این بازی توسط Free Radical (سازنده TimeSplitters و Second Sight ) و Ubi soft برای ps3 و با تاخیر برای X360 شاید هم Pc عرضه میشود
اخبار جدید از این بازی:
Shigeru Miyamoto معروف به Mr. Mario به منظور تست بازی Haze دیداری با David Doak افسانه ای (یکی از بنیان گزاران Free Radical و یک طراح بی نظیر) انجام داد Mr. Mario بعد از دیدن چند صحنه از بازی شاکی شد و گفت من از این بازی خوشم نمیاد به خاطر خشونت و مواد مخدر
که در بازی وجود دارد و گذاشت رفت:laughing::laughing:ولی Cliffy B سازنده بازی جنجالی GOW وقتی این بازی رو دید گفت :این بازی به احتمال زیاد یکی از بهترین بازی های امسال میشود و مطمئننا من مشتری پرو پا قرص این بازی هستم و درست بر عکس Mr. Mario که از خشونت و جنگ و... بدش میاد وبه چیزای فانتزی و رنگ های شاد علاقه داره Cliffy B به خشونت و مواد مخدر و جنگ با ماشین های نظامی این بازی تبریک گفت :confused:
منظور از ماشین های نظامی این ها است:
و Doak هم گفت هنوز بازی همان خشونت رو داره و این بازی یک باری FPS wargame هست
کمپانی Ubi soft ابتدا قصد داشته این بازی تنها و تنها برای ps3 عرضه بشود ولی به لطف مخالفت های David Doak ( که در بالا معرفی شد) این بازی با تاخیر شاید در سال اینده میلادی برای X360 & PC عرضه شود ( دوستانی که X360 & PC دارن برن برای Doak دعا کنند):laughing:
لازم به ذکر است این بازی در حالت co-op به صورت split-screen در میاد و تا چهار بازیباز رو پشتیبانی میکند

به امید این که این مطالب هم مورد قبولتون واقع بشه

منتظر مطالب بعدی باشید

آخرین ویرایش: