اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان وارد :دی
آقا من یه ADSL 512 دارم . میخوام یه Router Wireless بخرم و تو خونه اینترنت بدم .
موارد استفاده هم PS3 و PSP و Lap Top و PDA و ... .
البته بیشتر میخوام با PS3 جور باشه .
شما چی پیشنهاد می می کنید .
به من D Link پیشنهاد کردن و گفتن عالیه . نظر شما چیه ؟

آرش جون...

من WL-AM604G Asus رو دارم... راضی هم هستم... هفته پيش يکی از بچه ها 85 اينطور ها خريد... البته من 95 يا 93 خريدم... الان ميگن ارزون شده...

من دارم راضی هم هستم... ولی يک ايرادی که داره اينکه دانلود از توی PSN يکم کند هست ( که فکر کنم مربوط به Bandwidth Management ميشه که بايد دستکاری کنم که منم چون زياد اهله دانلود کردن نيستم تاحالا سعی نکردم درست کنم)

ولی برای online زدن ... مشکلی ندارم

هم فوتبال زدم... هم kz2 هم burnout paradise، هم resistance 2

مدلی که پدرام هم گفت ... منم پيشنهاد ميکنم چون خيلی از بچه ها دارن و راضی هستن

البته یکی از بچه ها هم Asus خریده.در مورد اون هم ازش بپرس و انتخاب خوب رو انجام بده.من خودم Asus قبلا کار کرده بودم زیاد حال نکردم(نظر شخصی خودمه).به هر حال اول تحقیق کن بعد خرید کن.

يکی از بچه منو ميگی پدرام جون ؟ :biggrin1:

اول تشکر کنم از پدرام و تورج بابت کمک های مردمی :دی
تورج من همین D-Link رو انتخاب کردم ولی اول باید زنگ بزنم شرکت ببینم با این مشکلی ندارن .
تورج اتفاقا Asus خیلی خوبه ولی چون میگی یکم مشکل سرعت Download داره که البته درست میشه منم اصلا حوصله دست کاری ندارم میزنم میشکونمش :دی واسه همین این D - Link میخوام بگیرم .
فقط بگید ارزون ترین جا از کجا بگیرم اینو تو تهران .
ممنون .

اول تشکر کنم از پدرام و تورج بابت کمک های مردمی :دی
تورج من همین D-Link رو انتخاب کردم ولی اول باید زنگ بزنم شرکت ببینم با این مشکلی ندارن .
تورج اتفاقا Asus خیلی خوبه ولی چون میگی یکم مشکل سرعت Download داره که البته درست میشه منم اصلا حوصله دست کاری ندارم میزنم میشکونمش :دی واسه همین این D - Link میخوام بگیرم .
فقط بگید ارزون ترین جا از کجا بگیرم اینو تو تهران .
ممنون .

والا فرقی نداره اون چنان...

من از پايتخت گرفتم...

چون اين d-link خوب در امده... همه جا دارنش با هر قيمتی ميتونی پيدا کنی

قیمتش چنده؟
یه سوال دیگه:am60_4g هم مودم adsl2هم مودم wireless هم switch
بعد router به چه درد می خوره
ببخشید اگه نوبیم:blushing:

کلا کار يک Asus WL-500gp رو بهت نشون ميدم ( WL-604G هم شبيه اينه البته پورت usb نداره )

itrnk3ymhqcpl87lu0t.jpg

دوستان من هر 10 دقیقه کانشکن PPPoE قطع میشه از اینترنت!هیچ جوری هم دوباره وصل نمیشه بجز ریستارت کردن سیستم.
روش هم کیلیک میکنم متصل شده است ولی در اصل قطعه!
اولی فکر کردم ویروسه ولی وقتی ویروس کش ریختم هیچی نبود!

دوستان من هر 10 دقیقه کانشکن PPPoE قطع میشه از اینترنت!هیچ جوری هم دوباره وصل نمیشه بجز ریستارت کردن سیستم.
رامین مال منم اینجوری میشد اشکال از کارت شبکست . Error جی میده ؟ Link Failed میده ؟ !

