اطلاعات اولیه از FIFA 12 در مجله OPM UK

• Thread starter Thread starter S0HEIL
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

S0HEIL

کاربر سایت
fifa116.jpg

EA Sports در شماره اخیر مجله OPM UK اطلاعاتی را در مورد FIFA 12 منتشر کرده است و قول داده است که این بازی دارای بهبودهای زیادی خواهد بود.
David Rutter تهیه کننده بازی از EA Canada قول داده است که استدیوشان اطمینان حاصل خواهد کرد که بازی نسبت به شماره پیشین و عالی خود که سال پیش عرضه شد بهبودهای زیادی داشته باشد.
وی در این باره گفته است:"من فکر می کنم ما با ویژگی Personality Plus در FIFA 11 کار بزرگی انجام دادیم اما هوش مصنوعی تیمی آن طور به طور کامل از این ویژگی پشتیبانی نمی کرد.
بطور مثال هوش مصنوعی تیمی نمی فهمید موقعی که پیتر کراچ در محوطه جریمه است می تواند برایش توپ بلند ارسال کند تا وی سرزنی کند.
Rutter همچنین از طرح های دیگری مانند تغییر اِعمال دستورها (در عوض کردن ضربه زن ها و تغییر آرایش تیمی) و حذف لودینگ های بعد از انجام این دستورها نیز سخن به میان آورد.
وی همچنین گفته است که در تغییر دستورها هنوز با مشکلاتی رو به رو هستند:"من ناامید شدم که نتوان در حین بازی پرتاب کننده های اوت یا زنندگان ضربات ایستگاهی را به طور سریع انتخاب نمود.ولی حدالامکان این المان های بازمانده از نسل گذشته را در بازی کاهش خواهیم داد."
Rutter همچنین گفته است که تیم سازنده برای اینکه مسائل حاشیه ای فوتبال را در بازی افرایش دهند کار می کنند.از جمله اینکه گیمرها می توانند انتخاب کنند که کدام بازیکن ها در مدت زمان طولانی وفاداری بیشتری نسبت به تیمشان داشته باشند و این ویژگی بر روی نحوه بازی کردن این دسته از بازیکنان تاثیر مستقیم خواهد گذاشت.
وی در این مورد گفته است:"زمانی که یک بازیکن را از تیم قدیمیش که مدت ها در آنجا توپ زده به تیمی جدید منتقل می کنید،تماشاچیان او را هو می کنند یا اعضای تیم سابقش نسبت به او واکنش بیشتری نشان داده و روی او تکل های خشن تری می روند و خشن تر بازی می کنند.
اینجاست که شما خواهید فهمید فیفا فقط بازی فوتبال را درک نکرده است بلکه تعصبات پشت پرده آن را نیز درک کرده است."
FIFA 12 اواخر سال جاری عرضه خواهد شد.

منبع

وی در این مورد گفته است:"زمانی که یک بازیکن را از تیم قدیمیش که مدت ها در آنجا توپ زده به تیمی جدید منتقل می کنید،تماشاچیان او را هو می کنند یا اعضای تیم سابقش نسبت به او واکنش بیشتری نشان داده و روی او تکل های خشن تری می روند و خشن تر بازی می کنند.
این مورد اگر عملی بشه واقعا عالی میشه.

• Like
Reactions: S0HEIL
بهبود هاي سال قبل فيفا عالي بود و ميشه گفت امسال فقط يه كم كار روي گيم پلي و بهبود نواقص اندكش كافي باشه ..
امسال بايد بيشتر روي همين مسائل حاشيه اي كار كنند و جزئيات ببرن بالا ..
وگرنه ديگه نميتونن طرفداران رو راضي كنند ( كه البته ميتونن :d )

اگه همین بازی رو یه تغییر اسم توش ایجاد کنن و بذارن FIFA 12 مسلما بهترین بازیه ورزشیه سال دیگه خواهد بود ! به نظرم نیاز چندانی به تغییر نداره به جز اینکه یه کم منوهای بازی رو تغییر بدن و روی حاشیه ها و چهره ی بازیکنا کار کنن .

منم خیلی علاقه دارم به مسائل حاشیه ای بیشتر پرداخته بشه.مثلا تو کرر ُمد بازیکن رو بفرستی کلوپ شبانه فرداش از حقوق بازیکن کم بشه یا چند بازی از ترکیب بزارنش بیرون یا ازتیم قهر کنه بره:d

فوق العاده بود.نميدونيد زماني كه ديدم اين خبر رو ميخواستم سكته بزنم.واقعا عالي بود.
اميدوارم بازي رو سخت تر كنند و هر چه بيشتر به واقعيت نزديك.البتع اين كارو هر سال فيفا داره به عاليترين شكل ممكن انجام ميده
هيچ توصصيه اي ندارم براي ارتقا بازي چون سازندگان فيفا واقعا روي بازيشون تسلط دارن و هميشه خودش بهتر ميدونن كه بايد چي كار كنن
راستي هنوز مشخص نشده كه شعار بازي چيه؟؟

مسلما بهترین بازیه ورزشیه سال دیگه خواهد بود !
البته فيفا الان از نظر من چند سالي هست كه بهترين بازيه ورزشيه و فقط بايد اين عنوان رو حفظ كنه

اینجاست که شما خواهید فهمید فیفا فقط بازی فوتبال را درک نکرده است بلکه تعصبات پشت پرده آن را نیز درک کرده است."

