اطلاعات اولیه از FIFA 12 در مجله OPM UK

• Thread starter Thread starter S0HEIL
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

S0HEIL

کاربر سایت
fifa116.jpg

EA Sports در شماره اخیر مجله OPM UK اطلاعاتی را در مورد FIFA 12 منتشر کرده است و قول داده است که این بازی دارای بهبودهای زیادی خواهد بود.
David Rutter تهیه کننده بازی از EA Canada قول داده است که استدیوشان اطمینان حاصل خواهد کرد که بازی نسبت به شماره پیشین و عالی خود که سال پیش عرضه شد بهبودهای زیادی داشته باشد.
وی در این باره گفته است:"من فکر می کنم ما با ویژگی Personality Plus در FIFA 11 کار بزرگی انجام دادیم اما هوش مصنوعی تیمی آن طور به طور کامل از این ویژگی پشتیبانی نمی کرد.
بطور مثال هوش مصنوعی تیمی نمی فهمید موقعی که پیتر کراچ در محوطه جریمه است می تواند برایش توپ بلند ارسال کند تا وی سرزنی کند.
Rutter همچنین از طرح های دیگری مانند تغییر اِعمال دستورها (در عوض کردن ضربه زن ها و تغییر آرایش تیمی) و حذف لودینگ های بعد از انجام این دستورها نیز سخن به میان آورد.
وی همچنین گفته است که در تغییر دستورها هنوز با مشکلاتی رو به رو هستند:"من ناامید شدم که نتوان در حین بازی پرتاب کننده های اوت یا زنندگان ضربات ایستگاهی را به طور سریع انتخاب نمود.ولی حدالامکان این المان های بازمانده از نسل گذشته را در بازی کاهش خواهیم داد."
Rutter همچنین گفته است که تیم سازنده برای اینکه مسائل حاشیه ای فوتبال را در بازی افرایش دهند کار می کنند.از جمله اینکه گیمرها می توانند انتخاب کنند که کدام بازیکن ها در مدت زمان طولانی وفاداری بیشتری نسبت به تیمشان داشته باشند و این ویژگی بر روی نحوه بازی کردن این دسته از بازیکنان تاثیر مستقیم خواهد گذاشت.
وی در این مورد گفته است:"زمانی که یک بازیکن را از تیم قدیمیش که مدت ها در آنجا توپ زده به تیمی جدید منتقل می کنید،تماشاچیان او را هو می کنند یا اعضای تیم سابقش نسبت به او واکنش بیشتری نشان داده و روی او تکل های خشن تری می روند و خشن تر بازی می کنند.
اینجاست که شما خواهید فهمید فیفا فقط بازی فوتبال را درک نکرده است بلکه تعصبات پشت پرده آن را نیز درک کرده است."
FIFA 12 اواخر سال جاری عرضه خواهد شد.

منبع

تک تک Highlight هـاشون رو میبینن ، حتی دروازه خالی ـم که گل میزنن ، Celebration هاشون عم عمدتاً همون " خفه شو : دستـشو میگیره جلوی دهنـش به معنی ساکت باش ! " ِ ! واقعاً حال آدم رو به هم میزنن.
Replay رد نکردنِ شون بیشتر از همه رو اعصابه! :-& خوشحالی کردنِ شون هم مهم نیست چجوری خوشحالی میکنن، ولی همین که باید تا جایی که جا داره خوشحالی کنن فوق العاده ":-&" داره! گل میزنن، اونجوری هم روی اعصاب راه میرن بلکه بتونن بیشتر گل بزنن!
فقط رئال برمیدارن با اون رونالدو و بنزما و هیگواین جولان میدن تو زمین.
امسال رئال مُد شده؟! :دی امسال چون FIFA 11 آنلاینش پولی شده، منم اتفاقاً گولدم تموم شده، نتونستم تا حالا زیاد بازی کنم. ولی تو FIFA 10 بارسا مُد بود. مثلاً من با رئال تیمِ شون (به جز بارسا) رو میزدم، زرتی میرفتن بارسا رو ورمیداشتن! :)) فکر میکردن تو دنیای واقعی اونطوریه، تو بازیم باخت تو کارِ بارسا نیست و خبریه!!!

وی در این مورد گفته است:"زمانی که یک بازیکن را از تیم قدیمیش که مدت ها در آنجا توپ زده به تیمی جدید منتقل می کنید،تماشاچیان او را هو می کنند یا اعضای تیم سابقش نسبت به او واکنش بیشتری نشان داده و روی او تکل های خشن تری می روند و خشن تر بازی می کنند.

اگه اینجوری بشه خیلی باحال میشه.:d
خدا کنه روی تماشاگرا هم بیشتر کار کنن کلا فیفا زیاد به تماشاگرا و تشویق هاشون اهمیت نمیده!

