اطلاعات اولیه از FIFA 12 در مجله OPM UK

• Thread starter Thread starter S0HEIL
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

S0HEIL

کاربر سایت
fifa116.jpg

EA Sports در شماره اخیر مجله OPM UK اطلاعاتی را در مورد FIFA 12 منتشر کرده است و قول داده است که این بازی دارای بهبودهای زیادی خواهد بود.
David Rutter تهیه کننده بازی از EA Canada قول داده است که استدیوشان اطمینان حاصل خواهد کرد که بازی نسبت به شماره پیشین و عالی خود که سال پیش عرضه شد بهبودهای زیادی داشته باشد.
وی در این باره گفته است:"من فکر می کنم ما با ویژگی Personality Plus در FIFA 11 کار بزرگی انجام دادیم اما هوش مصنوعی تیمی آن طور به طور کامل از این ویژگی پشتیبانی نمی کرد.
بطور مثال هوش مصنوعی تیمی نمی فهمید موقعی که پیتر کراچ در محوطه جریمه است می تواند برایش توپ بلند ارسال کند تا وی سرزنی کند.
Rutter همچنین از طرح های دیگری مانند تغییر اِعمال دستورها (در عوض کردن ضربه زن ها و تغییر آرایش تیمی) و حذف لودینگ های بعد از انجام این دستورها نیز سخن به میان آورد.
وی همچنین گفته است که در تغییر دستورها هنوز با مشکلاتی رو به رو هستند:"من ناامید شدم که نتوان در حین بازی پرتاب کننده های اوت یا زنندگان ضربات ایستگاهی را به طور سریع انتخاب نمود.ولی حدالامکان این المان های بازمانده از نسل گذشته را در بازی کاهش خواهیم داد."
Rutter همچنین گفته است که تیم سازنده برای اینکه مسائل حاشیه ای فوتبال را در بازی افرایش دهند کار می کنند.از جمله اینکه گیمرها می توانند انتخاب کنند که کدام بازیکن ها در مدت زمان طولانی وفاداری بیشتری نسبت به تیمشان داشته باشند و این ویژگی بر روی نحوه بازی کردن این دسته از بازیکنان تاثیر مستقیم خواهد گذاشت.
وی در این مورد گفته است:"زمانی که یک بازیکن را از تیم قدیمیش که مدت ها در آنجا توپ زده به تیمی جدید منتقل می کنید،تماشاچیان او را هو می کنند یا اعضای تیم سابقش نسبت به او واکنش بیشتری نشان داده و روی او تکل های خشن تری می روند و خشن تر بازی می کنند.
اینجاست که شما خواهید فهمید فیفا فقط بازی فوتبال را درک نکرده است بلکه تعصبات پشت پرده آن را نیز درک کرده است."
FIFA 12 اواخر سال جاری عرضه خواهد شد.

منبع

استادان بزرگ FIFA مثل این که گزینه ای به نام Manual در پاس توجه نمیکنن برید روی Manual بازی کنین تا لذت یک فوتبال ناب رو بچشید

دقيقا همينطوره.بازي روي حالت Manual واقعا عاليه و لذت يه فوتبال واقعي رو كامل به بازيكن ميبخشه و ديگه خيلي از باگهايي كه قبلا ديده ميشد مثل جا موندن الكي مدافعين يا اين كه پاسكاري هنوز هم مشكل داره ديده نميشه.
ولي خب روي اين حالت بازي كردن هم خيلي مشكله.بايد خيلي دقت كني.و بعضي اوقات پاسهايي كه ميدي اونجايي كه ميخواد نميره.به نظرم اگه ea تلاش كنه و اين بخش رو مخصوصا از لحاظ جهت گيري يك مقدار منطقي كنه به نظرم ميتونه بهترين تغيير 12 نسبت به 11 باشه.
ولي فعلا به نظرم تركيبي از Manual و semi بهترين گزينه ميتونه باشه.(ديگه روي assassi نميذارم.چون اصلا ديگه حال نميده:d)

