اطلاعات اولیه از FIFA 12 در مجله OPM UK

• Thread starter Thread starter S0HEIL
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

S0HEIL

کاربر سایت
fifa116.jpg

EA Sports در شماره اخیر مجله OPM UK اطلاعاتی را در مورد FIFA 12 منتشر کرده است و قول داده است که این بازی دارای بهبودهای زیادی خواهد بود.
David Rutter تهیه کننده بازی از EA Canada قول داده است که استدیوشان اطمینان حاصل خواهد کرد که بازی نسبت به شماره پیشین و عالی خود که سال پیش عرضه شد بهبودهای زیادی داشته باشد.
وی در این باره گفته است:"من فکر می کنم ما با ویژگی Personality Plus در FIFA 11 کار بزرگی انجام دادیم اما هوش مصنوعی تیمی آن طور به طور کامل از این ویژگی پشتیبانی نمی کرد.
بطور مثال هوش مصنوعی تیمی نمی فهمید موقعی که پیتر کراچ در محوطه جریمه است می تواند برایش توپ بلند ارسال کند تا وی سرزنی کند.
Rutter همچنین از طرح های دیگری مانند تغییر اِعمال دستورها (در عوض کردن ضربه زن ها و تغییر آرایش تیمی) و حذف لودینگ های بعد از انجام این دستورها نیز سخن به میان آورد.
وی همچنین گفته است که در تغییر دستورها هنوز با مشکلاتی رو به رو هستند:"من ناامید شدم که نتوان در حین بازی پرتاب کننده های اوت یا زنندگان ضربات ایستگاهی را به طور سریع انتخاب نمود.ولی حدالامکان این المان های بازمانده از نسل گذشته را در بازی کاهش خواهیم داد."
Rutter همچنین گفته است که تیم سازنده برای اینکه مسائل حاشیه ای فوتبال را در بازی افرایش دهند کار می کنند.از جمله اینکه گیمرها می توانند انتخاب کنند که کدام بازیکن ها در مدت زمان طولانی وفاداری بیشتری نسبت به تیمشان داشته باشند و این ویژگی بر روی نحوه بازی کردن این دسته از بازیکنان تاثیر مستقیم خواهد گذاشت.
وی در این مورد گفته است:"زمانی که یک بازیکن را از تیم قدیمیش که مدت ها در آنجا توپ زده به تیمی جدید منتقل می کنید،تماشاچیان او را هو می کنند یا اعضای تیم سابقش نسبت به او واکنش بیشتری نشان داده و روی او تکل های خشن تری می روند و خشن تر بازی می کنند.
اینجاست که شما خواهید فهمید فیفا فقط بازی فوتبال را درک نکرده است بلکه تعصبات پشت پرده آن را نیز درک کرده است."
FIFA 12 اواخر سال جاری عرضه خواهد شد.

منبع

چه کـــندی ای ؟ میشــه یکم بیــشتر توضیح بدی؟
در مورد ترکیب چیــدن هم من متوجه نشدم با چیــش مشکل داری.
لود اول بازی اونجا که کاکا داره میاد تو زمین.به اینترنتم وصل باشی که دیگه هیچی
ولی در مورد ترکیب.مثلا اکثر موقع ها که بخوای رو یه بازیکن Select کنی باید 2 بار ضربدر بزنی تا طرفو Select کنه!یعنی خیلی پیش اومده ضربدرو زدم رفتم توی یارای رو نیمکت اومدم تعویض بکنم میبینم تازه نفر دوم رو که انتخاب کردم نفر اول منه یعنی قبلی Select نخورده!
تو ساکر خدا بیامرز تو کسری از ثانیه کلی تعویض میکردیمو ترکیبو میریختیم بهم!ولی تو فیفا باید بین هر تصمیمت چند لحظه مکث باشه تا ببینی اصلا دکمه رو که فشار دادی عمل کرده یا نه!
میدونی چی میگم یجورایی هلو بپر تو گلو نیست!:d

