اطلاعات جدید از بازی Sunset Overdrive منتشر شد

Sorena Asadi

کاربر سایت
a5.jpg

اطلاعات زیز توسط کاربرانی که این شماره مجله EDGE را تهیه کرده اند جمع آوری شده است​

• طبق گفته Insomniac انها این موضوع را فهمیدیند که چه چیزی را بیشتر دوست دارند و تصمیم گرفتند از علایقشان در بازی استفاده کنند
  • این بازی تلفیقی جالب از دو سبک پلتفرمینگ و شوتر میباشد(هر دوی این سبک ها به یک اندازه در بازی مهم میباشند)
  • هر یک از اسلحه های موجود در بازی توانایی کشتن 5 دشمن را به صورت هم زمان دارند
  • سلاح ها بسیار متفاوت خواهند بود
  • برای مبارزه کردن با باس ها باید level خود را ابتدا افزایش دهید زیرا ممکن است تعدادی از باس ها حتی متوجه شلیک کردن شما به خودشان نشوند
  • پلیر های با سریع و بدون وقفه بازی کردنشان امتیاز خواهند گرفت ، اگرنوار استایل شما پایین بیاید شما باید با مخلوط کردن مهارت های مختلف و سرعت زیاد مقدار استایل خود را افزایش دهید
  • رئیس جزیره Fizzco) Fizzco نام نوشیدنی های موجود در بازی است) Fizzle نام دارد
  • قابلیت سواری کردن بر روی کابل های تلفن وجود دارد
  • معماری مکان های بازی از معماری های ژاپنی ها الهام گرفته به همین علت ویژگی راه رفتن بر روی ساختمان ها با زاویه های خاص و هیجان انگیز فراهم شده
  • شب / روز بر روی گیم پلی تاثیر میگذارد
  • ریسک کنید و از سنگر بیرون بیایید این بازی همانند بازی های دیگر نیست حتی همین ریسک برای شما امتیاز فراهم میکند
  • مبارزه کردن همانند دفاع روی دیوار راه رفتن همانند سنگر خواهد بود
  • سازنده سعی دارد بازی یک بازی متفاوت بر خلاف شوتر هایی همانند COD باشد
  • شرکت مایکروسافت به استدیو سازنده گفته خود خودتان باشید و این اجازه را به انها داد تا ایده هایی که در ان مهارت دارند را به خوبی در بازی پیاده کنند
  • سازنده از المان های مختلف Jet Set Radio و Tony Hawk استفاده خواهد کرد
  • این استیدو حتی میخواهد یک عنوان عالی در سبک Arcade خلق کند تا بازیکن ها مدت ها این بازی را بازی کنند
  • افکت های متفاوت و بیشتر در کنار رنگ بندی خاص از مواردی میباشد که استدیو سازنده از یک بازی میخواهد
  • در بازی Sunset TV وجود دارد یک شبکه مخصوص خود بازی که در آن بازیکن ها این توانایی را خواهند داشت که باهم بحث کنند و به تمامی خصوصایت این بازی رای دهند
  • استدیو سازنده عقیده دارد که سال های اول و دوم هر نسل سالی میباشد که بیشترین ریسک ها برداشته میشوند
  • سازنده به این بازی به عنوان یک سری نگاه میکند(تبدیل شدن بازی به یک فرانچیز واقعی)
  • اقای Gavin Goulden ( با تجربه کار بر روی اخرین عنوان ساخته شده سری بازی های BiosShock) اعلام کرده کاراکتر های موجود در بازی هر کدام دارای 40 هزار پالیگان خواهد بود(همانند الیزابت در BiosShock)
  • در هنگام حرکت کردن لباس کاراکتر ها نیز تکان خواهد خورد

آخرین ویرایش:
یکمی که بیشتر دقت کردم از رو GT5 و God Of War III و The Last Of Us هم اسکی رفتن.!!!!
من با دقت بیشتر و خوندن پست تو متوجه شدم حتی از رسیتنس کیلزون آنچارتد لیتل بیگ پلنت گیتار هیرو راک بند سوپر ماریو زلدا تونی هاوک حسن کچل و شبگرد و .... اسکی رفتن
پ ن: فقط میشه گفت بخش اخبار وضعیتش فاجعست...

نه! درواقع یجور R&C با المان های Mature هست! از سبک گیم پلی که تلفیقی از شوتر و پلتفرمر هست, تا گرافیک بازی که عین این سری پر رنگ و لعاب و زنده طراحی شده.

نه بابا راچت و کلنگ اصلاً راه نداره، همون برینک! بعد 50-60 ساعت برینک بازی کردن بهت می گم بی شک همونه. ترکیب پارکور، شوتر و یه مقداری فان. حالا اینجا همون ها کمی بزرگ شدن و دشمن ها هم دیگه آدم نیستن شدن زامبی.
ماکان جداً برو همین امروز فردا برینک رو بریز ببین چقدر شبیه هستن به هم.

کاری به اسکی رفتن و.... ندارم ولی واقعا از تریلرش خوشم اومد گیم پلی بازی فان میزنه گرافیک انیمیشنی بسیار زیببایی هم داره تا ببینیم چی میشه...

Insomniac یکی از استودیوهای خوب و خوشنام کشور آمریکا بحساب میاد و احتمالا پروژه Sunset Overdrive هم به بازی خوبی تبدیل میشه ... ممنون بابت خبر

من با دقت بیشتر و خوندن پست تو متوجه شدم حتی از رسیتنس کیلزون آنچارتد لیتل بیگ پلنت گیتار هیرو راک بند سوپر ماریو زلدا تونی هاوک حسن کچل و شبگرد و .... اسکی رفتن
پ ن: فقط میشه گفت بخش اخبار وضعیتش فاجعست...

داداش من ، مسخره کردن و مزه ریختن دیگه حدی داره... ( روی صحبتم با شما و اون دوست صفحه قبل هستش) . فاجعه این عدم تحمل شما در مورد حرف و نظر بقیه اس!!!به طور کل هر کی نظر بده شما حالت تهاجمی میگیره و میری تو همون داستان کل کل کردن و ...
از نظر من کاملا از اون چندتا بازی استفاده شده کاملا هم مشخصه . مشکل خاصی هم نیست و ترکیبش حداقل تو این تریلر خوب دراومده( سازنده دوتا از همون بازی ها هم دقیقا همین شرکته) حالا مشکل شما دقیقا چیه ؟؟! به نظر من که بازی خوبی میتونه باشه

آخرین ویرایش:
لوس به نظر میاد بازیش ولی خب Insomniac همیشه بازیهای قوی میسازه، باید دید چی هستش، این میتونه یکی از دلایل خرید Xone باشه برای من، من اینقدر روی این استدیو تعصب داشتم که حتی اون Fuse ای که اونهمه نقد بد گرفته بود رو خریدم(البته ناگفته نماند از بخش Co-op به شدت لذت بردیم). جالبه برام که چرا اینقدر اصرار دارن که خودشون صاحب IP شون باشن؟ سونی که دست ND و SM و اینهمه استدیو دیگه رو نبسته، مشکل Insomniac چی بود؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or