اطلاعات جدید از بخش مولتی پلیر بازی Halo 4

Augustus

Caesar
کاربر سایت
71633587871857851419.jpg

به تازگی اطلاعات جدیدی پیرامون بخش چند نفره عنوان Halo 4 توسط Microsoft و سازنده بازی 343 Studios منتشر شده است.
زمانی که بازیباز به رنک 50 در کلاس Spartan می رسد، قادر خواهد بود تا از بین 8 تخصصی که در ادامه عنوان خواهد شد یکی را برگزیند. هر کدام از این کلاس ها رنگ مخصوص به خود برای سلاح و زره و قابلیت های مخصوص به خود را دارند. زمانی که بازی باز یکی از کلاس ها را انتخاب می کند بازیباز باید پیش از این که تصمیم به انتخاب کلاس دیگری بگیرد باید حتما در کلاس اولی را که انتخاب کرده است به لول بالا تری (rank up) برسد. دو کلاس Wetwork و Pioneer در ابتدای عرضه بازی در اختیار بازیباز ها خواهد بود اما بقیه 6 کلاس را باید با پیش خرید بازی از فروشگاه های عرضه بازی یا خرید Halo 4 limited edition به دست آورید. هم چنین در ماه های پس از عرضه بازی این کلاس ها از طریق Xbox Live قابل خرید می باشند.
اما 8 کلاس تخصصی در بازی عبارتند از:
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD="align: center"]Wetwork
33789446945497074376.jpg

کلاسی که با استفاده از آن قادر به انجام حرکات به صورت مخفیانه و سریع هستید.
زره این کلاس این امکان را فراهم می سازد تا با سرعت و بدون ایجاد صدا در نبرد ها شرکت کند و دست به نابود سازی دشمنان بزند.[/TD]
[TD="align: center"]Pioneer
26062704671226967963.jpg

به واسطه مد Track armour در این کلاس قادر خواهیدبود تا سریع تر در بازی به کسب تجربه و افزایش لول خود ( level up) بپردازید.

این کلاس در هنگام عرضه بازی در دسترس خواهد بود.
[/TD]
[TD="align: center"]Engineer
44802900890936637250.jpg

وظیفه این کلاس بیشتر در جهت تخریب یا بازسازی و تعمیر است . همچنین به واسطه مد
Drop Recon armor که در این کلاس قرار دارد بازیباز این امکان را به دست می آورد تا از زمان و مکان
فرود آمدن مهمات دشمن در بازی به کمک سیستم نظارت که از آن بهره می برد، مطلع شود.
[/TD]
[TD="align: center"]Tracker
79431802755655117679.jpg

این کلاس برای هدف گیری مواضع در فواصل طولانی به کار می آید. مد requisition armour در این کلاس این امکان را می دهد تا با استفاده از آن دوباره در خواست دریافت مهمات جدید داده شود تا شاید سلاح بهتری نصیب بازیباز شود.
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD="align: center"]Rogue
83455247118201651241.jpg

به واسطه این کلاس شما قادر به افزایش دقت خود در هدف گیری در حین نبرد خواهید بود.[/TD]
[TD="align: center"]Stalker
38363336923212627077.jpg

به واسطه مد Nemesis armour که در این کلاس قابل دسترسی است شما قادر خواهید بودتا مکان تمام دشمنانی را که پیشتر شما را کشته اند ردیابی کنید و مکان آنها برای شما مشخص می شود.
[/TD]
[TD="align: center"]Pathfinder
33216699324332534479.jpg

باعث کاهش زمان گرم شدن سلاح هنگام نشستن بر پشت صندلی مخصوص برای تیربار در وسایل نقلیه می شود.هم چنین به واسطه آن قادر خواهید بود تا سرعت خود را به هنگام حمل turret افزایش دهید.[/TD]
[TD="align: center"]Operator
31025821299367092638.jpg

به واسطه مد Wheelman armour در این کلاس شما قادر خواهید بود تا توان و استقامت بیشتری کسب کنید و هم چننی در هر وسیلهای که هدایت آن را برعهده دارید دوام و پایداری بیشتری خواهد داشت.
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
مایکروسافت پیشتر اعلام کرده بود با خرید Limited Editionاین نسخه شما قادر به خواهید بود تا به مجموعه ای از نقشه ها در بازی تحت عنوان War Games map pack دسترسی داشته یاشید. و در صورتی که خواهان خرید این پک به صورت جداگانه بشید باید 2000 Microsoft Points بپردازید. این پک شامل 9 نقشه جدید خواهد بود و هم چنین می توانید به آیتم هایی مانند: Spartan-IV Scanner، Strider helmets و یک سری از نشان های جدید در بازی دسترسی داشته باشید.
منبع
{صفحه اصلی}

آخرین ویرایش:
هنوز بازی نیومده مپ هاش رو جدا کردن دارن میفروشند..وای که چقدر دزد زیاد شده..!
بازی به اندازه‌ی استاندارد تمام بازی‌های این نسل و حتی بیشتر از استاندارد مپ داره هنگام عرضه به طور مجانی. در ضمن با وجود Forge که تو هیچ شوتر کنسولی دیگه‌ای وجود نداره، بی‌نهایت مپ هم میشه کاملا مجانی ساخت و باز هم مجانی در اختیار سایر ملت گذاشت تا اون‌ها هم مجانی دانلود کنن! پس تا همین الانش هم بیشتر از تمامی FPSهای تاریخ متحوای رایگان(کمپین، Spartan ops، Forge و Theater و ...) تو دیسک هستش هنگام عرضه.

