اطلاعات جالب درباره بازی Haze (... ....)

Wroth Master

کاربر سایت
MANTEL_ShadowTrooper--screenshot_viewer_medium.jpg

این بازی توسط Free Radical (سازنده TimeSplitters و Second Sight ) و Ubi soft برای ps3 و با تاخیر برای X360 شاید هم Pc عرضه میشود

اخبار جدید از این بازی:
Shigeru Miyamoto معروف به Mr. Mario به منظور تست بازی Haze دیداری با David Doak افسانه ای (یکی از بنیان گزاران Free Radical و یک طراح بی نظیر) انجام داد Mr. Mario بعد از دیدن چند صحنه از بازی شاکی شد و گفت من از این بازی خوشم نمیاد به خاطر خشونت و مواد مخدر:-" که در بازی وجود دارد و گذاشت رفت:laughing::laughing:

ولی Cliffy B سازنده بازی جنجالی GOW وقتی این بازی رو دید گفت :این بازی به احتمال زیاد یکی از بهترین بازی های امسال میشود و مطمئننا من مشتری پرو پا قرص این بازی هستم و درست بر عکس Mr. Mario که از خشونت و جنگ و... بدش میاد وبه چیزای فانتزی و رنگ های شاد علاقه داره Cliffy B به خشونت و مواد مخدر و جنگ با ماشین های نظامی این بازی تبریک گفت :confused:
منظور از ماشین های نظامی این ها است:
HAZE_Quarry_Co_Op_02_2007May07--screenshot_viewer_medium.jpg

HAZE_Quarry_Co_Op_03_2007May07--screenshot_viewer_medium.jpg

و Doak هم گفت هنوز بازی همان خشونت رو داره و این بازی یک باری FPS wargame هست

کمپانی Ubi soft ابتدا قصد داشته این بازی تنها و تنها برای ps3 عرضه بشود ولی به لطف مخالفت های David Doak ( که در بالا معرفی شد) این بازی با تاخیر شاید در سال اینده میلادی برای X360 & PC عرضه شود ( دوستانی که X360 & PC دارن برن برای Doak دعا کنند):laughing:

لازم به ذکر است این بازی در حالت co-op به صورت split-screen در میاد و تا چهار بازیباز رو پشتیبانی میکند

به امید این که این مطالب هم مورد قبولتون واقع بشه :love:
منتظر مطالب بعدی باشید:love:

آخرین ویرایش:
شما میتوانید به جای دو شخصیت بازی کنید که در واقع ضد هم هستند:confused:
آقای mater_behi جان! این یه شخصیت بیشتر نیست به نام shane که در ابتدا یکی از سربازان شرکت MANTEL هست ولی بعد از این گروه خارج میشه و بعد بر ضد اونا عمل میکنه تغیر ظاهرش هم به همین خاطر هست و شما فکر کردی اینا دو نفر هستند.;)

آقای mater_behi جان! این یه شخصیت بیشتر نیست به نام shane که در ابتدا یکی از سربازان شرکت MANTEL هست ولی بعد از این گروه خارج میشه و بعد بر ضد اونا عمل میکنه تغیر ظاهرش هم به همین خاطر هست و شما فکر کردی اینا دو نفر هستند.;)

اقا دستت در نکنه من کاملا confused شده بودم چون تریلر های جدید این بازی رو بدون صدا دیدم فکر کردم دو شخصیت جدا گانه هستند (دلیلش هم خصوصی هست)
حالا اگه از این اشتباه بگزریم بقیه مطالب چه طور بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

با تشکر از نظرات و پیشنهادات و انتقادات همه دوستان:love:
لطفا دیگران هم نظراتشون رو درباره بازی بدن خوشحال میشم:love:

بقیه مطالبت عالی بود اینم یه سری اطلاعات دیگه از بازی :
توی این بازی(وقتی جزو گروه Mantel هستید) حالتی به نام Adminstring وجود داره که با فعال شدن اون قدرت و سرعت بازیکن زیاد میشه ودشمنان رو برای تشخیص بهتر از محیط به رنگ متفاوت نشون میده.
تو این بازی(وقتی جزو گروه Mantel نیستید) حالتی به نام Playing Dead وجود داره که بازیکن با اون میتونه خودشو به مردن بزنه تا از شر سرباز ها خلاص بشه.
اگه داستان بازی رو هم اگه کسی خواست بگه تا به طور خلاصه بنویسم.

مثل اینکه ubisoft می خواد americans army رو انحصاری واسه 360 بده و haze رو واسه ps3, ولی کاش برعکس بود

در مورد americans army من نمیدونم ولی درباره Haze اگه بالا به متنی که نوشتم توجه کنی:
کمپانی Ubi soft ابتدا قصد داشته این بازی تنها و تنها برای ps3 عرضه بشود ولی به لطف مخالفت های David Doak ( که در بالا معرفی شد) این بازی با تاخیر شاید در سال اینده میلادی برای X360 & PC عرضه شود ( دوستانی که X360 & PC دارن برن برای Doak دعا کنند)
این بازی توسط Free Radical (سازنده TimeSplitters و Second Sight ) و Ubi soft برای ps3 و با تاخیر برای X360 شاید هم Pc عرضه میشود

تا جايي كه من مي دونم دليل تاخير اين بازي halo 3 بوده و يوبي هيچ مخالفتي نداشته
البته من فكر نكنم اين بازي براي 2007 منتشر بشه و احتمالا عقب مي افته

تا جايي كه من مي دونم دليل تاخير اين بازي halo 3 بوده و يوبي هيچ مخالفتي نداشته
البته من فكر نكنم اين بازي براي 2007 منتشر بشه و احتمالا عقب مي افته

من به طور کامل دلیل تاخیرش برای X360 & PC رو توضیح دادم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or