شایعه اطلاعات جدیدی از AC Comet منتشر شد

Schürrle

کاربر سایت
27222911831700463723.png

جزئیات جدیدی از عنوان معرفی نشده Ubisoft یعنی AC Comet که دومین بازی action-adventure از سری ACـــه که قراره امسال عرضه بشه در Reddit منتشر شده.

با توجّه به وبسایت که منبعش وبسایت فرانسوی GameBlogـــه AC Comet ادامه ی AC IV BF خواهد بود و در سال 1758 دنبال میشه.این همون سالیه که ستاره شناس انگلیسی به نام Edmond Halley پیش بینی کرده بود که دنباله دار Halley در این سال برگرده.به همین دلیل اسم بازی Comet گذاشته شده.

طبق این خبر اسم شخصیت اصلی بازی Shayــــه.یک مرد انگلسیی جوان که می خواد به کاپیتان سابق خودش Adewale خیانت بکنه.

امّا این همه چیز نیست و یک شایعه ی دوم هم وجود داره که Comet رو به طرز متفاوتی توصیف می کنه.این شایعه از تصویری از که از Ubisoft منتشر شده سرچشمه میگیره که فردا اعلام بشه.

طبق این تصویر بازی توسطّ Jade Raymond رهبری می شه و استودیوهای زیادی در ساخت بازی شرکت دارند مثل Ubisoft Annecy, Bucharest, Kiev, Quebec, Singapore. Studios Solia, Reflects.

جزئیات شایعه ی دوم با شایه ی اوّل متفاوته.نوه ی Adewale یعنی Eseosa شخصیت اصلی داستانه و با شخصیت اصلی AC III یعنی Connor برای راهنمایی در ارتباطه.

بازی برای PS4,PS4,XBOX360,Wii U و PC عرضه خواهد شد.این بازی با اخباری که قبلأ منتشر شد و مشخص کرد که AC Unity اوّلین عنوان نسل حاضر خواهد بود در ارتباطه.در حالی که Comet کنسول های نسل قبل رو هدف گرفته.

طبق نکته ای نسخه ی Collector's Edition برای انتشار Comet در اروپا آماده خواهد شد.

البته باید یادمان باشد که این دو گزارش هر دو به عنوان شایعه می باشند.


منبع
 
بابا زیاد به این عناوینی که یوبی معرفی میکنه توجه نکنین فقط میخواد پول به جیب بزنه!
اینم از قیافش معلومه یک چیز چرتی مثل همون Liberation میشه و زیاد مورد توجه نخواهد بود! اصل کاری AC Unity هست که نمایش خوبی داشته!
این یکی کلا هیچ امیدی بهش ندارم مخصوصا وقتی توی محیط خشک و مضخرف انگلیس + کانر باشه رسما دیگه حتی نمیشه 1 درصد بهش امیدوار بود :دی


قبلأ یه جا گفتن Comet تو روسیه است :دی البته شایعه بود اون هم :|
Kotaku هم گفته تو New Yorkـــه :|
According to a report on Kotaku citing the French site GameBlog, Comet takes place in North America where players will walk around New York and do a bit of sailing in the Atlantic Ocean circa 1758
 
خدا میدونه چندتا رو میشناسم که اوایا عاشق سری اساسین بودن اما الان از شدت تنفار دیگه چند سری آخر رو بازی نکردن ، از بس که لوسش کردن این سری رو

یوبی تا AC رو به خاک سیاه نشونه ول کن نیست ، منم که از اون اول هم با این سری حال نمیکردم چه برسه الان اما کاملا مشخصه که یوبیسافت شیردوشی راه انداخته
 
ینی با اونایی که ارتباط برقرار کرده گیمر نیستن؟
شخصیت پردازشم خیلی خوب بود.کم حرف میزد و بیشتر تنهای کاراشو انجام میداد
اون تبرشم خیلی دوس داشتم:دی


برای اکثریت طرفدار های این سری که شخصیت پردازیش در حد مقوا بود! :)
 
ینی با اونایی که ارتباط برقرار کرده گیمر نیستن؟
شخصیت پردازشم خیلی خوب بود.کم حرف میزد و بیشتر تنهای کاراشو انجام میداد
اون تبرشم خیلی دوس داشتم:دی
اونایی که باهاش ارتباط برقرار کردن شاید در حد انگشت شمار باشن تو سراسر جهان :دی
کسایی که با نسخه دوم زندگی کردن و همینطور با برادرهود شخصیت کانر رو توهین به گیمر میدونن! (از جمله خودم :دی)
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

Top
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or