امسال رئال مُد شده؟! :biggrin1: امسال چون FIFA 11 آنلاینش پولی شده، منم اتفاقاً گولدم تموم شده، نتونستم تا حالا زیاد بازی کنم. ولی تو FIFA 10 بارسا مُد بود. مثلاً من با رئال تیمِ شون (به جز بارسا) رو میزدم، زرتی میرفتن بارسا رو ورمیداشتن! :)) فکر میکردن تو دنیای واقعی اونطوریه، تو بازیم باخت تو کارِ بارسا نیست و خبریه!!!
رئــال و چلســی ! البته اینکه باد ِ Live Season هم از کدوم طرف بوزه هم مهم ِ !

ای بابا :دی کسایی که میرن نمی تونن گل بزنن آیا شوت رو گذاشتن رو Manual یا Semi ؟ :دی حالا Semi بهتره :دی چون اگه بزارین رو اینا کلا خیلی شبیه طرز فکر خودتون شوت میره برا همین احتمال گل شدنش خیلی میره بالاتر . برا من که خیلی بیشتر گل میزنم از وقتی گذاشتم رو Semi :دی البته من خیلی وقته آنلاین نزدم :دی

اي برعكس من شوت رو Manual نذارم بازي نميكنم:d
برعكس رو Manual هست كه بيشتر ميتوني فكر خودتو پياده كني.البته با ضريب خطاي بيشتر .چون رو Semi كه اكثر اوقات تو چارچوبه

اگه اینجوری بشه خیلی باحال میشه.:d
خدا کنه روی تماشاگرا هم بیشتر کار کنن کلا فیفا زیاد به تماشاگرا و تشویق هاشون اهمیت نمیده!

شايد ميخواي اخر شبي شوخي كني؟:|

شايد ميخواي اخر شبي شوخي كني؟:|

شوخی چرا؟؟:>
اصلا جو بازی با فوتبال واقعی خیلی فرق داره!!
به نظر من تو این زمینه pes از فیفا بهتر کار میکنه.
الان همه میان شروع میکنن که pes فلان و....:d

شوخی چرا؟؟:>
اصلا جو بازی با فوتبال واقعی خیلی فرق داره!!
به نظر من تو این زمینه pes از فیفا بهتر کار میکنه.
الان همه میان شروع میکنن که pes فلان و....:d

وااااااااااااااااااااااااااااااي خدايا:-o:-o
اصلا PES چيزي به نام تشويق تو بازيش نداره كه شما مياي ميگي از فيفا بهتر كار كرده.فقط تو PES11 يه تحولي به خودش تو اين زمينه داد ولي هنوز با فيفا سالها فاصله داره
فيفا تشويق اكثر تيمهارو داره.سرود پيروزي تيمهاي بزرگ رو داره و.....................
شما يا با تشيويقهاي تيمها تو دنياي واقعي اشنا نيستي يا موقعي كه بازي ميكني صداي بازي رو قطع ميكني:|
تازه از همه مهم تر در حالتهاي مختلف نتيجه گيري تماشاگران واكنشهاي متفاوتي دارن.من نميدونم ديگه قرار بوده چيكار كنن كه نكردن!!

اي برعكس من شوت رو Manual نذارم بازي نميكنم:d
برعكس رو Manual هست كه بيشتر ميتوني فكر خودتو پياده كني.البته با ضريب خطاي بيشتر .چون رو Semi كه اكثر اوقات تو چارچوبه
شمــا تا چند وقت پیش میگفتی تو اون یکی تاپیک بعضیــاش Semi ِ بعضی ها هم Auto ! بعد الان سخت ترینــش شد Manual ؟ :دی

تشــویق ها کاملاً Ok و مشکلی نداره ، قرار نیست 90 دقیقه بالا پایین ببرن ، به قدر کافی خودشون رو بعد از گل ( وقتی جلو میفتی ) خفه میکنن ! 5-6تا عقب باشی گل هم بزنی زیاد کاری باهات ندارن :دی

ممنون از خبر.
یکی از ضعف هایی که فیفا داره اینه وقتی بعد از یه مدت طولانی بازی میکنی,انگار پرزنتیشنش(:دی) کم میشه!!!:دی چجوری بگم,مثلا اوایل که تو Career mode بازی میکنی هر موقعیت خطرناکی هم داشته باشی تصویر آهسته رو نشون میده.گلهارو هم هر کدوم رو 2-3 بار نشون میده.ولی همین که 2-3 فصل بازی میکنی,موقعیت خطرناک که هیچ,گلهارم از 1 زاویه بیشتر نشون نمیده!!!:دی این خیلی رو اعصابه منه!:دی
یکی دیگه هم اینکه یه بازیکن رو نمیتونی نسبت به پستش جاشو زیاد عوض کنی!!مثلا تو دقایق آخر با یه گل جلویی میخوای دفاعی بازی کنی,نمیتونی مهاجم رو بیاری بیرون و مدافع بیاری و بعد بیاریش بزاری تو دفاع!نمیدونم,شاید هم بشه و من بلد نیستم!:دی ولی این نکته اش هم رو اعصابمه!:d
پنالتی هاشم که عالیه.نمیدونم چرا بعضی ها خوششون نمیاد!من که خیلی حال میکنم!:دی

موقعیت خطرناک که هیچ,گلهارم از 1 زاویه بیشتر نشون نمیده!!!:biggrin1:
بســـتگی به گل ـش داره رفـیق ، بعضی گل ها روز از 3 تا نما پخش میکنه ! بعضی ها رو هم فقط از یه نما . ربطی نداره مد بازی چی باشـه تو همه بخش ها همین طوره.

