اطلاعات اولیه از FFXIII-2

• Thread starter Thread starter S0HEIL
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

S0HEIL

کاربر سایت
ffxiii-2.jpg

یوشینوری کیتاسه تهیه کننده و موتومو توریاما کارگردان FFXIII-2 در گفتگو با مجله Dengeki گفته اند که FFXIII-2 دارای داستان بسیار تاریکتری نسبت به داستانی که در FFXIII دیدیم خواهد بود و هر دو تاکید نمودند که در کل این ادامه دارای تفاوت های زیادی با بازی اصلی خواهد بود.
به گفته siliconera داستان FFXIII-2 از پایان FFXIII آغاز می شود در حالیکه کاراکترهای بازی به دنبال دروازه دنیایی نامرئی به نام Bunibelle می گردند.
الهه ای به نام Etro نیز یکی از شخصیت های اصلی بازی خواهد بود.
به جز لایتنینگ و دوستانش شاهد حضور سایر کاراکتر های FFXIII نیز در بازی خواهیم بود و ضمنا تغییرات اساسی غیرمنتظره ای در شخصیت پردازی آنها وجود خواهند داشت.
داستان بازی پر رمز و راز بوده و سرراست و بی پرده نیست، علاوه بر این وقایع پشت پرده ای که در FFXIII نمایش داده نشدند را در این بازی نمایش داده خواهند شد.
در واقع فقط با انجام FFXIII-2 داستان کامل FFXIII را خواهید فهمید!
در مورد گیم پلی بازی سازندگان بازی اعلام کرده اند که سیستم مبارزات بازی تکامل پیدا کرده است و گفته اند که منتظر اطلاعات بیشتر در مورد این تغییرات بمانید.
ضمنا Easy mode که در نسخه ژاپنی International Edition FFXIII وجود داشت در FFXIII-2 نیز قابل انتخاب خواهد بود.
علاوه بر تمام این موارد کیتاسه و توریاما خاطرنشان کرده اند که تیم سازنده به نظرات و انتقادات مردم خارج از شرکت (Square Enix)-چه در ژاپن و چه در خارج از ژاپن-گوش داده است و این نظرات را به داستان،کاراکترها و ساختار کلی بازی تزریق کرده است.
FFXIII-2 که هفته گذشته در جریان کنفرانس اخیر Square Enix در ژاپن معرفی شد،قرار است در سال جاری در ژاپن عرضه شود و زمستان آینده نیز در غرب برای PS3 و 360 عرضه خواهد شد.

منبع

در حالیکه کاراکترهای بازی به دنبال دروازه دنیایی نامرئی به نام Bunibelle می گردند.
این خوبه: برن توش محیط های جدید و دنیاهای جدید ببینیم. که اگر محیط ها تکراری باشه!!! وای به حالشون:d!!!!!
ضمن اینکه داره داستان و شخصیت ها داره یه ارتباطهایی با FFVERSUS هم نشون میده.....

این خوبه: برن توش محیط های جدید و دنیاهای جدید ببینیم. که اگر محیط ها تکراری باشه!!! وای به حالشون:d!!!!!
ضمن اینکه داره داستان و شخصیت ها داره یه ارتباطهایی با FFVERSUS هم نشون میده.....
آره امیدوار کننده ست:دی
من بیشتر تو کف Goddess Etro هستم،فکر کنم شخصیت پردازیش خیلی باید توپ باشه که از الان بهش اشاره کردن:دی اسمشم منو یاد اون دیالوگ معروف جنسیس می ندازه:دی (the gift of the goddess :دی)

اگر بتونن داستان تاريكي مثل Versus رو به اجرا بگذارند ميتونه موفقيت زيادي رو كسب كنه!
ولي نميدونم چرا من هميشه از اين سيستم مبارزه نوبتي متنفر بودم!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or