Hesam_1994
کاربر سایت
من مودم ASUS DSL-X13 رو گرفتم، ولی نه توی سایت Asus ازش اثری هست و نه توی کل اینترنت!
قضیه چیه؟
قضیه چیه؟
جالب اینه که آقای وزیر ارتباطات میگه که اینترنت 56kb کافی هستش و احساس نیاز برای سرعت بالاتر نیست و برای تحقیقات دانشجویی هم کافی هستش ! کجا داریم زندگی می کنیم !!!!
پارس انلاين پينگ فوق العاده اي داره! بنده توي روم اروپا cod 4 بازي ميكردم باهاش! بدون لحظه اي ديلي يا لگ! :d
دوست عزیز من خودم 128 پارس انلاین دارم .سرعت دانلودش چی؟
نوسان داره یا نه؟
در ضمن تا چه سرعتی می تونن واسه مصارف خانگی ارائه بدند.
دوستای من 128 صبانت دارن ولی سرعتشون میره روی 200 وقتی هم که خیلی کم بشه میاد روی 100.بد بختی این هست که صبانت 512 نداره.
فکر کنم فقط 128 و 1مگ دارند. متاسفانه همیشه تلفن هاشون هم اشغال هست و...
دوستان صبانتی بیاین یک راهنمایی کنید. فقط می خوام این را بدونم تا چه سرعتی می تونن ارائه بدن و سرعت نوسان داره یا نه ( البته نوسان که همه شرکت ها دارن فقط به شاتل می رسه یا نه)؟
در ضمن از همه عذر خواهی می کنم از بس سوال کردم آخه نمی خوام مثل دفعه قبل خر بشم. ( امان از عحله که باعث شد گیر شاتل بیفتم).
مودم ADSL مگه اینترنال هم داریم؟بچه ها من 80 تومان دادم مودم اکسترنال LINKSYS 120N رو خریدم(وایرلس دار) بعد من تو گردش سایت ها باهاش مشکلی ندارم ولی تو دانلود(ویدئو و تورنت) باهاش مشکل دارم سرعت خیلی پایینه ولی وقتی با مودم اینترنالم وصل می شم راهت میشه ویدئو با سرعت خوب گرفت!
می خوام بدونم مشکل چیه؟؟؟نگید که کشتی ها خوردن به سیم ها چون من یه ماهی میشه همچین مشکلی دارم.لطفا اگه کسی این مودم رو داره یا کسی که میدونه مشکل چیه راهنماییم کنه.
ممنون میشم.