بنا به سنت تمام هیلو‌ها قراره واسه بازی سه تا مپ پک بیاد که هر کدوم سه تا مپ داره. فلسفه این مپ‌ها هم جون تازه گرفتن بخش ملتی بعد از مدت مشخصی از عرضه هستش وگرنه میتونستن همون روز اول بفروشن این مپ‌پک‌هارو! این 9 تا مپ هم برای کسایی که لیمیتد می‌گیرن مجانی هستش(یعنی فقط با پرداخت 100 دلار) که تا حالا سابقه نداشته تو نسخه‌ی لیمیتد یه بازی 9 تا مپ مجانی هم وجود داشته باشه.

در ضمن همینجوریشم من موندم اینا این همه محتوا رو چجوری می‌خوان تو یه دیسک و یا احتمالا دو دیسک جا بدن. مپ پک‌های هیلو ریچ(که جزئیاتش قابل مقایسه یه هیلو4 نبود) هر کدوم نزدیک به 1 گیگ بود! پس هیچ جداکردنی وجود نداره اینجا.

نمیدونم چرا هر چی سعی میکنم این عنوان به دلم نمیشینه !
تیر رنگی و قورباغه و دشمنانی با صدای کشکی و غیره .
نریزید سرم ، دوست دارم نظر شخصیم رو میگم .
من نمیدونم در مورد Halo چرا دوست دارین به زور یه کاری کنین که به دلتون بشینه ؟! :دی والا اجباری نیست ! این مورد رو توی تاپیک های مختلف زیاد دیدم که دوستان میگن هرچی سعی میکنم از Halo خوشم نمیاد و ...
خب سلیقه ها متفاوته. مثلآ من خودم رو بکشم هم نمیتونم با سری Civilization حال کنم ! :دی برای همین ولش میکنم و هی به زور سعی نمیکنم برم سراغش وقتی میبینم با سلیقه ـم جور نیست. Halo هم همین طوریه. با سلیقه ها خیلی ها جور هست و خیلی ها هم نه ! دیگه زوری که نیست !! :دی

سریع تر بازی رو بدن بیاد مردیم بابا .:x

مثلآ من خودم رو بکشم هم نمیتونم با سری Civilization حال کنم ! :دی

با بقیه صحبتت کاری ندارم آریا اما سریع یه ساختمون بلند پیدا کن البته اینجوری .... زیاده بی خیال یه طناب پیدا کن کافیه .:d

بازی به اندازه‌ی استاندارد تمام بازی‌های این نسل و حتی بیشتر از استاندارد مپ داره هنگام عرضه به طور مجانی. در ضمن با وجود Forge که تو هیچ شوتر کنسولی دیگه‌ای وجود نداره، بی‌نهایت مپ هم میشه کاملا مجانی ساخت و باز هم مجانی در اختیار سایر ملت گذاشت تا اون‌ها هم مجانی دانلود کنن! پس تا همین الانش هم بیشتر از تمامی FPSهای تاریخ متحوای رایگان(کمپین، Spartan ops، Forge و Theater و ...) تو دیسک هستش هنگام عرضه.

بنا به سنت تمام هیلو‌ها قراره واسه بازی سه تا مپ پک بیاد که هر کدوم سه تا مپ داره. فلسفه این مپ‌ها هم جون تازه گرفتن بخش ملتی بعد از مدت مشخصی از عرضه هستش وگرنه میتونستن همون روز اول بفروشن این مپ‌پک‌هارو! این 9 تا مپ هم برای کسایی که لیمیتد می‌گیرن مجانی هستش(یعنی فقط با پرداخت 100 دلار) که تا حالا سابقه نداشته تو نسخه‌ی لیمیتد یه بازی 9 تا مپ مجانی هم وجود داشته باشه.

در ضمن همینجوریشم من موندم اینا این همه محتوا رو چجوری می‌خوان تو یه دیسک و یا احتمالا دو دیسک جا بدن. مپ پک‌های هیلو ریچ(که جزئیاتش قابل مقایسه یه هیلو4 نبود) هر کدوم نزدیک به 1 گیگ بود! پس هیچ جداکردنی وجود نداره اینجا.
این forge من دقیق نمیدونم چیه:d ولی اگه همون مپ ادیتور هست, که توی farcry2 بود و توی نسخه سوم که امسال میاد هم هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or