شما يه Splitter براي تلفن خونه بايد بخري تا مشكل حل بشه.دوستان ما Adsl را وصل کردم و درست کار می کنه فقط یک چیزی اون هم تلفن خونمون صدا می ده خش خش می کنه
راستش واسه منم عجیبهشما هم داتک داری؟
شایدم اشتباهی کردن واسه من:cheesygri
دوستان ما Adsl را وصل کردم و درست کار می کنه فقط یک چیزی اون هم تلفن خونمون صدا می ده خش خش می کنه
راستی می گی حسن جانسلام
آی گفتی عمو جواد من هم همین مشکل رو دارم در ضمن میکرو ***** هم نصب کردم ولی باز تلفن صدای همیشگیش رو نداره و انگار صدا تو گوشی انعکاس پیدا میکنه. خونواده هم دارن سر این قضیه پدرم رو در میارن.
یا علی مدد
راستی می گی حسن جان
کسی نمی دونه باید چی کار کنیم ؟
يعني شما نميدونيد بايد از يك نويزگير استفاده كنين (Splitter )؟
از همونجايي كه adsl گرفتين برين بگيرين .
اونام از نظر هزينه از خجالتتون در ميان:cheesygri
يعني شما نميدونيد بايد از يك نويزگير استفاده كنين (Splitter )؟
از همونجايي كه adsl گرفتين برين بگيرين .
اونام از نظر هزينه از خجالتتون در ميان:cheesygri
نه خير احتياج به دو مودم نيست.براي استفده دو pc از ADSL بايد دو مودم داشت?
دوستان من یه مشکلی دارم.ویندوز عوض کردم.اومدم دوباره مودم رو نصب کردم.این دو فلش سبزه هم گوشه صفحه میاد.اما بلد نیستم کانکشن بسازم.به اون روشی که آقا سمیر از سایت اسیاتک نشونم دادن عمل کردم ولی یوزر و پسورد میخواد.زنگ زدم پشتیبانی میگه که اشتباه نصب کردی.باید خودمون بیایم.
میشه لطفا راهنمایی کنین که چیکار باید بکنم![]()
سلام مهسا خانوم خوب هرکی یه یوزر پسورد داره برای کانکت شدن تا قبل از این مگه کانکشنتون جای یوزر پسورد نداشت؟دوستان من یه مشکلی دارم.ویندوز عوض کردم.اومدم دوباره مودم رو نصب کردم.این دو فلش سبزه هم گوشه صفحه میاد.اما بلد نیستم کانکشن بسازم.به اون روشی که آقا سمیر از سایت اسیاتک نشونم دادن عمل کردم ولی یوزر و پسورد میخواد.زنگ زدم پشتیبانی میگه که اشتباه نصب کردی.باید خودمون بیایم.
میشه لطفا راهنمایی کنین که چیکار باید بکنم![]()