اطلاعات جديدي از Death Stranding در اين هفته منتشر ميشود

Coma BlacK

Dead Memories
کاربر سایت
IMG_4134.jpg
در اكانت رسمي كوجيما پروداكشن در توييتر اعلام شده كه در تاريخ 29 may (٨ خرداد) اطلاعات جديدي از بازي مورد انتظار Death Stranding منتشر خواهد شد. دقيقا مشخص نشده كه در تاريخ فوق تريلر جديدي منتشر ميشود يا كوجيما از تمام جنبه هاي اين بازي رونمايي خواهد كرد يا نه ...
بايد منتظر باشيم و ببينيم كوجيما اينبار چه سوالاتي را در ذهن گيمر ها ايجاد ميكند و به چه سوالاتي پاسخ روشن خواهد داد.
احتمال اينكه حداقل تاريخ انتشار اين بازي از طرف كوجيما مشخص شود هم وجود دارد... بايد ٢ روز ديگر منتظر ماند تا ببينيم چه خواهد شد
Kojima productions teases some Death Stranding news for May 29 - VG247

آخرین ویرایش:
در مورد انتشار بازی روی pc از کوجیما پرسیده بودن که جواب ندادش:دی
احتمالا سال دیگه بعد از انتشار بازی روی ps5 خبرهاش در مورد pc بیاد:دی

در حدی نیست که only on PlayStation بزنن روش؟!
مثلا برای E3 پارسال زدن :

از اونطرف میشه چندین بازی رو مثال زد که این رو روی کاورشون داشتن، ولی مولتی شدن! این جملهه گویا چیزی رو نشون نمیده این دور و زمونه:دی

اما بحثی که هست، این بازی IPش دست سونی هست(و نه کوجیما)، با پول سونی ساخته میشه(و باز نه کوجیما) و با موتور اختصاصی یکی از استودیوهای سونی ساخته میشه!
اصولا اینا میگن بازی باید انحصاری باشه!

هنوزم میگم، فعلا شواهد میگن انحصاریه، در آینده خدا میدونه!( @LiFE iS 5TrAnG3 خوبه گفتم در آینده معلوم نیست چی به سرش میاد و باز میگی از کوجیما مطمئن ترم:p )

---
من سوالم الان اینه چرا Until Dawn رو ملت نمیگن مولتیه! اونم مگه استودیوش نگفته(و در حال انجامشم هست) میخوایم بازی هامون رو پلیرهای بیشتری تجربه کنند؟ اصولا باید مولتی میشد دیگه!

اون اسپایدی هم باز برام سواله، باز اینسامنیاک هم از اواسط نسل پیش چنین چیزایی میگفت، خود اسپایدی هم که دست ماروله!

بلادبورن هم هست البته ... اینم هنوز به دلایل عجیبی مولتی نشده:-"

بچسبید به اینا! نه بازیی که سازنده ش به محض تاسیس استودیوش، سفر به دور دنیا و تور سیاحتی به تمام استودیوهای سونی رفت تا انجین مورد نظرش رو پیدا کنه:دی ... و انگار که هزارتا ناشر دیگه نبودن تو دنیا که بیشتر از سونی خواستار شکستن مرزهای انحصاری و تجربه ی بازی توسط گیمرهای بیشتری باشن:دی

خیر ، حق مالکیت بازی با سونیه!
رابطه ی سونی و مایکرو هم سر چیز دیگه ای خوب شده، استفاده از تکنولوژیه مایکرو به معنی این نیست دیگه همه چی حله و مرزها برداشته شده!(تا حدی از این حرفا اول نسل هم میزدن که حالا که MS از بلوری قراره استفاده کنه، پس گل و بلبه و ...)

در آینده معلوم نیست چی سر بازی بیاد، ولی فعلا که مشخصا انحصاریه، و انحصاری موندنش احتمالش بیشتر از نموندنشه:D
سر بازی دیوید کیج هم از این حرفها میزدید الان خبر رسید بازی Journey به زودی میاد رو اپیک استور

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Coma BlacK
سر بازی دیوید کیج هم از این حرفها میزدید الان خبر رسید بازی Jounary به زودی میاد رو اپیک استور
بازی Journey ، البته اون دسامبر توی مراسم TGA معرفی شد برای اپیک!

جفت اینا هم الان سازندشون دیگه همکاریی با سونی ندارن، و اونقدری که الان سونی بخش هاش رو بسیج کرده برای DS ، برای این ها بسیج نکرده بود!

