اطلاعات جدید از بازی Metal Gear Solid V در روز 5شنبه؟

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

Phantom-Pain-Ann.jpg

درود.

چندی پیش ویدئویی با نام Phantom Pain منتشر شد که بسیاری ان را بی مربوط به بازی جدید Metal Gear Solid V نمی‌دانستند. در همین راستا از این بازی مرموز در روز 5 شنبه قرار است اطلاعات جدیدی منتشر شود. اقای Geoff Keighley از GTTV در صفحه توتیتر خود این مژده را داد، ولی نه به طور مستقیم؛ وی در این پیام جالب اذعان کرد" باید بسیار جالب باشد مصاحبه با استودیو موبی دیک (یا در اصل Kojima Productions) و رئیس آن اقای Joakim Mogren (یا در اصل استاد Hideo Kojima )
اقای Geoff Keighley در پیام جدیدتر نیز وعده روز پنج‌شنبه را داد و و اذعان کرد اگر کسی این مصاحبه را از دست داد به لینک زیر برود.

Moby Dick Studio

Source

عکسی از نام این استودیو و مردی که بی‌شباهت به کوجیما نیست.
va2nnsjivqxbih7dl7.jpg

آخرین ویرایش:
خیلیییی حال کردم کل مصاحبه به آخرش بود حتما ببینید 99% metal gear

دوست عزیز من خیلی‌ دوست دارم کوجیما مسخرم کنه و باهاش هیچ مشکلی‌ ندارم4
بازی خودشه دوست داره اینجوری معرفی کنه شما که خیلی‌ عاقل و بالغی بهتره دنبال نکنی‌ که ابله فرض نشی‌

گفتم که. حتما مشکل از خوده جماعته. ملت دوست دارن اینجوری باهاشون برخورد شه.
هر کسی شخصیتی داره و حدی . من حد خودم رو گفتم. نه هیترم نه پنکه. ادمم

گفتم که. حتما مشکل از خوده جماعته. ملت دوست دارن اینجوری باهاشون برخورد شه.
هر کسی شخصیتی داره و حدی . من حد خودم رو گفتم. نه هیترم نه پنکه. ادمم
بله گفتم که دوست دارم باهم اینجوری برخورد شه
هیتریو پنکه نبودن شما به من هیچ ربطی‌ نداره و در ضمن حد و شخصیت بنده رو شما معلوم نمی‌کنید
شايعه شده اون مرده واقعي نبوده و در اصل با Fox Engine رندر شده!

نه باو دیگه اینقد واقعی فکر نکنم باشه

شايعه شده اون مرده واقعي نبوده و در اصل با Fox Engine رندر شده!
اطلاعات بيشتر: Player Effort | NeoGaffers Believe That Joakim Mogren Was Created Using The Fox Engine During The GTTV Interview

به شدت تایید میکنم.شاید با عقل جور در نیاد.ولی خداوکیلی یکم دقت کنید به تریلر انگار خیلی هم دروغ نیست.مثلا به geoff keighly دقت کنید وقتی داره با طرف حرف میزنه.به حالت چشماش نگاه کنید.یه جوری حرف میزنه انگار جلوی خندشو گرفته و داره فیلم بازی میکنه.
rfgxbgp05yueg70qe7uf.jpg

h1glg588qy27a80d1q74.jpg

قیافه joakim هم یه جوریه.یعنی اگه یکم دقت کنید مخصوصا به بانداجش .بازتاب نور از روی بانداج این اقا یه جورایی مصنوعی هست.و اینکه برای چی صورت و موهاش رو پوشونده؟فکر نمی کنید اگه احتمالا طرف با FOX ENGINE رندر شده باشه و قرار بوده موهاش رو نشون بدن مردم خیلی راحت میتونستن به غیر واقعی بودنش پی ببرن.
ozmstl0p68du3smj3l8a.jpg

البته اینا نظر شخصیه.اینو برا اون دسته از هیترها میگم که تو فروم ها میچرخن که عقده هاشون رو خالی کنن.:d

آخرین ویرایش:
ویدیو خیلی باحال بود خدایی=))

ولی این چشم گرد کردن Joakim ،خیلی معنی داشتا !!! به پلک زدن آخرش دقت کنید ! انگار تو کل مدت مصاحبه نگران این بود که کسی به انجین بازی ،پی ببره و وقتی Keighly گفت که این بازی با FOX Engine رندر شده ، آب پاکی رو ریخت رو دستش ! البته از اینکه انجین این بازی و اکثر بازی های آینده کونامی ،همین FOX هست، همه ی عالم خبر دارن ولی قیافه یارو طوری شد که انگار نمیخواست این موضوع لو بره ! حالا این دیگه چه حرکتی بود ،یکی خدا میدونه یکی هم خودش!!:d این برداشت من از عکس العمل طرف بود!:d

خداییش کاری به این ندارم که بعضی از دوستان از این کارای کوجیما ،بدشون میاد ! اما انصافا همین کارای پیش پا افتاده و به ظاهر بی مزه ، جذابیت های خودشو داره و عطش آدمو برای GDC بیشتر میکنه ! از طرفی مخاطبان و فن بیس های این بازی ، اکثرا بزرگسال و عاقل هستن و کوجیما دیگه اینقدر میفهمه که با این کارا این جماعتو ، سر کار نذاشته پس متعاقبا به شعور کسی هم توهین نکرده ! !

بله گفتم که دوست دارم باهم اینجوری برخورد شه
هیتریو پنکه نبودن شما به من هیچ ربطی‌ نداره و در ضمن حد و شخصیت بنده رو شما معلوم نمی‌کنید

نه باو دیگه اینقد واقعی فکر نکنم باشه

هر کسی با رفتارش حد و شخصیتش رو نشون میده . لازم به مشخص کردن نیس

هر کسی با رفتارش حد و شخصیتش رو نشون میده . لازم به مشخص کردن نیس
بله دقیقا همینطوره اگر تعریف شما از این کارای کوجیما مسخره کردن مردمه من ترجیح میدم کوجیما مسخرم کنه
دیگه بحث داره خارج از تاپیک پیش میره بنده دیگه ادامه نمیدم

خیلیییی حال کردم کل مصاحبه به آخرش بود حتما ببینید 99% metal gear

دوست عزیز من خیلی‌ دوست دارم کوجیما مسخرم کنه و باهاش هیچ مشکلی‌ ندارم
بازی خودشه دوست داره اینجوری معرفی کنه شما که خیلی‌ عاقل و بالغی بهتره دنبال نکنی‌ که ابله فرض نشی‌
این کار شما منو یاد یک حرکت شیرین در عالم 18+ انداخت :دی.
شلاق زدن اینا :- " . . .
------------
کوجیما خیلی فکر میکنه بانمکه، کاراش تا MGS3 خیلی قشنگ و باحال بود ولی جدیدا دیگه خیلی زده تو جاده خاکی، این حرکت آخرش دیگه خیلی مسخره است :|.
با عنوان یک طرفدار از این مسخره بازیاش متنفرم!

یکی با پول و تبلیغ برای بازیش هایپ میکنه (ماکروسافت)
یکی با کیفیت بازیش (ND)
یکی با حرف مفت (EA)
یکی هم با دلقک بازی (کوجیما)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or