اطلاعات جدید از بازی Bully: Scholarship + اولین عکس منتشر شده از این بازی

• Thread starter Thread starter QuinT
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

QuinT

کاربر سایت
سلام .
همانطور که شما دوستان عزیز هم میدانید شرکت بازیسازی Rockstar با خلق سری بازی Grand Theft Auto توانست خود را به عنوان یک شرکت بازیسازی قدرتمند معرفی کند .
با اینکه سری بازی GTA به عنوان بهترین بازی ساخته شده توسط این شرکت معرفی میشود اما بازی دیگری نیز وجود دارد ...
بازی Bully: Scholarship Edition که قرار هست برای دو کنسول XBOX360 و Wii منتشر شود نوید یک بازی زیبا و جذاب را میدهد که گیمرها میتوانند این بازی را , برای تکمیل کردن کلکسیون بازیهای موفق خود خریداری کنند .
بازی Bully: Scholarship Edition در تاریخ March 4 در امریکا و در تاریخ March 7 برای اروپا به قیمت $49.99 منتشر خواهد شد .
این نسخه از بازی با نسخه PS2 که قبلا منتشر شده بود تفاوت هایی دارد که در زیر به انها اشاره میکنیم :

1 - علاوه بر ماموریت های قبلی که در نسخه PS2 شاهد انها بوده ایم هشت ماموریت جدید دیگر نیز به بازی اضافه شده است .
2 - چهار کلاس درسی جدید که شامل کلاسهای زیست شناسی ( بیولوژی ) , موزیک , ریاضی و جغرافیا میباشد به بازی اضافه شده است .
3 - ایتم ها و لباسهای جدید برای این بازی طراحی شده است .
4 - قابلیت بازی کردن دو نفر به صورت افلاین ( MiniGames ) در بازی گنجانده شده است .
5 - همچنین جایزه ها و البته Achievement هایی که در این بازی برای نسخه XBOX360 در نظر گرفته شده است .

علاوه بر این اطلاعات عکسهایی از این بازی برای اولین بار منتشر شده است که در زیر مشاهده میکنید :

bully-scholarship-edition-20080104005425323-000.jpg

bully-scholarship-edition-20080104005422761-000.jpg

موفق باشید .
مهدی ...

آخرین ویرایش:
برو ریجن دستگاهت رو تغیر بده من که فکر کنم بعد از چند وقت واسه j هم بیاد؟ یعنی ممکنه
الان دارم خودم رو ميزنم كه چرا ريجن پالم رو فروختم
پولشم دادم به باد فنا:((

این جوری که خیلی بده باید رو j یا free بدن .اینجوری نمیشه باید یه فکری به حاله اینrockstar بکنم
ما از 4 تا بازي خوشمون اومده بود كه اونم نميدن بيرون برايjحيف شد

من بازی پی اس 2 رو تموم کردم زیاد حال نداد همش باید میرفتی رئیس یه گروه میشدی آخرشم که خیلی مسخره و غیر واقعی تموم شد نمیدونم آدم از 7 طبقه سقوط کنه چیزیش نمیشه؟؟

جریان ریجن چیه؟ مگه قراره رو چه ریجنی بیاد؟؟؟؟
علي جون -براي ريجن jنميادالبته من فقط 10 تا سايت رو گشتم
بايد باقيشم بگردم شايد اميدي باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or