استادان بزرگ FIFA مثل این که گزینه ای به نام Manual در پاس توجه نمیکنن برید روی Manual بازی کنین تا لذت یک فوتبال ناب رو بچشید
استاد عزیز شما وقــتی میخوای آنلاین بازی کنی هم Manual میذاری کنترلـت رو ؟

باگ ها رو درست کنن بقیه پیش کش!(باگ اچیومنت تا حالا ندیده بودم!)
نمیدونم هنوز به این فیزیک فاجعه بازی پی نبردن؟ یه تنه که میزنی بازیکن 5-6بار به طرز مضحکی غلط میزنه! میره تو دست و پا یکی دیگه دونفر دیگه باهاش میخورن زمین!:d
اما ایده های جالبی در سر دارن که امیدوارم تو همین 12اجرا کنن و نصفش رو برا 13نذارن!
:confused: عجیب ترین انتقادی بود که از فیفا شنیدم!!!!:o
باگ؟؟ من در بازی خیلی خیلی کم باگ دیدم(لااقل نسبت به PES)
شما از هر جای بازی می تونید ایراد بگیرید به غیر از فیزیک بازی!!!:silenced:
فیزیک بازی واقعا بی نظیر بود (مخصوصا در ورژن 11) احساس کردن سنگینی توپ و در گیری بازی کنان با هم اوج فیزیک این بازی بود.نمیدونم شما چه طور به فیزیک این بازی تونستید خرده بگیرید :no:

اي برعكس من شوت رو Manual نذارم بازي نميكنم:d
برعكس رو Manual هست كه بيشتر ميتوني فكر خودتو پياده كني.البته با ضريب خطاي بيشتر .چون رو Semi كه اكثر اوقات تو چارچوبه
دوست دارم ببینم !
کارت رو البته :>

2 تا پاس که دادی و کات شد وسط کار بعد چشیدن رو میفهمی !

یه دســتی به سر و روی این سیستم پاسکاری باید بکــشن ، به قول خودشون سیستم پاسکاری 11 اسمش Pro passing ِ ولی همچنان مثل 10 وقتی توپ میفته دست حریف ( خصوصاً کسی که بازی بلده) کلاً بازی یه طرف میشه و نمیتونی توپ رو ازش بگیری.
هم فشارش :دی
هم اینکه رو بریدن پاس یکم بیشتر سرمایه گذاری کنن !
یعنی دهن سرویسیه توپ گرفتن !
چه تیم 5 ستاره باشه چه 0.5 ستاره !!!

1. دروازه بان ها
  2. باگ ها
  3. گرافیک
  4. و دیــگــر هــیــچ (:d) به سبک یه بابایی :d
اینا رو بهبود بدن من راضیم ، البته یه دگرگونی اساسی تو گرافیک خیلی خوبه .

چند تا پيشنهاد واسه 12 نصفه شبي اومد تو كلم:d

از لحاظ گيم پلي:
فشار و سنگيني بازي رو بيشتر كنند.به طوري كه واسه بازي كردن بيشتر به تفكر احتياج داشته باشي.
حالات مانال رو يك مقدار منطقي حرفه اي تر كنند.چون ديگه يك مقدار جهت گيريش زيادي سخته!
ضربات ازاد رو سخت تر كنند.البته زماني كه به صورت سانتر ميزني خيلي عالي كار شده.ولي وقتي مستقيم ميزني زياد جالب نيست!
پاسهاي بلند رو سخت تر كنند.
دفاع بعضي اوقات خيلي راحت باز ميشه.باز هم بيشتر بايد كار كنند.
هنوز هم بيشتر قابليت قدرت بدني روي بازي قالبه.بايد ارزش بازيكنهايي مثل مسي تو بازي بيشتر بشه.البته تو اين زمينه امسال خيلي پيشرفت كرده ولي هنوز خيلي جا داره
توي كرنر ها جنب و جوش بازيكنها خيلي كمه.بيشتر بايد جا عوض كنن
پوشش دفاعي رو هم وارد بازي كنن خيلي عالي ميشه

