شایعه اطلاعات اولیه از نسخه بعدی Tomb Raider فاش شد

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
9702.jpg

طبق اطلاعات جدیدی که از لیکر thevscooper منتشر شده، نسخه بعدی بازی Tomb Raider دستخوش بازطراحی گسترده‌ای شده تا شخصیت‌ها عمق و پرداخت بهتری پیدا کنند.

در این عنوان، لارا کرافت در اوج دوران حرفه‌ای خود حضور دارد و در حال شکار سلاح‌های اسطوره‌ای امپراتور آشوکا است؛ سلاح‌هایی که گفته می‌شود قدرت فتح و تسلط را به دارنده خود می‌بخشند.

داستان بازی پس از وقوع یک فاجعه طبیعی در شمال هند آغاز می‌شود؛ حادثه‌ای که باعث آشکار شدن ویرانه‌ها و آثار باستانی امپراتور آشوکا می‌گردد. لارا باید در رقابتی استراتژیک با گروهی موسوم به «جامعه غارتگران» و سایر رقبای خود، برای دستیابی به این آثار قدرتمند تلاش کند.

گفته می‌شود این جامعه غارتگران از لارا الهام گرفته‌اند اما هیچ وابستگی مستقیمی به او ندارند و حتی ممکن است اهداف متضادی دنبال کنند.

یکی از ویژگی‌های جدید گزارش‌شده، امکان جذب متحدان و تشکیل تیم‌هایی است که در انجام مأموریت‌ها و مقابله با رقبا به بازیکن کمک می‌کنند. علاوه بر این، در سیستم مبارزات بازی تأکید ویژه‌ای بر گزینه‌های غیرکشنده وجود دارد.

جهان بازی ظاهراً وسیع و متنوع است و شامل بیابان‌های خشک، صخره‌ها، جنگل‌های انبوه و کوه‌های یخ‌زده می‌شود.​

اینکه پروژه ریبوت شده امیدوارکنندست ولی اطلاعات جزیی که داده شده با کلیات گزارش های قبلی تفاوتی نمی کنه، لارا همچنان لیدره و اعضا هم در پیشبرد مراحل تیم تشکیل می دن. لارا هم چون در اوجه! یحتمل اعضا اینطور صداش کنن "Queen of the Croft" :D
درسته که چیزی روی تصویر ازش ندیدم ولی من با این بازی بزرگ شدم، اطلاعاتی که ازش بیرون میاد با DNA توم ریدر اونطور که بایدوشاید همخونی نداره.
قسمت "غیرکشنده" اینکه می شه به روش های مختلف "بیهوش کردن، دام، گیج کردن انمی ها رو پشت سرگذاشت چیز جدیدی برای عناوین ادونچر نیست ولی برای این عنوان لازمه که گیم پلی عمق بیشتری مخصوصا روی درجات سختی بالا پیدا کنه

خلاصه این شروع سه گانه جدیده که باید از تو دل این طراحی چندتا بازی دیگه هم بکشن بیرون.
این نسخه باید خیلی باکیفیت از آب در بیاد وگرنه با نسخه های بعدی هم باید خداحافظی کنیم.

راضیم که تا میتونن و لازمه تو آب نمک بخوابوننش و مزه دارش کنن.

من نسخه سوم رو بعد دو ساعت ول کردم. جونا نمُرد به سلامتی؟! :D حتی ندیدن ریخت اون تو نسخه‌های بعدی هم میتونه نکته مثبتی باشه.
منم این نسخه رو حول و حوش 50-40 درصد ول کردم.
اصلا بس که تو اون بازی بیراهه رفتن و در آخر بازی حوصله سربری بود که این همه سال مجبور شدن برگردن خونه هاشون و از صفر بکوبن و بیان بالا.

واقعا هیچ ویژگی از اون نسخه نباید به این یکی راه پیدا کنه.

من نسخه سوم رو بعد دو ساعت ول کردم. جونا نمُرد به سلامتی؟! :D حتی ندیدن ریخت اون تو نسخه‌های بعدی هم میتونه نکته مثبتی باشه.
شوربختانه نمرد، نه اینکه فقط نچسب باشه، یکی از بیخودترین کارکترهای صنعت گیمه. حالا فکر کن تیمی از جان نثاران مثل جونا دوروبر لارا رو گرفتن :D دلیل تغییر در طراحی هم که می گن یحتمل گرایشات و جنسیت کارکترها بوده! بازخوردها هم با گزارشات قبلی منفی بود ولی کلیت داستان که همونه. تا اینجا که بنظر آش شله قلم کاره

امیدوارم مثل نسخه آخر سه گانه نباشه که هر چند بار تلاش کردم تمومش کنم، بازم بعد دو تا سه ساعت خسته کننده میشد ولش کردم، بعد چند سال هنوز روی سیستم نصب هست اما تمومش نکردم، برخلاف ۲۰۱۳ که هر بار بازیش کردم از تجربش لذت بردم

• Like
Reactions: Farh@d
قبلا یک سری لیک ها اومده بود که بازی نیمه open world شده و لارا یک موتور سیکلت داره و میشه توی نقشه گشت و گذار کرد .حالا نمیدونم توی نسخه نهایی این چیز هست یا نه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or