The Punisher
کاربر سایت
ممنون از راهنمایی دوست عزیز.
حالا میتونید من رو راهنمایی کنید، Wpa بزارم؟ چجوری؟
خوب ممنون از راهنمایی که کردین.
ولی زنگ زدم به همونجایی که ازشون سرویس گرفتم ( شاتل ) اونها گفتند نیازی به این کار نیست تو می تونی یک Access point بخری ( گفت یک چیزی شبیه به بی سیم هست وصل می شه به پشت کامپیوتر و ...) قیمتش هم حدود 40 تومان که خود شرکت داره مارکش هم گفت کنیون ( یک چیزی تو این مایه ها )
از لحاظ سرعت هم ازش سوال کردم گفت هیچ فرقی با مودم های وایرلس دار نداره.
به نظر شما این کار بهتر نیست؟
سلام.
حالا که مهرداد جان در مورد شیر کردن اینترنت رو گوشی سوالاتی رو مطرح کرد منم یه چند تایی سوال تو این زمینه به ذهنم اومد که گفتم بپرسم:
اولین سوال اینه که برای شیر کردن خط adsl منزل روی گوشی فرقی نمیکننه که خطمون چی باشه؟مثلا تالیا یا ایرانسل یا همراه اول؟
دومین سوال اینه که اکسس پوینت مسافتی هست؟یعنی مثلا تا یه مسافت معین به گوشی سرویس میده؟
سومین سوال هم اینه که یه دونه اکسس پوینت همزمان به چند تا گوشی میتونه سرویس بده.
و سوال چهرم هم اینه که اکسس پوینت usb هست یا LAN یا چیز دیگه ؟ چون من تمام پورت های LAN و اسلات های کسیم پر شده.
یا علی مدد
Maximum performance derived from IEEE Standard 802.11 specifications. Actual performance can vary, including lower wireless network capacity, data throughput rate, range and coverage. Performance depends on many factors, conditions and variables, including distance from the access point, volume of network traffic, building materials and construction, operating system used, mix of wireless products used, interference and other adverse conditions.
الان 64bit هست. ولی کلا خونه ما طوریه یا مشکل از Router(یا هرچی که اسمش هست!) که اگه یکی بخواد سیگنال بهش برسه باید بیاد پشت در بشینه!شما WEP 64bit بذار ... اگه دیدی کسی استفاده میکنه امنیت رو بالاتر ببر ! از الان میگم ۱۰۰% ... راحت باش که اتفاقی نمیوفته !
ببین دوست من، اگه یادت باشه من از شما پرسیدم که مودمتون و کانکشنتون از چه نوعی هست؟ که بر اساس اون توضیح بدم، که خوب، شما جواب ندادین.در مورد جواب دوستان بگم که من حرف بدی نزدم؛حرفی رو هم که فکر میکنید تهمت و توهینه همتون جواب میدید ولی سوال باشه نصفه نصفه جواب میدید هیچ توقعی هم ندارم ولی حداقل اگر جواب میدید کامل جواب بدید
من اگر میدونستم که چطوری با دستگاه هایی که گفتم میشد اینترنت رو در خانه پخش کرد که سوال نمیکردم
جوری جواب میدید که انگاری من بقیه راه رو بلدم و میدونم چی به چیه
خوب مومن خدا من سوال کردم با این دستگاه هایی که من دارم چطوری میتونم اینترنتم رو شیرینگ کنم شما ها میگید با ahco شیرینگ کن خوب این یعنی چی؟
شما لطف داری عزیزم. شرمنم نکن:blushing:LOL ... واردی ها بردیا جان... خوشم آمد ... کمتر دیده بودم کسی از این پست ها بده تو سایت :biggrin1:
دوستانی که شاتل دارند وضعیت دانلود شبانه و 5 شنبه و جمعه چطوره>؟
چقدر سرعت میده موقع دانلود های مجانی؟
کلا راضی هستین؟