ما که دیدیم ، عکســش رو بذار بقیه هم لذت ببرن :))
آقا کسی میخواد بن شه اخطار بگیره امیدوارم دیگه من نباشم بدین به احمد رضا اگه جرات دارین :دی
وی اینکه پیشنهاد دوستانه میکنم که PES رو آنلاین بازی ننکید با فیفا خوش باشید :دی
http://s1.picofile.com/file/6297126756/IMG_1320_1_.jpg

• Like
Reactions: Politiciλn
این ها رو فقط می خوام!
این سیستم پنالتی زنی رو اعصابش رو درست کنن همون سیستم قبلی بهتره!:d
داوریش هم درست کنن ! یکم کمتر خطا بگیره بازی رو خیلی زیاد از جریان میندازه!
32 باشگاه آسیایی راه یافته به جام باشگاه های آسیا رو اضافه کنه!
سیستم پاسکاریش هم بهبود بدن!

بیشتر چیزهایی هم که گفت اغلب امکانات بازی هست به بهبود بازی زیاد کمک نمی کنه!
نه آقا نمیخواد گند زده میشه به بازی:d
حتما فردا گزارش جواد خیابانی رو هم میخوای:d

آقا کسی میخواد بن شه اخطار بگیره امیدوارم دیگه من نباشم بدین به احمد رضا اگه جرات دارین :biggrin1:
وی اینکه پیشنهاد دوستانه میکنم که PES رو آنلاین بازی ننکید با فیفا خوش باشید :biggrin1:
:-o
حالا چجوری با هک بهتون گل می زدن که اینهمه عصبانی شدید؟:دی(آنلاین این بازی رو تا حالا نزدم:دی)

آقا کسی میخواد بن شه اخطار بگیره امیدوارم دیگه من نباشم بدین به احمد رضا اگه جرات دارین :دی
وی اینکه پیشنهاد دوستانه میکنم که PES رو آنلاین بازی ننکید با فیفا خوش باشید :دی

بابا پولت زيادي كرده زدي دسته رو اينطوري كردي:d
البته بهت حق ميدم چون بازي كردن PES نتيجه اي جز اين نخواهد داشت:p
دوستان به اين صحنه نخديد بلكه عبرت بگيريد و ديگه دنبال PES نريد:|

:-o
حالا چجوری با هک بهتون گل می زدن که اینهمه عصبانی شدید؟:دی(آنلاین این بازی رو تا حالا نزدم:دی)
اینکه 13 تا شوت کنی 9 تاش تو چار چوب باشه گل نشه دقیقه 90 با همون یه موقعیتش گل بخوری اینجوری میشه ! :دی
دلیل دوم هم اینکه وقتی از روی باگ بازی گل بخوری واقعا من حسرت میخورم از اینه همچین گل مسخره ای خوردم در نتیحه عصبانی میشم :دی

آخرین ویرایش:
اینکه 13 تا شوت کنی 9 تاش تو چار چوب باشه گل نشه دقیقه 90 با همون یه موقعیتش گل بخوری اینجوری میشه ! :دی
دلیل دوم هم اینکه وقتی از روی باگ بازی گل بخوری واقعا من حسرت میخورم از اینه همچین گل مسخره ای خوردم در نتیحه عصبانی میشم :دی
پس تو 2010 و 2009 چیکار میکردی که کلا باگ بودن؟ :دی
مواقع عصبانیت هم سعی کن کلامی تخلیه کنی:دی

تو فیفا 11من که همیشه این طور میشم! اولایل خیلی اعصابم خورد می شد 20 تا شوت زدم هیچی طرف مقابلم 2-3 شوت زده اونم گل شده بیشتر هم دقایق آخر ! ولی حالا طبیعی شده برام و سعی می کنم از فرصتهام کمال استفاده رو کنم!:d

ولی راست می گی تو Fifa 9 یا 10 اصلا این طور نبود بیشتر تیم شایسته بازی رو می برد و حالا می بینم بازی ام بهتر ولی همیشه شانسم رو 50-50 می بینم!:d

ولی از جهت دیگه نگاه کنیم بازی رو می تونه جذابتر کنه چون من تو فبفا 10 -9 یادمه همیشه برنده بودم! حالا بعضی موقع ها به کسایی می بازم که تصور هم نمی کردم ببازم!

