اطلاعات جدیدی از Heroes of the Storm

Grey Warden

Dragon Age Scholar
Loyal Member

در جریان Blizzcon امسال اطلاعات جدیدی از عنوان Blizzard در سبک MOBA به نام Heroes of the Storm منتشر شد.
این بازی عنوانی Free-to-Play خواهد بود که به گیمرها اجازه می دهد از هرکدام از دنیاهای Blizzard قهرمانی انتخاب کرده و با همراهی دوستانشان سعی در نابودی مقر دشمن کنند. زمان هر بازی نیز 20 دقیقه خواهد بود. هر قهرمانی با یک سری از قابلیت ها و ویژگی ها بازی را شروع می کند که با پیشرفت در آن بازی، گیمر می تواند با ارتقای هیرو خود، وی را شخصی سازی کند. هر قهرمان نقاط قوت مشخصی داشته و در زمینه هایی برتری دارد که بازی با آن قهرمان را از دیگران متمایز می کند. برای مثال قهرمانی مانند Uther که وظیفه پشتیبانی را دارد میتواند کامل روی قابلیت های احیای سلامتیش تمرکز کرد یا همراه با آن قابلیت ها، قدرت ضربه زنیش را نیز ارتقا داد. این درخت ارتقا برای شخصیت ها بسیار متنوع خواهد بود، مثلا Arthas توانایی احضار Sindragosa را داشته یا می تواند ارتشی از Undeadها را احضار کند.
در بازی همچنین زمین های زیادی برای انتخاب وجود خواهد داشت و هر کدام از این زمین ها ویژگی های مخفی دارند که روی بازی تاثیر می گذارد. برای مثال در Blackheart’s Bay یک کشتی ارواح در وسط نقشه وجود دارد که صندوق هایی از طلا در هر دو طرف نقشه تولید می کند که گیمر می تواند از آن ها استفاده کند و آن ها را از طرف مقابل بدزدد، حتی می توان از این کشتی برای بمباران مقرهای دشمن استفاده کرد. بسیاری از نقشه ها هم ویژگی های محیطی خاصی دارند مانند قلعه هایی که در مسیر گیمر قرار گرفته اند که هر کدام از قلعه ها دارای بناهایی است که هر کدام تاثیراتی به خصوص دارند.
در دمو بازی 18 قهرمان حضور خواهند داشت اما این تعداد تنها گروه اولی از قهرمانان است که به بازی راه یافتند در آینده بسیاری دیگر از دنیاهای Azeroth، Sanctuary و The Koprulu Sector خواهند آمد.
همچنین با بازی کردن می توان تمام قهرمان ها و مواردی مانند لباس ها، ابزار و ... را باز کرد و قهرمانان جدید و نقشه های بیشتر هر سری به بازی اضافه خواهند شد که البته این نقشه ها برای همه گیمرها مجانی خواهد بود.

تریلر به نمایش در آمده از این بازی طی Blizzcon
96825548022313873838.jpg

720p

منبع

آخرین ویرایش:
این بازی رو بلیزارد فقط به خاطر باز پس گیری آبروی خودش ساخت و سازندگانش هم تیم starcraft هستند فقط که کمر دوتا رو بشکونه وگر نه بلیز شرکتی نیست که در عرض چند وقت کوتاه دو تا بازی بده بیرون
hearth stone هم ترکونده واقعا بازی باحالیه من که نمیتونم 1 روز بازیش نکنم

این بازی رو بلیزارد فقط به خاطر باز پس گیری آبروی خودش ساخت و سازندگانش هم تیم starcraft هستند فقط که کمر دوتا رو بشکونه وگر نه بلیز شرکتی نیست که در عرض چند وقت کوتاه دو تا بازی بده بیرون
hearth stone هم ترکونده واقعا بازی باحالیه من که نمیتونم 1 روز بازیش نکنم
بلیز دقیقا کی آبروشو از دست داد؟ :d
پ.ن1: لطفا نگید وقتی MoP عرضه کرد، چون این فقط یه اکسپنشن هست و بس و کم کم دوره ش داره تموم میشه ;)
پ.ن2: HS هم به امضات اضافه کن و بزودی هم باید HotS هم اضافه کنی :d Viva la Blizzard

دقیقا
والو اومد دوتا رو از بلیز دزدید دیگه اینو همه میدونن که دوتا یه مد بود برا wc3
valve دزد نیست... یک! :d بلکه یک حامی PC Gaming به تمام معناست!
دو... قبول دارم که این اشتباه بلیز بود که از ice frog حمایت نکرد اما این درست نیست که بخاطر اینکار بهش بگیم بی آبرو، چون بلیز اصلا کاری به سبک Moba نداشت کما اینکه همین HotS هم چندان از المان های Moba پیروی نمیکنه. بلیز شیوه خودشو داره ودرباره سیاست هاش نباید قضاوت کرد :d

من که برای بتا بازی ثبت نام کردم .. ببینم قبولم میکنند یا نه :دی
بعد به چه جراتی تو تریلر بازی دخل ارتاس اوردن ؟ :|
خجالتم خوب چیزیه ...

من که برای بتا بازی ثبت نام کردم .. ببینم قبولم میکنند یا نه :دی
بعد به چه جراتی تو تریلر بازی دخل ارتاس اوردن ؟ :|
خجالتم خوب چیزیه ...
خدا قبول کنه :d
دخلشو که نه، ولی فک کنم کلا قصدشون ترول آرتاس و دیابلو بود. دیابلو بدبخت دچار حمله هسته ای شد :d
بلیزه دیگه... کلا خوشش میاد با احساسات فن ها بازی کنه اما بعدا جمع و جورش میکنه :d

خدا قبول کنه :d
دخلشو که نه، ولی فک کنم کلا قصدشون ترول آرتاس و دیابلو بود. دیابلو بدبخت دچار حمله هسته ای شد :d
بلیزه دیگه... کلا خوشش میاد با احساسات فن ها بازی کنه اما بعدا جمع و جورش میکنه :d

ببخشیدا سازندگان این بازی سازندگان استارکرفت اند
پس فک کردین دیابلو و آرتاس میان جیم و سارا رو میزنن؟ خجالتم خوب چیزیه باو :d
فقط یه صحنه منکراتی هم داشت که باحال بود

سر این که کاراکترهای استارکرفت بهترن یا وارکرفت نظری نمیشه داد،فقط این که هر دو سری از هر بازی دیگه ای تو تاریخ گیمینگ بالاتره!!!:d

سر این که کاراکترهای استارکرفت بهترن یا وارکرفت نظری نمیشه داد،فقط این که هر دو سری از هر بازی دیگه ای تو تاریخ گیمینگ بالاتره!!!:d
منم منظورم این نبود که کدوم بهتره دارم اینو میگم که اگه شما سازنده ی استار کرفت و هیروز بودی هیروهای کدوم بازی رو حد اقل تو تریلر بهتر نشون میدادی ؟
تو خود بازی 100% همشون بالانس هستند کاملا ولی خب تو تریلر خاستند یه حالی به starcraft باز ها بدند خو :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or