اطلاعات جدید از بازی Battlefield 4 منتشر شد

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
Battlefield-4-screenshot-1.jpg

درود.

دیروز با منتشر شدن دموی Battlefield 4 از سوی Electronic Arts این شرکت حدود 17 دقیقه به سوالات هواداران پیرامون ویژگی‌های جدید این قسمت پاسخ داد و اطلاعات جدیدی را منتشر نمود. از این شرکت آقای David Silverman در طی نشستی که داشت بیان کرد "قدرت تخریب پذیری بازی نسبت به BF3 بسیار بهتر و چشمگیرتر شده است و شمارا به یاد BF2 می‌اندازد." وی اشاره کرد Map بازی کلا قابل نابودی و تخریب نست ولی بسیاری از جاها این امکان وجود دارد و شما دارای آزادی عمل بیشتری دارید.

اطلاعات بیشتر به شرح زیر است:

بخش تک نفره بازی:

• بخش داستانی بازی طبق اعتراف دست ‌اندکاران بسیار بهتر از نسخه Battlefield 3 می‌باشد.
  • در Battlefield 4 داستان بازی نسبت به قبل تمرکز روی کارکترهای بیشتری دارد و دارای ویژگی‌های عاطفی بیشتری‌ست.
  • ‌NPC‌ـها اکنون بیشتر به انسان‌ها شبیه‌اند.
  • Cutscenes (صحنه‌ها کوچک- میان پردها) به صورت حرفه‌ای به همانند فیلم‌ها در بازی جای داده شده‌اند

الزامات و پشتیبانی:

• در بازی از Oculus Rift پشتیبانی نمی‌شود و شاید در آینده این کار انجام شود.
  • سیستم مورد نیاز بازی به همانند بازی Battlefield 3 است. در حال حاضر هیچ گونه مشخصات رسمی منتشر نشده است.

بخش Multiplayer بازی:

• Battlelog در پلتفرم PC موجود خواهد بود. در کنسول‌ها نیز به صورت یکپارچه شده می‌باشد.
  • بخش Commander Mode هم از طریق تبلت و هم از خود بازی قابل اجرا است. با این حال نسخه داخل بازی دارای ویژگی‌های اضافی به همانند ویدئو و دیگر چیزهاست.
  • نقشه بازی کاملا با خاک یکسان نخواهد شد ولی فیزیک بازی نسبت به BF3 بسیار بهتر و مشابه BC2 می‌باشد.
  • با قطع برق در بخش‌های داخلی می‌توانید با استفاده از تاریکی، آسانسورهای غیر فعال شده و دیگر چیزها، شرایط را به نفع خود کنید.
  • نقشه‌ای که در E3 با عنوان Seize of Shanghai نشان داده شد، یک نقشه مدیوم و نسبتا بزرگ به شمار می‌رفت.
  • این سخنگو بیان کرد، در بازی هیچ نقشه شما را ناامید نخواهد کرد. به زودی از مدل‌های جدید دیگری نیز پرده برداری خواهیم کرد.
  • نقشه Operation Metro یکی از محبوب‌ترین مپ ها در BF3 بود و این نقشه در بازی با عنوان Second Assault DLC باز خواهد گشت.

من اگه به جای اینا بودم، بخش داستانی رو کلاً کنسل می‌کردم. به جاش دو تا مپ به بازی اضافه می‌کردم:d
تعداد کسایی که به خاطر بخش داستانی بازی اینا رو می‌خرن به 1000 نفر هم نمی‌رسه:d

خب وقتی این پتانسیل رو دیدن که میتونن یه داستان خوب رو روایت کنن چرا که نه

من هم با حذف کردن بخش سینگل موافقم!:d
وقتی در مولتی پلیر بتل3 با تکنولوژی n سال پیش PS3 ، صحنه های فیلم نجات سرباز رایان رو میشه بازسازی کرد،هدر دادن منابع برای خلق کلون های COD،کاملاً بی مورده!:d
پ ن:آرزوی من کنترل یک هواپیمای بمب افکن در مولتی این بازیست!:( نامردا در DLC های بتل 3،فقط امکان کنترل توپ هوا به زمین و تیر اندازی رو گذاشته بودن!:|فرض کنید 63 نفر با تانک و تفنگ روی زمین می جنگند و با بمب افکن کل مپ رو روی سرشون خراب کنی!=))

PS4 و BF4 ـه 64 نفره و 60 فریم ... :bighug: دیگه هیچی نمیخوام فقط وقت آزاد ... 8->

فکر کنم یه اینترنت عالی هم بخواد:|:(

دقیقا
Bf4 کلا فضا زیاد و مپ تو همین شانگ هایی ساختمان بزرگی هست و موتور فیزیکی Havok شدیدا پردازنده میخوره مثل همین COH2
شدیدا CPU خوب میخواد بر خلاف physx انودیا که از همون Cuda تغذیه میکنه

از Frostbite 2 و موتور جدید DICE که Frostbite 3 باشه ، چیزی دیگه به نام Havok وجود نداشت و قدرت تخریب پذیری در دل خود موتور قرار گرفته بود;)

از Frostbite 2 و موتور جدید DICE که Frostbite 3 باشه ، چیزی دیگه به نام Havok وجود نداشت و قدرت تخریب پذیری در دل خود موتور قرار گرفته بود;)
havok موتور فیزیک هست و نه الزاما تخریب پذیری.Frostbite ها همه از havok استفاده میکنن به عنوان موتور فیزیک.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or