اطلاعات جدید از بخش Campaign بازی God Of War : Ascention | پشتیبانی از 3D و ...

Asmodeus

Dark is the path in the absence of light
کاربر سایت
god-of-war-ascension-multiplayer-3.jpg

به تازگی تاد پاپی از طریق GAF اطلاعاتی را از بخش Campaign این بازی منتشر کرده است که این اطلاعات باعث شده است که بازیکنان به این نسخه ، امیدواری زیادی داشته باشند .

داستان این نسخه بیشتر مربوط به God Of War 1 می باشد و در همان موقع به وقوع می پیوندد .

سیستم مبارزات و سلاح ها دوباره از نو ساخته شده اند .

مینی گیمی تحت عنوان Promptless به این نسخه اضافه خواهد شد .

پازل های جدیدی برای این بازی تعبیه شده اند .

تایلر بیتس ، مسئول ساخت موزیک های این بازی می باشد .

موجودات غول پیکر تر از دیو های تک چشم SP در این بازی وجود دارند .

در این نسخه لازم نیست که در مدت زمان طولانی به دنبال صندوق ها بروید ، شما در این نسخه می توانید به خاطر سلامتی و غیره ، صندوق ها را خُرد کنید .

ویژگی های جدیدی به بخش Gameplay این بازی اضافه شده است .

اما شایعاتی منتشر شده بود که می گفت این بازی از فناوری 3D پشتیبانی نمی کند ، ولی گویا بر اساس صحبت های تاد پاپی این بازی از 3D پشتیبانی می کند .

این بازی بیشتر از نسخه های اول و دوم الهام گرفته است .

فریم این بازی همانند نسخه های گذشته ، نوسان های زیادی دارد .

رنگ بیشتری نسبت به God Of War 3 در این نسخه طراحی شده است .

در این نسخه ما شاهد کریتوس جوان هستیم و مدل سازی او برای ساخت فردی جوان تر شکل گرفته است .

حالت Co-Op داستانی ، در این بازی حضور نخواهد داشت .

در این نسخه ما شاهد محیط های پهناور و باز نیستیم .

ویژگی های کلیدی تر از شخصیت ها نسبت به God Of War 3 مشاهده خواهید کرد .

این نسخه ، شامل مکان های زیادی است که این امر باعث می شود که ما شاهد تنوع های مکانی زیادی باشیم .

تخریب پذیری این نسخه از God Of War 3 بیشتر می باشد .

این بازی دارای 6 الی 7 ساعت گیم پلی مهیج می باشد .

در مورد زمان بازی ، فکر میکنین نسخه های قبلی چند ساعت بوده ؟! :biggrin1: نسخه اول رو همین چند روز پیش دوباره بازی کردم و کلی هم طولش دادم و فکر نکنم بیشتر از 7،8 ساعت شده باشه. حالا نمیدونم چطوری 7 ساعت برای بازی کمه ! :biggrin1: RPG که نیست !
اصلا GOW I یکی از تروفی هاش اینه بازی رو زیر 5 ساعت تموم کن! من تو 3 ساعت و خورده ای تمومش کردم :d ( البته Skinـی برداشتم که 5 برابر Red Orb میداد :d ) ولی آره در حالت عادی همون 7-8 ساعت بیشتر نیست :d

کیوان در مورد همینی که گفتی منظورش اینه دیگه دایره نمیاد و اینا! یعنی الان چجوریه؟ :d کلا حذف شده یا تغییر کرده ؟ :d

اگر بتونیم برای اولین بار در سری GOW دوربین رو حرکت بدیم ، هرچند اندک ، بایستی با آنالوگ راست باشه ؛ بدین ترتیب عمل Dodging با این آنالوگ حذف می شه ؛ اون وقته که لازم میشه تا با نگه داشتن L1 (Blocking) و حرکت دادن آنالوگ چپ ، غلط بخوریم ، و این یعنی ===> فوق العاده .
حالا اون نگهداشتن L1 و آنالوگ عیبی نداره ولی کلآ من دوست ندارم هیچ وقت دوربین ثابت GoW تبدیل به دوربین متحرک بشه و خوشبختانه توی این نسخه هم خبری نیست ! :دی
حالا یه ذره حرکت توی محیط ثابت عیبی نداره ولی بخش بزرگی از جو و حال و هوای GoW به خاطر دوربین ثابتش هست که صحنه های جالبی ایجاد میکنه و بازی حماسی تر میشه ! :دی توی هر 3 نسخه کلی لوکیشن هست که اصلآ با دوربین متحرک نمیشه بهشون فکر کرد ! خوشبختانه دوربین ثابتش هم مشکلی برای گیم پلی ایجاد نمیکنه.

:|
محیج یعنی اینکه 7 ساعت فقط باید باس بکشیم یا کلا 7 ساعت گیم پلی ؟!

در مورد زمان بازی ، فکر میکنین نسخه های قبلی چند ساعت بوده ؟! :دی نسخه اول رو همین چند روز پیش دوباره بازی کردم و کلی هم طولش دادم و فکر نکنم بیشتر از 7،8 ساعت شده باشه. حالا نمیدونم چطوری 7 ساعت برای بازی کمه ! :دی RPG که نیست !

