آقای شینجی میکامی، مرد افسانه‌ای دنیای گیم، و خالق سری بازی Resident EVil با نام The Evil Within منتشر شد. در همان پخش اولین تریلر اطلاعات کوتاهی پیرامون آمدن بازی در سال 2014 و پلتفرم‌ها آن در رسانه‌ها ذکر شد. در همین راستا نیز اطلاعات نسبتا کامل تری بدست‌مان رسید که به صمع و نظر شما خواهیم رساند.

در جدیدتری خبری که آمد بازی با موتور گرافیکی قدرتمند شرکت id software یعنی id Tech 5 در حال ساخت می‌باشد. بی‌شک ارائه و بکار گیری این موتور قوی در بازی که سبکی ترسناک را دارد می‌تواند بسیار حائز اهمیت باشد. در دیگر سو نیز سازنده بازی استودیو Tango Gameworks می‌باش. این استودیو ژاپنی که در سال 2010 توسط خود اقای میکامی تاسیس شد؛ قرار است اولین پروژه مهم خود را در سال 2014 با نام The Evil Within روانه بازار نماید.

در مورد داستان بازی، شخصیت اصلی آن کارگاهیست با نام Sebastian. وی در یک روز عادی به همراه همکارش وقتی داست یک جنایت سریالی را دنبال می‌کرد توسط یک نیروی ترسناک و مرموز مورد حمله قرار می‌گیرد؛ سباستین که شاهد کشته شدن تک، تک همکارانش توسط این نیروی عجیب و مررموز است، مورد حمله قرار می‌گیرد و هوشیاری خود را از دست می‌دهد. وی مدتی بعد در یک مکان به هوش می‌آید و می‌بیند دور و اطرافش پر از موجودات عجیب و غریب است، لذا برای فهمیدن این که چه اتفاقی افتاده است شروع به تجسس می‌کند.

طبق اخبار اقای میکامی در بازی خود از المان‌های survival horror به نحو بسیار سختی قرار است بهره گیرد؛ محدویت‌هایی پیرامون تیر، تفنگ و منابع انرژی در بازی به کار رفته اند تا ترس و وحشت و استرس را هر چه بیشتر به بیننده القا نماید. میکامی در این بازی به شما قول یک بازی با اتمسفر بسیار ترسناک، و عنوانی که می‌تواند مخاطب را بترساند را می‌دهد.

در بازی دشمنان شما دارای هوش بالایی هستند و زمانی که در ترس خود فرو رفته‌اید و به دنبال را چاره هستید، آن‌ها برای شما در حال تدارک حیله‌ و تله هستند. این تله ها می‌تواند به صورت دام بری شما باشد که بسیار مرگبار نیز هستند. شاید یکی از نقاط قوتی که سال ها در سبک های این چنینی ندید‌ایم، بودن معماهایی باشد که ساعت ها و حتی روزها وقت شما را بگیرد، میکامی نیر در این مورد اعلام کرده است در بازی شما با پازل‌ها، و معماهای بسیاری سخت و گوناگونی مواجه خواهید شد.

نکته مهم: در بازی طبق خبر اگر شما در تله ای بیفتید و در آن بمیرید، جسد مرده شما بعد از ادامه آن مرحله دشمن شما خواهد بود!

در آخر نیز سازندگان عنوان می‌کنند بازی The Evil Within دارای یک سناریو بسیار هیجان‌انگیز می‌باشد و هر کارکتر دارای شخصیت خواصی است که باعث با کیفت تر شدن این بازی شده است. دنیای بازی انچنان تاثیر گذار است که شما کاملا تنش و اضطراب را در بازی مشاهده خواهید کرد.

آخرین ویرایش:
یکی از بهترین بازی های تاریخ، بهترین بازی PS2 (نسخه GC رو نرفتم :دی) و عنوانی که روی خیلی از عناوین بزرگ این نسل به صورت مستقیم یا غیرمستقیم تاثیرگذار بود [نظر شخصی با درصد فکت بالا :دی]. نتیجه اینکه از لحاظ کیفی باید شاهد یه شاهکار باشیم اگه مشکلی پیش نیاد :دی از نظر المان های ترس و اینا هم امیدوارم یه بازی خیلی عالی رو شاهد باشیم.