رامین مال منم اینجوری میشد اشکال از کارت شبکست . Error جی میده ؟ Link Failed میده ؟ !

این مورد برای من هم قبلا پیش اومده بود.
3 حالت داره اینطور که من پرسیدم و جواب گرفتم.

1. کیفیت خط تلفن اومده پایین.
2. مودم ایراد پیدا کرده.
3. یه تیک توی مودم خورده که اینترنت وقتی رو حالت Idle میره قطع میشه.
مورد سوم احتمالش بیشتره.
یادم هست یک بار این مشکل رو که داشتم بچه های شرکت برام یه تیک رو برداشتن و مشکل حل شد.بهتر هست از شرکتی که سرویس میگیرید سوال کنید.

نه ارش میزنه page loading error!
3. یه تیک توی مودم خورده که اینترنت وقتی رو حالت Idle میره قطع میشه.
پدرام جان فکر کنم این بودش!الان یه مشت انگولکش کردم خدا رو شکر فعلا درسته!حالا میترسم یه چیزی رو اشتباهی زده باشم یه طور دیگه بشه!:biggrin1:

با سلام خدمت تمامی دوستان
تو رو خدا ، لطفا ، اگر میشه جواب بچه های دیگه رو هم بدید . یه بحث که ایجاد میشه ، خدا نکنه که یکی وسطش یه سوال بپرسه !!! باید بره 10 صفحه جلو تر جوابشو بگیره .
حا لااا . بگذریم .
دوستان ما توی شهرمون شرکتهای فن آوا ، شاتل و پارس هستن .
می خواستم بدونم به نظر شما دوستان از بین فن آوا و شاتل کدوم یکی رو انتخاب کنم .
در مورد این سرویس های مختلف شاتل هم یه توضیحی بدید تا من بدونم کدوم یکی رو بگیرم .

با سلام خدمت تمامی دوستان
تو رو خدا ، لطفا ، اگر میشه جواب بچه های دیگه رو هم بدید . یه بحث که ایجاد میشه ، خدا نکنه که یکی وسطش یه سوال بپرسه !!! باید بره 10 صفحه جلو تر جوابشو بگیره .
حا لااا . بگذریم .
دوستان ما توی شهرمون شرکتهای فن آوا ، شاتل و پارس هستن .
می خواستم بدونم به نظر شما دوستان از بین فن آوا و شاتل کدوم یکی رو انتخاب کنم .
در مورد این سرویس های مختلف شاتل هم یه توضیحی بدید تا من بدونم کدوم یکی رو بگیرم .

ببین شاتل رو کلا بیخی اگر پینگ واست مهمه دانلودشم 12 13 هست 15 گیگ ماهی 19 تومان دوستم راضی نیست
فن اوا قیمتاش بالاس به من میگفت سرعت دانلودش 64 میشه 7 :eek:
فقط صبا ! که تو قسمت ما پره :(( من پیشگامان گرفتم دانلود 18 19 اینا 3 ماه 10 گیگ 45 یا 3 ماه 5 گیگ 30
صبا یک سر بزن خ دانشگاه
شاتل انتهای فلسطین شرقی
ولی واسه دانلود با سرعت کم و قیمت نسبتا خوب 15 گیگ خوبه 19 تومان! 15 راه اندازیم داره

دوستان.نمیدونم این محدودیت دانلود من مثل اب داره میره!دیشب 232 مگ برام مونده بود!الان میرم میبینم شده 88 مگ!!!اصلا از دیشب تا الا هم 1 کیلوبایت چیزی دانلود نکردم!بازی هم نکردم توی شبکه حالا چجوری رفته خدا داند!
-------------
من از پارس انلاین میگرم 128 خیلی هم راضی هستم.سرعت دانلودم 29/7یا29/8 هست از این پایینتر نمیاد!:eek::eek:نمیدونم چرا اینجوریه شاید خطم خوبه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or