در کنار موارد بالایی ، گفته شده که میشه دوربین رو خیلی کم حرکت داد. حرکت کامل نیست ولی میشه محیط رو بیشتر دید. احتمالآ یه چیزی تو مایه های بعضی از بخش های Uncharted که دوربین ثابت هست ولی میشه یه کم حرکتش داد.
اره ولي معمولا اين بازيا تو بازه ي 10 الي 15 ساعت مدت گيم پليش ميچرخه،مثلا كسلوانيا حدود15 ساعت بود يا نينجا گيدن 2 يه 12 ساعتي بود!
٧ ساعت خيلي كمه8-|

حالا اون نگهداشتن L1 و آنالوگ عیبی نداره ولی کلآ من دوست ندارم هیچ وقت دوربین ثابت GoW تبدیل به دوربین متحرک بشه و خوشبختانه توی این نسخه هم خبری نیست ! :دی
حالا یه ذره حرکت توی محیط ثابت عیبی نداره ولی بخش بزرگی از جو و حال و هوای GoW به خاطر دوربین ثابتش هست که صحنه های جالبی ایجاد میکنه و بازی حماسی تر میشه ! :دی توی هر 3 نسخه کلی لوکیشن هست که اصلآ با دوربین متحرک نمیشه بهشون فکر کرد ! خوشبختانه دوربین ثابتش هم مشکلی برای گیم پلی ایجاد نمیکنه.

تو از نظر دوربین نگاه میکنی ، من از نظر Button Config :دی ! بحث من اصلا سر این دوربین نیست ،اتفاقا منم دقیقا مثل تو اصلا دوس ندارم دوربین بازی رو بتونیم بچرخونیم :دی ! ثابت باشه خیلی خوبه با توجه به این که سانتا مونیکایی ها قشنگ بلدن دوربین رو کجا بذارن .
دوربین هم کلا ثابت باشه ، همین که L1 نگه داریم و با چپ آنالوگ جاخالی بدیم بهترین خبر واسه منه :دی !اگه تایید بشه البته :دی !

سايكلاپس رو اون عقب، چه صحنه ايه. جزء صحنه هايي كه تو 3 هيچ وقت ازش خسته نميشدم. هي وايميسادم اون پشت جنگ اطلس و هيليوس رو ببينم. منتظر بك گراند هاي پوياي خفن GOW بعدي هستيم.

ما که پولدار نیستیم هی بازی ارجینال بخریم یا کنار پی سی انواع کنسول رو هم داشته باشیم :d ولی چی میشد اگر این بازی ها رو رو PC میساختن :-/ ؟ حیف که کلی بازی خوب رو به خاطر این خودخواهی های مزخرف از دست میدیم ما PC دوست ها :( ! نمیدونم یه دفعه دل کشید این رو وقتی اومد بازی کنم دیدم PS3 ندارم :d

این بازی بیشتر از نسخه های اول و دوم الهام گرفته است .
بهترین خبری که تا الان از این بازی منتشر شده همینه انگار به اشتباهاشون تو ساخت نسخه ی سوم پی بردن
البته بازم حس خوبی نمیشه به این بازی داشت چون داستانش به احتمال 90 درصد یه چیزی در حد نسخه های PSP

ما که پولدار نیستیم هی بازی ارجینال بخریم یا کنار پی سی انواع کنسول رو هم داشته باشیم :d ولی چی میشد اگر این بازی ها رو رو PC میساختن :-/ ؟ حیف که کلی بازی خوب رو به خاطر این خودخواهی های مزخرف از دست میدیم ما PC دوست ها :( ! نمیدونم یه دفعه دل کشید این رو وقتی اومد بازی کنم دیدم PS3 ندارم :d
مگه سوني مثل ميكروسافت ويندوز داره كه بخواد هواي PC روهم داشته باشه؟تاحالا هرچي سوني خودش بازي ساخته انحصاري كنسول خودش بوده

اگر بتونیم برای اولین بار در سری GOW دوربین رو حرکت بدیم ، هرچند اندک ، بایستی با آنالوگ راست باشه ؛ بدین ترتیب عمل Dodging با این آنالوگ حذف می شه ؛ اون وقته که لازم میشه تا با نگه داشتن L1 (Blocking) و حرکت دادن آنالوگ چپ ، غلط بخوریم ، و این یعنی ===> فوق العاده .
تو از نظر دوربین نگاه میکنی ، من از نظر Button Config :biggrin1: ! بحث من اصلا سر این دوربین نیست ،اتفاقا منم دقیقا مثل تو اصلا دوس ندارم دوربین بازی رو بتونیم بچرخونیم :biggrin1: ! ثابت باشه خیلی خوبه با توجه به این که سانتا مونیکایی ها قشنگ بلدن دوربین رو کجا بذارن .
دوربین هم کلا ثابت باشه ، همین که L1 نگه داریم و با چپ آنالوگ جاخالی بدیم بهترین خبر واسه منه :biggrin1: !اگه تایید بشه البته :biggrin1: !
یکی از دلایلی که باعث شد اونطور که باید با C:LoS حال نکنم همین نخوه ی Dodgingــش بود...
به نظر من بهترین روش برا Dodging همون آنالوگ سمت راسته. امیدوارم دست به ترکیبش نزنن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or