نسخه‌ی GC با اختلاف بهترین نسخه بود. نسخه‌ی PS2 و PC در مقابل نسخه‌ی GC لـِــه بودن:d
من که فکــر کنم 10 بار RE4 روی PS2 بازی کرده بودم، ولی وقتی نسخه‌ی GC رو دیدم، یه باره دیگه بازی رو تموم کردم:d

از نظر روند گیم پلی RE4 شاید بهترین چیزی بود که رو PS2 تموم کردم یعنی اوج هنر بازیسازی میکامی رو میشد تو اون بازی دید اصلا بازی یه جادوی عجیبی داشت هر چقدرم تمومش میکردی بازم خسته نمیشدی از بس مکانیزمای جذابی داشت گیم پلیش کلا کار میکامی تو زمینه ی گیم پلی حرف نداره تو ونکوییش هم اینو ثابت کرد اما داستان بازیاش خوب نیستن نه گاد هند داستان خوبی داشت نه ونکوییش نه خود رزیدنت 4 و نه حتی SOTD امیدوارم اینیکی داستان خوبی داشته باشه هر چند سوژه ی داستان چندان جالب به نظر نمیاد یعنی نمیشه انتظار داستان جالبیرو داشت یجورایی منو یاد همون SOTD انداخت از بقیه ی قسمتای بازیم نباید نگران بود گرافیک که با یکی از قویترین موتورا ساخته میشه گیم پلیم که با وجود استاد حرفی نخواهد داشت فقط میمونه داستانش که امیدوارم شبیه سایلنت هیل بشه یعنی از اون بازی تاثیر بگیرن و عمیق باشه

امیدوارم یه سه گانه از این عنوان ، همونطوری که انتظار میره واسه نسل بعد داشته باشیم . یکی از بهترین ip های دنباله دار نسل بعد با id-tech 5 میتونه باشه !

امیدوارم یه سه گانه از این عنوان ، همونطوری که انتظار میره واسه نسل بعد داشته باشیم . یکی از بهترین ip های دنباله دار نسل بعد با id-tech 5 میتونه باشه !
به اندازه کافی بازی شماره دار و دنباله دار ندیدی توی این نسل؟! 40% گیم رو DLC میکنن اخرشم WTF Ending و خلاصه سرت رو درد نیارم. بازی شماره دار اخر عاقبتش Assassin's Creed هست و CoD.

به اندازه کافی بازی شماره دار و دنباله دار ندیدی توی این نسل؟! 40% گیم رو DLC میکنن اخرشم WTF Ending و خلاصه سرت رو درد نیارم. بازی شماره دار اخر عاقبتش Assassin's Creed هست و CoD.

بازی که میکامی میسازه تکراری و کلیشه ای نیست مراجعه شود به GC و بازی Re :d

نه من عنوانهایی مثل Resident Evil و Gears و ... رو در نظر میگیرم! اگه باشه چرا که نه استقبال هم میشه. همون SOTD هم اگه داشته باشه سگش میارزه به COD و AC ، که اصلا بنظر من آدم حساب نمیشن.

نه من عنوانهایی مثل Resident Evil و Gears و ... رو در نظر میگیرم! اگه باشه چرا که نه استقبال هم میشه. همون SOTD هم اگه داشته باشه سگش میارزه به COD و AC ، که اصلا بنظر من آدم حساب نمیشن.
درست میگی. شماره دار داریم تا شماره دار! GTA هم شماره داره Assassin's هم شماره دار. حقیقتش ادامه های معنوی خیلی ارزشمند تر از اینها ست مثل Demon Soul's و Dark Soul's یا ICO و Shadow of Colossus یا Bioshock و Bioshock Infinite. بازی یه جا شروع میشه و یه جا تموم. بدون بجا گذاشتن پرسش بدون WTF Ending بدون DLC بدون حروم کردن وقت و پول گیمر.

همین الان آفتاب بالانس میزنم برای دیدن half-Life 3 و Doom IV و The Witcher 3 و Uncharted 4 چون سازنده و ناشر اینها مثل بتزدآ نیستن!.

همین الان آفتاب بالانس میزنم برای دیدن half-Life 3 و Doom IV و The Witcher 3 و Uncharted 4 چون سازنده و ناشر اینها مثل بتزدآ نیستن!.

ناشر DOOM البته بتسدا یا بتزدا هستا.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or