از لحاظ شبيه سازي:
روي چهره بازيكنها باز هم بيشتر بياد كار كنند و چهره هاي بيشتري بسازن
مدل ضربه ازاد زدن بازيكنهاي بزرگ رو شبيه سازي كنند
به نظرم خوشحاليهاي پس از گل زياد جالب نيست.بهتره كه همون اتومات خوشحالي كنه و با توجه به شرايط اين كارو انجام بدن و واسه بازيكنهاي بزرگ هم خوشحاليهاي خاص خودشون رو شبيه سازي كنند
تعداد گزارشگرهاي بازي رو زياد كنند.
صحنه هاي اهسته كه خيلي تو اين مورد فيفا ضعيف عمل كرده!بايد واسه اكثر صحنه ها نشون بدن
واسه ليگهاي اصلي مدل نتيجه نوشتن اون بالا رو درست كنند.مثلا ليگ انگليس هميشه يك مدل خاص داره اگه تو اينجا هم زماني كه ميري ليگ انگليس مدل نتيجه نوشتن اون بالا زمان بازي همون شكلي باشه خيلي عالي ميشه

از لحاظ گرافيكي:
اولا كه كلا يك دست كلي به گرافيك بكشن.البته گرافيك شماره اي قبلي مخصوصا در زمان بازي كردن عاليه ولي بهتره كه يك تغيير ايجاد بشه
زماني كه بازي رو روي حالت باروني ميذاري واقعا صحنه بازي فوق العاده طبيعي ميشه ولي مدل بارون باريدنش خيلي ضايعه.اگه بارون قطع بشه مثل نسخه هاي قبل خيلي عالي ميشه
تغيير اب و هوا هم ميتونه ايده خيلي جالبي باشه

امكانات بازي:
از لحاظ تعداد تيمهاي كشوري خيلي بيشتر از اينها از فيفا توقع داشتم!مثلا اوكراين يا ژاپن رو نداره.خيلي ضايعه!
از لحاظ تعداد كاپ و جام هيچ وقت هيچ مشكلي نداشته ولي اگه جام جهاني و جام ملتهاي غاره هاي مختلف و جام باشگهاي اروضا رو درست كنند خيلي عالي ميشه.ميدونم كه ميتونه اين كارو به راحتي انجام بده.وقتي ليگ امريكا رو اورده اين چيزها كه ديگه كاري نداره!
از ابتكار خودشون استفاده كنند و امتيازهاي جالب واسه بازي در نظر بگيرن!

موضوعات فرعي:
اگه 2004 رو بازي كرده باشيد پس بايد يادتون باشه كه ميشد صفحه پشت منو بازي رو عوض كرد.مثلا اگه ليورپول رو به عنوان my team انتخاب ميكردي يك نما زيبا از انفيلد پشت صفحه منو بازي ضاهر ميشد.به نظرم ميتونن اين كارو واسه 12 انجام بدن
طرز تركيب چيني رو به كلي تغيير بدن.به شخصه با اين كه حالم از حريف به هم ميخوره ولي انصافا تو اين مورد تو نسخه 11 خيلي خوب كار كرده

و يك خواهش اين كه ديگه فرقي بين نسخه كنسولي و پي سي نباشه:(
بقيه موارد هم عاليه و هر سال در حال پيشرفت كردن.
فيفا هر سال بهتر از پارسال:x

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Politiciλn
سلام
دیدم یکمی شاید مهم باشه گفتم یه پست با فونت بزرگ بزنم :دی

توی این سایت ( که نمیدونم معتبره یا نه :دی ) یه نظر سنجی گذاشته که توش 4 تا لیگ هست که یکیش لیگ ایرانه
هرکدوم بیشتر رای بیاره به احتمال قوی توی FIFA 12 شاهد حضور اون لیگ هستیم !

پس به ایران رای بدید :دی

سلام

توی این سایت ( که نمیدونم معتبره یا نه :دی ) یه نظر سنجی گذاشته که توش 4 تا لیگ هست که یکیش لیگ ایرانه

این نظر سنجی 80 % به ایران رای دادن ! یعنی لیگ ایران رو تو 12 داریم ؟ :d

سلام

مهدی جان یادمه قبلاً هم واسه فیفاهای قبلی چنین نظر سنجی هایی بود!فکر نکنم تاثیر داشته باشه.

