شایعه اطلاعاتی در مورد بازی Resident Evil 7

• Thread starter Thread starter hmd2009
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

hmd2009

کاربر سایت
20284981796462199020.jpg

درود

اطلاعات تکمیلی در خصوص رزیدنت ایول 7

- در حال حاضر دو سناریو برای بازی تایید شده

- یک سناریو بر روی بازی بصورت تک نفره استوار است در حالی که سناریو دیگر بصورت مشارکتی یا CO -OP میباشد.

- سناریو CO- OP تا حدودی دارای اکشن هست چیزی شبیه به رزیدنت یول 4 (و نه حتی به اندازه ی رزیدنت ایول 6)

- شخصیت اصلی در بخش انفرادی " هنری نام دارد" و او در یک منطقه برفی در اروپا قرار داد.

- دو شخصیتی که در بخش co -op بازی حضور دارند فلیپ و خالد نام دارند و داستان بازی در آسیای میانه وقوع میپیوندد. منطقه ای به نام التحبی

- حوادث داستان دو سال پس از رزیدنت ایول 6 اتفاق می افتد

- به نظر میرسید تنها شخصیت قدیمی بازی کریس ردفیلد است که البته او نقش راهنما را در بازی دارد که با مرکز در تماس است.

- هر سناریو داستان مستقل و مربوط به خودش را دارد.

- در بخش انفرادی و داستان هنری زمانی که اون متوجه میشود که دولت قصد پرتاب موشک های حاوی ویروس را به تمام نقاط اروپا دارد در حال فرار دچار سانحه شده و هلیکوترش سقوط میکند.

- فلیپ و خالد بعد از اینکه افرادشان را از دست داده اند در شهر به دام افتاده اند.

-تا جایی که میدانیم دشمن اصلی در سناریو هنری یک شخصیت مونث است.

- اینکه دشمنان اصلی در بازی که و یا چه کسانی هستند هنوز مشخص نیست و هیچ اشاره به آن نشده است.

- گیم پلی بازی تا حدی به بازیهای Dead Space و The Last Of Us شباهت دارد و حرکان ناگهانی و مبازات تن به تن که در بازی رزیدنت اویل 6 دیده شده به بازی برگشته است.

- سرانجام بازیکنان قادر خواهند بود که درها را ببندند - قفل کنند و بدین وسله فرصت پر کردن اسلحه و ترکیب کردن گیاهان شفا بخش را قبل از اینکه در توسط زامبی ها شکسته شود داشته باشند.

- زامبی ها میتوانند به درون مجاری هوایی بپرند و یکباره از جلوی شما در آیند.

- در مورد جعبه ی آیتم و اینوتوری اطلاعاتی در دست نیست.

- سناریو هنری شامل حل کردن معماها هم میشود اما سناریو دوم فاقد این ویژگی ست.

- دلیل اینک هکپکام از شخصیت های جدیدی در این شماره استفاده کرده است این است که شخصیت هایی مانند لیان و دیگران به اندازه کافی در سری ها حضور داشتند و داستان آنها ممکن است در قالب یه CH Movie یا کتاب های مصور منگا ادامه پیدا کند .

- این عنوان به کپکام این اجازه را داده است تا داستان جدید به همراه شخصیت های جدید خلق کنند شخصیتی مانند هنری که تا به حال با اسلحه های بیلوژیکی مواجه نشده است . این یک فرصت استثنایی است تا یک عنوان Survival Horror را در آخرین شماره از سری بازی های رزیدنت ایول به معرض نمایش بگذارند.

- آنها در تلاش هستند که مدت زمان این سناریو ها دو برابر باشد 16 ساعت تقریبا دو برابر رزیدنت اویل 5

- و در آخر بازی قرار است اواخر سال جاری عرضه شود.

تمام این اطلاعات از یک منبع نفوذی در شرکت کپکام بدست آمده.

