شایعه اطلاعات جدیدی از AC Comet منتشر شد

Schürrle

کاربر سایت
27222911831700463723.png

جزئیات جدیدی از عنوان معرفی نشده Ubisoft یعنی AC Comet که دومین بازی action-adventure از سری ACـــه که قراره امسال عرضه بشه در Reddit منتشر شده.

با توجّه به وبسایت که منبعش وبسایت فرانسوی GameBlogـــه AC Comet ادامه ی AC IV BF خواهد بود و در سال 1758 دنبال میشه.این همون سالیه که ستاره شناس انگلیسی به نام Edmond Halley پیش بینی کرده بود که دنباله دار Halley در این سال برگرده.به همین دلیل اسم بازی Comet گذاشته شده.

طبق این خبر اسم شخصیت اصلی بازی Shayــــه.یک مرد انگلسیی جوان که می خواد به کاپیتان سابق خودش Adewale خیانت بکنه.

امّا این همه چیز نیست و یک شایعه ی دوم هم وجود داره که Comet رو به طرز متفاوتی توصیف می کنه.این شایعه از تصویری از که از Ubisoft منتشر شده سرچشمه میگیره که فردا اعلام بشه.

طبق این تصویر بازی توسطّ Jade Raymond رهبری می شه و استودیوهای زیادی در ساخت بازی شرکت دارند مثل Ubisoft Annecy, Bucharest, Kiev, Quebec, Singapore. Studios Solia, Reflects.

جزئیات شایعه ی دوم با شایه ی اوّل متفاوته.نوه ی Adewale یعنی Eseosa شخصیت اصلی داستانه و با شخصیت اصلی AC III یعنی Connor برای راهنمایی در ارتباطه.

بازی برای PS4,PS4,XBOX360,Wii U و PC عرضه خواهد شد.این بازی با اخباری که قبلأ منتشر شد و مشخص کرد که AC Unity اوّلین عنوان نسل حاضر خواهد بود در ارتباطه.در حالی که Comet کنسول های نسل قبل رو هدف گرفته.

طبق نکته ای نسخه ی Collector's Edition برای انتشار Comet در اروپا آماده خواهد شد.

البته باید یادمان باشد که این دو گزارش هر دو به عنوان شایعه می باشند.

منبع

بابا خز بازی رو در اوردن اون CODشوتر هیجانش به گیم پلیشه برا همین هر چی ازش بسازن فرقی نداره ولی این دیگه خسته کننده شده یعنی اگه بهترین نسخشو هم بسازن من یکی دیگه باهاش حال نمیکنم

این اگه ادامه ی AC IV باشه فکر کنم دارن همون کاری رو میکنن که باید میکردن ، یه بازی میسازن پایرت بازی و از این دری وری ها ( AC C ) یه بازی هم دارن میسازن AC (که میشه AC U) !! :دی
چرا ؟ :| از رو این نکته فهمیدی ؟ :| :-/
بازی که ادامه ی AC IV میباشد یا کاراکتر با شخصیت بسیار بسیار خفن Connor در ارتباط میباشد معلومه چی میشه 8-| حالا خوبه جفت این ها باشه :)) ظاهراً بازی رو برا ماشین لباس شویی هم میخوان بسازن :-?

همون AC U مگه اینکه یه غلطی بکنه :دی

این اگه ادامه ی AC IV باشه فکر کنم دارن همون کاری رو میکنن که باید میکردن ، یه بازی میسازن پایرت بازی و از این دری وری ها ( AC C ) یه بازی هم دارن میسازن AC (که میشه AC U) !! :دی

بازی که ادامه ی AC IV میباشد یا کاراکتر با شخصیت بسیار بسیار خفن Connor در ارتباط میباشد معلومه چی میشه 8-| حالا خوبه جفت این ها باشه :)) ظاهراً بازی رو برا ماشین لباس شویی هم میخوان بسازن :-?

همون AC U مگه اینکه یه غلطی بکنه :دی

خب مگه AC IV چش بود ؟ :| با Connor فقط در ارتباطه همین :| نه دیگه اشتباهت همینجاست :دی خبری از نسخه ی XBOX ONE نیست :-o

خب مگه AC IV چش بود ؟ :| با Connor فقط در ارتباطه همین :| نه دیگه اشتباهت همینجاست :دی خبری از نسخه ی XBOX ONE نیست :-o
چش نبود گوش بود :دی خدایی من نمیدونم چجوری میشه اسم اون بازی رو گذاشت AC !! کاری به کیفیتش ندارم .....
اصلاً اسم اون یارو بیاد آدم کهیر میزنه :|

فکر نکنم برای One نیاد !! :دی

تو همین فکر بودم اساسینس جدیده با اساسین های قبلی خیلی کیف می ده با هم باشن ولی فکر کنم این اگه با conner در ارتباط باشه یا با این دزد دریاییه خیلی باحال تر بشه اگه بشه چی میشه خلاصه به امید خدا هر دو بازی رو خواهم بازی نمود :)

- - -ویرایش - - -

رفته رفته اساسین ها دارن خم می شن(قوز در میارن) این موضوع ناراحتم می کنه راه رفتنشونم خراب می شه

چنتا AC تو یک سال:-/
اینها روی Activision رو هم کم کردند
اینا دست Activision رو از پشت قطع کردن :دی کار از بستن گذشته
این Ubisoft با این کاراش گند زد به فرانچایزی که یه زمانی میگفتم بهترین بازی زندگیمه، الان اگه خیلی بیکار شم و هیچ بازی نباشه که بازی کنم تازه میرم سراغ AC :| :(

اینا دست Activision رو از پشت قطع کردن :دی کار از بستن گذشته
این Ubisoft با این کاراش گند زد به فرانچایزی که یه زمانی میگفتم بهترین بازی زندگیمه، الان اگه خیلی بیکار شم و هیچ بازی نباشه که بازی کنم تازه میرم سراغ AC :| :(
منم موافقم با حرف شما ولی اگه بشه این اساسین های نسخه های قبلیو جمع کنه تو این یکی باز یه حال تازه می گیره

بابا زیاد به این عناوینی که یوبی معرفی میکنه توجه نکنین فقط میخواد پول به جیب بزنه!
اینم از قیافش معلومه یک چیز چرتی مثل همون Liberation میشه و زیاد مورد توجه نخواهد بود! اصل کاری AC Unity هست که نمایش خوبی داشته!
این یکی کلا هیچ امیدی بهش ندارم مخصوصا وقتی توی محیط خشک و مضخرف انگلیس + کانر باشه رسما دیگه حتی نمیشه 1 درصد بهش امیدوار بود :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or