گرچه خود دیترویت هم هنوز مورد عجیبیه، ولی میگم شواهد الان اینو میگه! و جدا از شوخی و مچ گیری و ...!
بیاید من رو روشن کنید چرا این حرف ها برای Untip Dawn و اسپایدرمن و بلادبورن نیست، ولی برای DS هست؟
اون ها چه شرایطی داشتن که باعث میشه انحصاری سفت و سختی باشن، ولی DS اون شرایط رو نداره؟

جفت اینا هم الان سازندشون دیگه همکاریی با سونی ندارن، و اونقدری که الان سونی بخش هاش رو بسیج کرده برای DS ، برای این ها بسیج نکرده بود!

گرچه خود دیترویت هم هنوز مورد عجیبیه، ولی میگم شواهد الان اینو میگه! و جدا از شوخی و مچ گیری و ...!
بیاید من رو روشن کنید چرا این حرف ها برای Untip Dawn و اسپایدرمن و بلادبورن نیست، ولی برای DS هست؟
اون ها چه شرایطی داشتن که باعث میشه انحصاری سفت و سختی باشن، ولی DS اون شرایط رو نداره؟
اسپایدرمن قرارداد فیلم هاش دست سونیه کلا بازیشم دست اکتیویژن بود که تمام شد قراردادش با مارول و اونا برای بازی هم با سونی بستن احتمالا یازی اسپایدرمنم مثل فیلمش حالا حالاها دست سونی هست و قرارداد بلند مدت بستن اون unitl down مرحوم هم که بیخیالش واقعا امید داری به وجودش! ولی بلادبورن نمیدونم اونم احتمالا قرارداد انحصاری دارن این استودیو های ژاپنی هوای همو دارن بلاخره

• Like
اسپایدرمن قرارداد فیلم هاش دست سونیه کلا بازیشم دست اکتیویژن بود که تمام شد قراردادش با مارول و اونا برای بازی هم با سونی بستن احتمالا یازی اسپایدرمنم مثل فیلمش حالا حالاها دست سونی هست و قرارداد بلند مدت بستن اون unitl down مرحوم هم که بیخیالش واقعا امید داری به وجودش! ولی بلادبورن نمیدونم اونم احتمالا قرارداد انحصاری دارن این استودیو های ژاپنی هوای همو دارن بلاخره
قرار داد فیلم ها با بازی فرق میکنه، ولی بحث اینه اسپایدرمن IPش مال خود دیزنیه، سازنده ش هم اینسامنیاکه که زیر مجموعه سونی نیست!

آنتیل داون، امید به وجود یعنی چی؟ بازیی که منتشر شده وجود داره دیگه! Agent که نیست:دی و نگفتمم UD2 ! ولی خوب، الان سازنده این بازی داره بازی هایی با این سبک گیم پلی و حتی با همین حال و هوا میسازه! اینم مولتی میکردن دیگه! وقتی گفتن... فکر کنم 5-6تا بازی این سبکی دارن میسازن، چرا این یکی که آماده ست مولتی نباشه؟ (نکته : از قضای روزگار با همین انجین استودیو GG ساخته شده بود اینم:-" )

بلادبورن...استودیو ژاپنی...کوجیما غیر ژاپنیه، یا کوجیما نمیتونه مثل فرام سافتور هوای سونی رو داشته باشه؟ ، فرام سافت وری که 4تا بازی مولتی دیگه داره میتونه انحصاری بسازه، ولی کوجیمایی که از لحظه وجود استودیوش دست در دست سونی بوده الا و بلا باید بازیش مولتی بشه! و اگر شواهد محکم تری وجود داشته باشه که بازیش انحصاریه... غلط کردن ملت که به این شواهد استناد میکنند! :دی چون بازی به هر حال باید مولتی باشه:دی

قرار داد فیلم ها با بازی فرق میکنه، ولی بحث اینه اسپایدرمن IPش مال خود دیزنیه، سازنده ش هم اینسامنیاکه که زیر مجموعه سونی نیست!

