شایعه اطلاعات اولیه از بازی بزرگ استودیویی چینی با نام The Legend of Quanyong Heroe

Farh@d

کاربر سایت
لیکر معروف Ignus از بازی بزرگ بعدی یک استودیو چین‌ی دیگر با نام The Legend of Quanyong Heroe پرده برداشت. اطلاعات به شرح زیر است.
  • یک بازی جدید AAA چینی با بودجه بالا در حال ساخت است.​
  • این بازی با موتور گرافیکی Unreal Engine 5 در حال ساخت است و از Black Myth: Wukong (در موتور بازی) بهتر به نظر می‌رسد.​
  • سونی قبلاً این بازی را گرفته است و برای PS5 / PC در دسترس خواهد بود.​
  • تاریخ انتشار نامعلوم است، اما انتظار دارم سال آینده چیزهای بیشتری در مورد آن بشنویم.​
  • این یک بازی نقش آفرینی اکشن جهان باز با نقشه 960 کیلومتر مربع است.​
  • (من مطمئن نیستم که این یک پروژه از قهرمان چینی است یا وضعیتی مانند Phantom Blade 0 دارد، وقتی اطلاعات بیشتری جمع آوری کنم، به روز رسانی خواهم کرد)​

به روز رسانی:

بازی AAA اووپن‌وورلد "قهرمانان جین یونگ"، که در آینده منتشر خواهد شد، از هوش مصنوعی مولد استفاده می‌کند.
بر اساس اعلامیه مطبوعاتی آن‌ها: "با استفاده از فناوری AIGC برای کاهش زمان توسعه، CreateAI قصد دارد مناظر خیره کننده چین را به طور واقعی بازسازی کند و فرهنگ Wuxia را به شیوه‌های نوآورانه زنده کند."

آخرین ویرایش:
به روز رسانی:

بازی AAA اووپن‌وورلد "قهرمانان جین یونگ"، که در آینده منتشر خواهد شد، از هوش مصنوعی مولد استفاده می‌کند.
بر اساس اعلامیه مطبوعاتی آن‌ها: "با استفاده از فناوری AIGC برای کاهش زمان توسعه، CreateAI قصد دارد مناظر خیره کننده چین را به طور واقعی بازسازی کند و فرهنگ Wuxia را به شیوه‌های نوآورانه زنده کند."

یعنی ما قراره همچین چیزی رو کنسول نسل حاضر ببینیم فرهاد؟!

یا کلا این تکنولوژی یه نسل دیگه جوابه؟!

هرچی هست خیلی زیباست

• Like
Reactions: Farh@d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or