دوست عزیز این سرویس 3 ماهس هر ماه 3 gb کل دوره 9 gb
من فکر کردم ماهیانه است .. جایی ننوشته بود . پس هیچی ..
دوست عزیز این سرویس 3 ماهس هر ماه 3 gb کل دوره 9 gb
دوستان من فردا مودم asus dsl-g31 (وایرلس)میخوام بگیرم تو نت عکسهاشو دیدم یه مشکلی دارم پشت مودم یه پورت lan که واسه اینه که یه سیم از پریز تلفن بهش وصل بشه داره 4 تا هم پورت ادرنت داره حالا من کامپیوترم از این زغالیهاستپورت ادرنت نداره چیکارش باید کرد ؟؟؟؟؟
اگه مین بوردت PCI خالی داره که میتونی کارت شبکه هم بخری داخل کامپیوتر نضب کنی..دوست عزیز منظورم اینه
![]()
یه ورودی (زرده) داره واسه سیم از پریز تلفن وصل بشه 4 تا ادرنت داره که PC من زغالیه ادرنت نداره میگم چیکارش کنم؟؟؟ چطوری به PC وصلش کنم؟؟؟
سلام
من از داتک ADSL 256 دارم از همون سرویس قبلی هاش که 1/10 Share می کنه. حالا می خوام برای این WoW، یه حالی به خطم بدم. برای Raid 25. توی این مورد من شدیدا BW کم می یارم. ...
از زمانی که داتک گرفته سرویس های قدیمی رو جمع کرده و قیمت ها بیشتر شده ... کاربر هایی که ( با قیمت قدیمی پرداخت میکنن) رو هم استفاده میکنن هم ۱/۴ میشه براشون...
مگه شما زمانی که DL میکنید سرعت شما بین : ۳۰ تا ۳۴ نیست ؟ اگه هست دلیلش همونی هست که گفتم !
قبلا که ۵۱۲ داشتم ( قیمت قبلی رو سایت بود ) با صورت ۳۰ تا ۳۵ اینا دانلود میکردم ... ولی از زمانی که سرویس های قدیمی رو جمع کردن دارم با ۶۰ الی ۷۰ میگیرم !
) سلام
مسئله سرعت دانلود نیست. الان نکته اینه که من الان یک هفته می شه باز معتاد شدم دارم WoW بازی میکنم. شدیدا Ping من بالاس. 500-600 .
من الان یکم منظور شما رو خوب نفهمیدم. یعنی الان یوزرهای قدیمی دارن 1 به 4 Share میشن ؟ ولی خود داتک که این حرف رو نمی زنه. می گه یوزرهای قدیمی 1 به 10 Shareـن.
الان شما خودت با 512 داتک Pingـت بهتر شده یا نه ؟ من مشکلم BWـه که وقتی می ریم روی Boss اونم 25m. به خاطر محاسبات شدید و اینکه همه هر چی توی چنته دارن رو می کنن. بعد از 4-5 ثانیه DC میشم. می خوام ببینم ایا توی این 256های جدید و قدیم تغییر قابل اعتناس یا نه ؟
و اینکه 512 چه طور ؟
و اینکه میشه برم یه خط تلفن دیگه بخرم و یه سرویس حجمی بگیرم فقط برای WoW. ( این پیشنهادم یکم)
خوشحال می شم یکم توضیح بیشتر و پیشنهاد بکنی.
یا علی ...
IP کامپیوترت از همون رنجه؟ یعنی اولش 192.168.1. هست؟آقا من نمیتونم وارد تنظیم مودم شم اینو میزنم ولی نمیره 192.168.1.1
مودمم Huawei هست
Start -> Run -> CMD - >ipconfigاز کجا باید بفهمم IPم از کدوم رنجه !؟