Shoosh@:
حالا چون قبلاً شما همیشه برنده میشدی و الان ممکن ِ باخت بدی دلیل نمیشه که FIFA11 بی منطق شده باشه ! درست ِ گاهی اوقات یه جوری میبازی که اصلاً فکــرش رو ممکنه نکنی ، ولی همیشه کسی میبره که از موقعیت هاش درست استفاده کنــه !
سعی می کنم از فرصتهام کمال استفاده رو کنم!
دقیقاً حداقل موقعیت ، حداکثر استفاده رمز موفقیت ِ :دی

پیشنهاد های خوبی بچه ها کردند اما من 1 پیشنهاد اساسی دارم.وقتی تیم را ultra attack می کنیم اکثر بازیکن ها جلو بروند.واقعا روی مخ هست یارو 1 گل زده تا توپ را می گیره شروع به پاس کاری تو دفاع می کنه.تو هم نمی تونی استارت بزنی سیستم را عوض کنی و .......
البته من بلدم با این خارجی های کثیف که این کار را می کنند چی کنند اما خیلی روی اعصاب هست.(معمولا کم هستند اما همون ها روی اعصابند)

البته من بلدم با این خارجی های کثیف که این کار را می کنند چی کنند اما خیلی روی اعصاب هست.(معمولا کم هستند اما همون ها روی اعصابند)
واقعاً کثیــف ، یعنی به معنای واقعی کلمه !
تک تک Highlight هـاشون رو میبینن ، حتی دروازه خالی ـم که گل میزنن ، Celebration هاشون عم عمدتاً همون " خفه شو : دستـشو میگیره جلوی دهنـش به معنی ساکت باش ! " ِ ! واقعاً حال آدم رو به هم میزنن.
2 زار هم بازی بارشــون نیست ، فقط رئال برمیدارن با اون رونالدو و بنزما و هیگواین جولان میدن تو زمین.

پس تو 2010 و 2009 چیکار میکردی که کلا باگ بودن؟ :دی
مواقع عصبانیت هم سعی کن کلامی تخلیه کنی:دی
من اصلا طرف آنلاین 2010 و 2009 نمیرم و نرفتم مگه از جون خودم سیر شدم :دی یهو دیدی از فرط عصبانیت خودم دار زدم ! دی
مورد دوم هم اختیار داری شما بیایی بغل دست من بشینی باید دو دست جلو دهنم رو بگیری که نشنوی چی میگم دیگه :دی
ولی حالا طبیعی شده برام و سعی می کنم از فرصتهام کمال استفاده رو کنم!:d
دارم رو همین موضوع حسابی کار میکنم :دی

تک تک Highlight هـاشون رو میبینن ، حتی دروازه خالی ـم که گل میزنن ، Celebration هاشون عم عمدتاً همون " خفه شو : دستـشو میگیره جلوی دهنـش به معنی ساکت باش ! " ِ ! واقعاً حال آدم رو به هم میزنن.
احمدرضا گل گفتی همین کارا رو تو PES هم میکنن طرف حتی میشنه صحنه تکلی که روش رفتی رو هم میبینه ! وقتیم گل میزنن هزار تا از این پیام های Goal و Yes و از این حرفا میفرسه اون موقعست که دهنو باز میشه :دی و هم تمرکز از بین میره :دی
بر سر همین موضوع با یکی از یوزر های همینجا هم دعوام شد :دی

ای بابا :دی کسایی که میرن نمی تونن گل بزنن آیا شوت رو گذاشتن رو Manual یا Semi ؟ :دی حالا Semi بهتره :دی چون اگه بزارین رو اینا کلا خیلی شبیه طرز فکر خودتون شوت میره برا همین احتمال گل شدنش خیلی میره بالاتر . برا من که خیلی بیشتر گل میزنم از وقتی گذاشتم رو Semi :دی البته من خیلی وقته آنلاین نزدم :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or