منبع : Resident Evil 7: Sketchy New Information Surfaces | mCrunch | Phones, tablets and gaming news

New RE7 info - Resident Evil 6 Message Board for PlayStation 3 - GameFAQs
------------------------------------------------------------------------------

تمام اطلاعات و اخباری که در مورد رزیدنت اویل 7 اومده همشون شایعه ای بیشتر نیستن اینم یکی از اونا برای همین تو این قسمت گذشاتم چون کپکام اصلا این بازی رو حتی تایید هم نکرده. فقط گفته یک رزیدنت اویل تو E3 معرفی میشه.

آخرین ویرایش:
توی E3 همه نگاهها به کنفرانس سونی هست.حالا این وسط Resident Evil 7 هم بعنوان یه پیام بازرگانی بین معرفی The Last Guardian و Crash Bandicoot نمایش داده میشه تا با خندوندن حضار خستگی هایپشون در بیاد:dدر مجموع بای بای رزیدنت کال اوف:(

باور کنید کپکام اگه بزنه تو کار انیمیشن سازی رزیدنت اویل خیلی موفق تره.آخرین انیمیشنی که ازش دیدم خیلی بهم چسبید;)

ممنون که روشنمون کردی:dما رو باش گفتیم کپکام حداقل توی یه چیزی استعدادی براش باقی مونده که دوستمون کلا زد تو برجک کپکام:))

من تا نیم ساعت بیشتر نتونستم تحملش کنم بعدش Delete:-&

اون انیمیشن رو Capcom Company, Resident Evil CG Film Partners, Sony Pictures Entertainment ساخته بودن که اگه سونی رو حذف میکردی...خودت میدونی دیگه:d

اویل 6 رو دوبار تموم کردم که حداقل مثل 4 لباس یا اسلحه جدیدی باز بشه ولی همون رو هم نداشت)xفهمیدم 40 ساعت وقتمو تلف کردم

میدونم الان ترول کردن RE راه خوبی برای Cool نشون دادن دوستان شده، ولی خب خواهشا دست کم اصول Trolling رو رعایت کنید و همینجوری یه چیزی نپرونید!

این خبری که منتشر شده سناریو یکش چیز جالبی به نظر میاد و میشه تا حدودی بهش امیدوار بود. هرچند به شخصه بعید میدونم این شایعه واقعیت داشته باشه.

کپکام حتی اسمی از رزیدنت اویل 7 نبرده . فقط گفته رزیدنت اویل بعدی همین.
این رو هم کپکام نگفته و حدس آنالیزور اون سایت بوده. اصلا مشخص نیست توی E3 رزیدنت اویل جدیدی معرفی میشه یا نه.

الان که فهمیدم همه ی این اطلاعات از این سایت آب میخورده مطمعن شدم که همه ی اینا چرتی بیش نبوده اگه این سایت رو زودتر میدیدم این تاپیک رو نمیزدم.

آخرین ویرایش:
میدونم الان ترول کردن RE راه خوبی برای Cool نشون دادن دوستان شده، ولی خب خواهشا دست کم اصول Trolling رو رعایت کنید و همینجوری یه چیزی نپرونید!

این خبری که منتشر شده سناریو یکش چیز جالبی به نظر میاد و میشه تا حدودی بهش امیدوار بود. هرچند به شخصه بعید میدونم این شایعه واقعیت داشته باشه.

این رو هم کپکام نگفته و حدس آنالیزور اون سایت بوده. اصلا مشخص نیست توی E3 رزیدنت اویل جدیدی معرفی میشه یا نه.

این رو گفته و هنوز هیچ سایتی توی اینترنت نتوسنته بود پیدا کنه اینو خودم از یک مصاحبه با یکی ازا کله گنده های کپکام کشف کردم ژاپنی بوده ولی ترنسلیت که کردم دقیقا گفته یه رزیدنت اویل معرفی میشه اگه خواستی بیا تو پروفایلم در موردش بحث کنیم.