عاشق اين جمله شدم!

حالا يه ذره روي كمك داورهاي عزيز هم كار كنن و بهشون ياد بدن كه پرچم رو به جهت درست بزنن, از مشكلات داوري بازي كم ميشه.:d
ولي خودمونيم اين فيفا مثل اينكه نميخواد RES يه نفس راحتي بكشه !!

این ها رو فقط می خوام!
این سیستم پنالتی زنی رو اعصابش رو درست کنن همون سیستم قبلی بهتره!:d
داوریش هم درست کنن ! یکم کمتر خطا بگیره بازی رو خیلی زیاد از جریان میندازه!
32 باشگاه آسیایی راه یافته به جام باشگاه های آسیا رو اضافه کنه!
سیستم پاسکاریش هم بهبود بدن!

بیشتر چیزهایی هم که گفت اغلب امکانات بازی هست به بهبود بازی زیاد کمک نمی کنه!

به به اسم تاپیک رو خوندم یوونه شدم :دی
این تغییراتی که میخوان اعمال کنن خوبه ولی کافی نیست . چیزی که باید روش تو این نسخه خیلی کار بشه . گرافیک بازی هست . با اینکه بازی گرافیک خیلی خوبی داره . ولی باید جزئیات بازیکننان رو بالا ببرن . جزئیات صورت بازیکنها خیلی کمه . از اونطرف هوش مصنوعی رو هم طوری طراحی کنن که فقط فیزیکی بازی نکنه . تو بعضی صحنه-ها هوش مصنوعی با بازیکنی مثل پاتو طوری حفظ توپ میکنه که پیکه و پویول دو نفری نمیتونن توپ رو ازش بگیرن !!! ولی بازم خبر فوق العاده-ای بود ممنون

واقعا Konami باید بیاد از EA یاد بگیره هر چند این نسخه خوب شده اما بازم جای کار داره مخصوصا قسمت آنلاین بازی که با ترکیب های عجیب غریبی که اینها میریزند و گل هایی که از رو باگ میزنند تا همینجا باعث شد یه دسته رو از وسط نصف کنم به خاطر این باگ ها ! :دی ( قابل توجه دوستانی که عکس دسته رو دیدند :دی :دی )

کاش اینارو ردیف کنن:
گرافیک بازیو ارتقا بدن چون واقعا جا داره از این بهتر بشه
سیستم لودینگ فاجعه بارشو درست کنن!کلا کندی سری فیفا همیشه رو اعصابمه!چه همون اولش که میخوایم بریم تو منو چه وقتی که میخوایم ترکیب بچینیم!
هنوزم امیدوارم انیمیشن مربی هارم اضافه کنن به بازی.عکس العمل هاشون خیلی میتونه بازی رو جذاب کنه
خداکنه از این سیستم چرند پنالتی زدن هم راحت بشیم!
یه مقدار هم دوست گزارشگرمون بتونه بیشتر اطلاعات بده از هر تیمی دیگه نور علی نور میشه....
در باقی موارد مثل هوش مصنوعی و سیستم پاسکاری و ... مطمعنا تیم سازنده بهترین رو ارائه میکنه.

من ناامید شدم که نتوان در حین بازی پرتاب کننده های اوت یا زنندگان ضربات ایستگاهی را به طور سریع انتخاب نمود
حالا اوت رو نمیشه انتخاب کرد ، ولی ضربه ایستگاهی رو که میشه ! دقیقاً باید بیاد منظورش رو توضیح بده :دی شاید میخواد اون صحنه ی عوض شدن بازیکن حذف شــه ، و بازیکنی که پشت توپ ِ توپ رو ول کنه و نفر جدید بیاد بزنه !
سیستم لودینگ فاجعه بارشو درست کنن!کلا کندی سری فیفا همیشه رو اعصابمه!چه همون اولش که میخوایم بریم تو منو چه وقتی که میخوایم ترکیب بچینیم!
چه کـــندی ای ؟ میشــه یکم بیــشتر توضیح بدی؟
اگر منظورت intro اول بازی ِ که خـوب اون رو نمیتونن تغییر بدن چون میخوان اسپانسرها و لیسانس هایی که برای استفاده از نام تیم ها، بازیکن ها و .... گرفـــتن رو نشون بدن.
در مورد ترکیب چیــدن هم من متوجه نشدم با چیــش مشکل داری.
خداکنه از این سیستم چرند پنالتی زدن هم راحت بشیم!
ایــنکه خوب ِ خــب ! :دی چی بود قبلاً طرف هرچی میزد گل میشد !

یه دســتی به سر و روی این سیستم پاسکاری باید بکــشن ، به قول خودشون سیستم پاسکاری 11 اسمش Pro passing ِ ولی همچنان مثل 10 وقتی توپ میفته دست حریف ( خصوصاً کسی که بازی بلده) کلاً بازی یه طرف میشه و نمیتونی توپ رو ازش بگیری.

قابل توجه دوستانی که عکس دسته رو دیدند :biggrin1: :biggrin1: )
ما که دیدیم ، عکســش رو بذار بقیه هم لذت ببرن :))

بسیار خبر خوبی بود و ممنون:دی

احمدرضا ممکنه منظور اون دوستمون loadingهای نسبتا زیاد در بخش career mode باشه که وقتی میزدی بره برای بازی بعدی و تو calender میرفت یکم بیش از حد طول می کشید مخصوصا تو زمانی که تو فصل نقل و انتقالات بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or