احمد جان شادی بخوره تو سرشون.چند دقیقه بعد که گل را می خوره بدترش را سرش میارم.صحنه ها هم می زارم لذتش را ببرن.به درک.
فکر می کنند با این کار اعصاب ما بهم می ریزه و راحت می برند اما من دیگه به این ها زیاد اهمیت نمیدم اما این وقت کشی شان رو اعصابه .
باز هم میگم باید EA کاری کنه بشه اون وقت تیم را خیلی جلو کشید تا بتونیم توپ را بگیریم.
این باگ های قفل شدن وسط بازی را بگیرند.تو wc مشکل گیر کردن و رد نشدن داشت در حالتی که هیچ هنگی در کار نبود اما بازی تو صحنه آهسته ها گیر کرده بود.اینجا بیشتر بازی 1 دفعه 2 تا میشه.

دقیقا حرف دل مارو زدی:(نامردا فقط رئال و اینتر بر میدارن.هی با پای چپ بنزما سانتر میکنن با هیگواین میزنن تو گل:((البته با بارسلونا پدرشون رو در میارم:dولی واقعا برای من سوال هست که چرا بارسا رو اونجوری که باید بسازن-نساختن؟یعنی قدرت این تیم در قیاس با چلسی و رئال و اینتر و منچستر-خیلی پائین تر هست.امیدوارم این شماره بارسا رو جوری بسازن که نشه بردش.

در مورد این خارجی ها هم یه راه خوب دارم:dسعی کنید گل اول رو بزنید.من سریع گل اول رو میزنم-بعد تا میتونم خوشحالی میکنم-بعدش یه 200 بار replayش رو میبینم.بعدشم تا بتونم تو دفاع پاسکاری میکنم-اینجوری قاط میزنن-عصبی میشن بازم گل میخورن:d

یکی از بزرگترین ایرادهای فیفا که چند سال هم هست رفع نشده همون پاسکاری هست که اگه یکی بخواد میتونه 45 دقیقه هم بهم پاس بدن و حریف نمیتونه توپ رو بگیره.من هر از گاهی برای اینکه لج حریف رو دربیارم این کارو میکنم حتی یه بار یه خارجی خیلی رفت رو مخم(با این شادی کردن و نگاه کردن تک تک صحنه آهسته و...)من هم یه گل افتادم جلو تا آخر بازی پاس دادم و بردم.الان دیگه هر وقت با بچه ها بازی میکنیم قانون میذارن که من این کارو نکنم:d راستش خیلی کار کثیفیه:d

والا بارسا پارسال از رئال و اینتر امسال خیلی قوی تر بود

تو 10 انقدر با این پاس های پینگ پونگی با بارسا راحت میشد همرو برد الان که خیلی کمتر شده فکر میکنی ضعیف تره

البته چون اون زلاتان باگ تو بارسا نیست از قدرتش کمتر شده
بیشتر هم به بازی خودت ربط داره
من با تاتنهام هم اکثرا میبرم

والا بارسا پارسال از رئال و اینتر امسال خیلی قوی تر بود

تو 10 انقدر با این پاس های پینگ پونگی با بارسا راحت میشد همرو برد الان که خیلی کمتر شده فکر میکنی ضعیف تره

البته چون اون زلاتان باگ تو بارسا نیست از قدرتش کمتر شده
بیشتر هم به بازی خودت ربط داره
من با تاتنهام هم اکثرا میبرم
بله پارسال خوب بود.اونم بخاطر همون زلاتان که خودت میگی:dبدمصب عین غول بیابونی بود.

کلا مشکلی که تو فیفا دوست دارم روزی حل بشه اینه که-روزی برسه که دیگه بازیکنای قدرتی بهترین بازیکنا نباشن.مثلا کسی مثل میلیتو با دژکو-به صدتای مسی میارزن.و این خیلی مسخرست.کلا مهمترین فاکتور تو فیفا قدرت بدنی هست.تیمی این فاکتور رو نداشته باشه مفت نمی ارزه.خدا کنه اینو درست کنن.

باگ ها رو درست کنن بقیه پیش کش!(باگ اچیومنت تا حالا ندیده بودم!)
نمیدونم هنوز به این فیزیک فاجعه بازی پی نبردن؟ یه تنه که میزنی بازیکن 5-6بار به طرز مضحکی غلط میزنه! میره تو دست و پا یکی دیگه دونفر دیگه باهاش میخورن زمین!:d
اما ایده های جالبی در سر دارن که امیدوارم تو همین 12اجرا کنن و نصفش رو برا 13نذارن!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or