سلام

مهدی سایت FIFPlay سایتیه که نظرات رو جمع میکنه و بهترینارو انتخاب کرده و ماه به ماه به تیم FIFA میدن. یعنی نه میشه گفت معتبر و نه میشه گفت معتبر نیست. این نظرسنجی ها هم چند ساله که میذارن با این تفاوت که قبلا لیگ روسیه و یونان هم میونشون بود که همیشه روسیه اول میشد. لیگ ایران به همراه یونان دوم بودن. حالا امسال که روسیه نیست ایران اول شده که احتمال داره با توجه به رای که آورده بزارن تو بازی. هر چند که احتمالش حداکثر 10% هستش. دیگه فوق فوقش ممکنه فقط 2 یا 3 تیم بذارن.
در کل زیاد امیدوار نباشید. اگه من جای تیم سازنده بودم لیگهای آرژانتین و یونان رو اولویت قرار میدادم. چون اصلا لیگ ایران به فیفا نمیاد ولی اگر هم باشه بد نمیشه. :d

به قول یکی از دوستان در یک فروم دیگر میگفت
وقتی تو ایران قانون کپی رایتی وجود نداره و وجود این بازی در ایران فایده ای از لحاظ بازار فروش برای EA نداره برای چی بیان برن این همه اطلاعات درباره بازیکنان ایرانی در بیارن لیگش رو لایسنس کنن ؟
حداقل واسه کشوری وقت میزارن که ارزش داشته باشه

اول باید این داور فاجعه رو درست کنند که خطاها بی خودی میگره که هیچ کارتم میده
یه مشکل دیگه این که اگه بازیکنی یه توپ رو بلوک کنه 100 بار غلط می خوره رو زمین
بعضی وقت فرمان ها رو درست اجرا نمی کنه الیته کم پیش میاد
تو فیفا های قبلی وقت توپ رها می شده مخصوصا جلو دروازه بازیکن خودکار می رفت طرف توپ که توی 11 این جوری نبود
سیستم پنالتی که عالیه اصلا نباید دست بش بگذارند بهتره اون پنالتی های مسخره 10 بود که اگه درست هم میپریدی نم گرفت
اما مهمتر از همه این سرورهای افتضاح و فاجعه رو درست کنه بره سرورای بازی های دیگه یاد بگیره هر بار بازی می کنی 120 بار قطع میشه یادم نمیره برای اولین یه گل با برگدون زدم چند ثانیه بعدش قطع شد

مهدی سایت FIFPlay سایتیه که نظرات رو جمع میکنه و بهترینارو انتخاب کرده و ماه به ماه به تیم FIFA میدن. یعنی نه میشه گفت معتبر و نه میشه گفت معتبر نیست. این نظرسنجی ها هم چند ساله که میذارن با این تفاوت که قبلا لیگ روسیه و یونان هم میونشون بود که همیشه روسیه اول میشد. لیگ ایران به همراه یونان دوم بودن. حالا امسال که روسیه نیست ایران اول شده که احتمال داره با توجه به رای که آورده بزارن تو بازی. هر چند که احتمالش حداکثر 10% هستش. دیگه فوق فوقش ممکنه فقط 2 یا 3 تیم بذارن.
در کل زیاد امیدوار نباشید. اگه من جای تیم سازنده بودم لیگهای آرژانتین و یونان رو اولویت قرار میدادم. چون اصلا لیگ ایران به فیفا نمیاد ولی اگر هم باشه بد نمیشه. :d

منم احتمال میدم شاید چند تا تیم بزاریند توش ! در کنار World XI و Classic XI - مثل یونان

حالااز بازی تو داخل زمین که بگذریم فیفا در امکانات بیرونی مانند ترانسفر و اطلاعات لیگهای دیگر و تمرین ناقص بودن ارنج و... خیلی کم کار کرده من امیدوارم یه نگاهی هم به این چیزا بندازه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or