اطلاعات اولیه از Uncharted: Golden Abyss

Victarion

Loyal Member
n3l28xwirrf36wi8duyh.jpg

همانطور که پیشتر اعلام شده بود در روز دوم جولای اولین اطلاعات از نسخه NGP بازی Uncharted منتشر شد و نسخه قابل بازی آن برا تعدادی از رسانه‌های معتبر صنعت گیم به نمایش گذاشته شد. این اطلاعات به شرح زیر است:

• نام کامل بازی Uncharted: Golden Abyss است.
  • بازی توسط Sony Bend با نظارت مستقیم ND و شخص Amy Henning ساخته می‌شود.
  • داستان بازی قبل از نسخه Drake's Fortune اتفاق می‌افتد و در عین حال Prequel محسوب نمی‌شود.
  • بازی با استفاده از انجین جدید (ساخته Sony Bend) ساخته می‌شود.
  • سازندگان قول داستان کامل و در حد دیگر نسخه‌های سری Uncharted داده‌اند.
  • بازی دارای 2 ساعت cut-scene خواهد بود.
  • دو شخصیت جدید با نام‌های Jason Dante و Marisa Chase در بازی حضور دارند.
  • برای ساخت Golden Abyss از استودیو Motion Capture و صدابرداری ND استفاده می‌شود.
  • سازندگان سعی دارند تا حد امکان از قابلیت‌های NGP در بازی استفاده ببرند، برای مثال پرتاب نارنجک با استفاده از touch screen انجام می‌پذیرد که بسیار کار را راحت و دقیق می‌کند.

ویدیویی از مصاحبه با سازندگان بازی در PS Blog منتشر شده که قسمت‌های از بازی را نیز نمایش می‌دهد.
لینک ویدیو

پیش نمایش سایت Eurogamer

• داستان بازی قبل از نسخه Drake's Fortune اتفاق می‌افتد و در عین حال Prequel محسوب نمی‌شود.
خب اینکه نمیشه! میشه قبل اولین نسخه... یعنی Prequel دیگه مگه میشه چیز دیگه ای هم باشه :دی؟
بازی با استفاده از انجین جدید (ساخته Sony Bend) ساخته می‌شود.
Sony Bend از اون شوترساز های خوب PSP بود و مطمئنا اینجا هم موفق میشه. کاری رو میکنه که هیچکس نمیتونه انجام بده!

مرسی کیوان جان .

همین که داستانش ربطی به نسخه اول نداره خودش خیلی عالی هستش هرچند اگه هم داشت بازم عالی بود کلا uncharted هستش دیگه .

آنچرتد هم خز شد..! بعد بعضی ها گیر داده بود چرا قرار 3 نسخه از Geow ساخته بشه و باید بره برای نسل بعد..
کلاً هر چی دوست نداریم = خز شد !
اگه اون یکی دوست عزیزمون کنسول دستی داشت همه بازیاش خز میشد ! الان HALO های این نسل روبشمار !
-----------
نمیگیری ها..!!!؟
من دارم اون خز شد رو به دوستانی که در مورد گرز بحث میکردن گفتم..
خب یه شکلکی , اسمایلی ای چیزی :دی من که علم غیب ندارم ! اونم توی این سایت ! :دی

آخرین ویرایش:
کلاً هر چی دوست نداریم = خز شد !
اگه اون یکی دوست عزیزمون کنسول دستی داشت همه بازیاش خز میشد ! الان HALO های این نسل روبشمار !

نمیگیری ها..!!!؟
من دارم اون خز شد رو به دوستانی که در مورد گرز بحث میکردن می گفتم..

پیشنهاد میشه حتما دمو رو ببینید وحشتناکه :x

برای بار پنجم دارم ریپلایش میکنم ببینم تکنولوژی به صورت تصاعدی میره جلو
ps3 هم اومد تو دستامونloool :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or