آنتیل داون، امید به وجود یعنی چی؟ بازیی که منتشر شده وجود داره دیگه! Agent که نیست:D و نگفتمم UD2 ! ولی خوب، الان سازنده این بازی داره بازی هایی با این سبک گیم پلی و حتی با همین حال و هوا میسازه! اینم مولتی میکردن دیگه! وقتی گفتن... فکر کنم 5-6تا بازی این سبکی دارن میسازن، چرا این یکی که آماده ست مولتی نباشه؟ (نکته : از قضای روزگار با همین انجین استودیو GG ساخته شده بود اینم:-" )

بلادبورن...استودیو ژاپنی...کوجیما غیر ژاپنیه، یا کوجیما نمیتونه مثل فرام سافتور هوای سونی رو داشته باشه؟ ، فرام سافت وری که 4تا بازی مولتی دیگه داره میتونه انحصاری بسازه، ولی کوجیمایی که از لحظه وجود استودیوش دست در دست سونی بوده الا و بلا باید بازیش مولتی بشه! و اگر شواهد محکم تری وجود داشته باشه که بازیش انحصاریه... غلط کردن ملت که به این شواهد استناد میکنند! :D چون بازی به هر حال باید مولتی باشه:D
قاطی کردم فکر کردم بازی کپکام میگی اژدها داشت اره قراردادهای صنعت گیم واقعا پیچیده اس دقیق معلوم نیست چی به چیه حق داری ولی کوجیما هسچوقت با قطعیت نگفت این بازی انحصاریه ps4 هست درسته داره از انجین استودیو داخلی سونی استفاده میکنه ولی من بعید میدونم برای pc نیاد هر چند الان معلوم نیست چیه بازیش پیاده رویه چیه هیچی مشخص نیست

• Like

اتفاقا بلادبورن خیلی بحث (در واقعیت درخواست) بوده ولی خب چیزی نشده ولی در عوض بازیهای دیوید کیج که هیچ احتمالی نمیرفت سه تایی باهم برای PC تایید شدن!

اما درباره دث که از اول بحث ش مطرح بود که هیچ حدود یک ماه پیش از کوجیما تو یک مصاحبه درباره عرضه بازی بر روی PC میپرسند که نه تایید و نه تکذیب میکنه!!!
During Tribeca 2019, Death Stranding director Hideo Kojima discussed some aspects of his upcoming title, one of the questions he was asked regarded a PC version of the game.

Q: Is there still a PC version?
A: Didn't really answer it#Tribeca2019
— Michelle Jaworski (@michejaw) April 25, 2019

این یکی رو به نظرم احتمالش خیلی کم هست برای پلتفرم های دیگه بیاد.
حدس من این هست که دیزنی برای این‌که بتونه اسپایدی رو تو دنیای سینمایی خودش استفاده کنه و فیلم هاش رو بسازه این توافق رو با سونی کرد که بازی انحصاری ازش برا ps4 ساخته بشه . :-?

• Like
Reactions: mohsenebrahimi
جالبه E3 2016 فکر کنم تنها تریلری که این تیکه only on playstation نداشت همین DS بود.
که خوب یادمه داشتیم سر این بحث میکردیم که بازی برای PC هم میاد و... جالب اینه چرا حالا تو این تریلر هست.
مفهموم این عبارت تو این چند سال عوض شده؟
یا منظور از "Only" فقط بازار کنسول هاست؟
===========
حالا آی پی مال سونی هست یانه، خرج استودیو داده یانه، سونی بابای کوجیما هست یا نه و...
در هر صورت وقتی تو این چندساله یک بیانیه و تکذیب رسمی از سونی و... سر این موضوع که خیلی هم تو خبرها بولد شده بوده نشنیدیم، عقل من میگه بازی 100 درصد برا PC میاد.

جالبه E3 2016 فکر کنم تنها تریلری که این تیکه only on playstation نداشت همین DS بود.
که خوب یادمه داشتیم سر این بحث میکردیم که بازی برای PC هم میاد و... جالب اینه چرا حالا تو این تریلر هست.
مفهموم این عبارت تو این چند سال عوض شده؟
یا منظور از "Only" فقط بازار کنسول هاست؟
===========
حالا آی پی مال سونی هست یانه، خرج استودیو داده یانه، سونی بابای کوجیما هست یا نه و...
در هر صورت وقتی تو این چندساله یک بیانیه و تکذیب رسمی از سونی و... سر این موضوع که خیلی هم تو خبرها بولد شده بوده نشنیدیم، عقل من میگه بازی 100 درصد برا PC میاد.
کوجیما رو الکی کونامی ننداخت بیرون کوجیما اینقدر بزرگ شده بود که کونامی میخواست هرچه زود یـ جوری بپیچونتش کوجیما کم چیزی نیست اسمش واسه همینم قطعا یـ قرار داد این وسط بسته شده که یـ سهمی از فروش بازی هم به خود کوجیما برسه قطعا نسخه ی PC هم در کار باشه جزو همین قرار داده هستش .....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or