برای سناریو لیان تو 6 هم همینارو میگفتن
سناریو لیان توی RE6 بد نبود. سناریو های کریس و جیک و طراحی بد مراحل توی اون کمپین ها بود که بازی رو به گند کشید.
این رو گفته و هنوز هیچ سایتی توی اینترنت نتوسنته بود پیدا کنه اینو خودم از یک مصاحبه با یکی ازا کله گنده های کپکام کشف کردم ژاپنی بوده ولی ترنسلیت که کردم دقیقا گفته یه رزیدنت اویل معرفی میشه اگه خواستی بیا تو پروفایلم در موردش بحث کنیم.
بی زحمت لینکش رو برام بفرست.

سناریو لیان توی RE6 بد نبود. سناریو های کریس و جیک و طراحی بد مراحل توی اون کمپین ها بود که بازی رو به گند کشید.
آخه علی یادت بیاد روزی که اخبار شماره 6 و تریلر بازی منتشر شد. همه خر کیف شده بودیم. دقیقا همه این حرفا هم اونجا تکرار شده بود. کپکام نمیتونه فرمولش رو تغییر بده. چرا باید اینکارو بکنه؟ همین 6 مثه اسب فروش داشت.
انصافا کجای کمپین لیون خوب بود؟ البته قبول دارم اولش و توی اون دانشگاه خوب بود (اگرچه همون هم بیشترش صرف راه رفتن های طولانی مدت میشد) ولی بعدش به معنای کلمه فاجعه شد. فقط کافیه قرتی بازیاش رو یادت بیاره و ایضا اون خرمگس کذایی رو.../:)
به نظر من اینم باید بره زیر دست ایتسونو:d (البته خیلی سخته در کنار DMC 5 (:p) روی این کار کنه)

یادمه اون اولا ساخت نسخه ششم شایعه شده بود که کپ کام قصد داره ازین به بعد از شخصیتهای جدید استفاده کنه و این نسخه اخرین نسخه هست.ولی بعدشدیدین که 4 تا شخصیت قدیمی به اضافه شخصیت جدید جیک و پیرز و... به بازی اضافه شد.حالا هم در مورد نسخه 7 شایعاتی شبیه این پخش شده.
زیاد جدی نگیرین

آخه علی یادت بیاد روزی که اخبار شماره 6 و تریلر بازی منتشر شد. همه خر کیف شده بودیم. دقیقا همه این حرفا هم اونجا تکرار شده بود. کپکام نمیتونه فرمولش رو تغییر بده. چرا باید اینکارو بکنه؟ همین 6 مثه اسب فروش داشت.
انصافا کجای کمپین لیون خوب بود؟ البته قبول دارم اولش و توی اون دانشگاه خوب بود (اگرچه همون هم بیشترش صرف راه رفتن های طولانی مدت میشد) ولی بعدش به معنای کلمه فاجعه شد. فقط کافیه قرتی بازیاش رو یادت بیاره و ایضا اون خرمگس کذایی رو.../:)
به نظر من اینم باید بره زیر دست ایتسونو:d (البته خیلی سخته در کنار DMC 5 (:p) روی این کار کنه)
علی من نمیگم کمپین لیان خیلی خوب بود ولی دیگه به اون افتضاحی کمپین های کریس و جیک هم نبود. ولی بعد RE6 توی BC اینقدر RE رو پایین آوردن که دیگه به همه چیزش گیر میدن! یعنی کار ندارن خبر در چه موردیه یا طرف چی گفته، همین که اسم Resident Evil رو میبینند سریعا میرن روی مد Auto-Trolling! اینقدر وضعیت خراب شده که همین چند وقت پیش RE4 هم داشت مورد عنایت قرار میگرفت :|

وگرنه منم قبول دارم RE6 اون چیزی که کپکام وعده داد نبود و سر نسخه بعدی باید تغییرات زیادی توی گیم پلی و خصوصا طراحی مراحل بازی انجام بدن. همون کمپین لیان هم آشغال هایی مثل دایناسور زامبی داشت!!!
علی این وضعیت فعلی RE تو رو یاد چیزی نمیندازه؟ تاپیکای قدیمی DmC رو یادت بیار :| :دی

پ.ن: ایتسونو هم باید HnS بسازه :d

سیاستهای کپکام در مورد این بازی خیلی مبهمه و اصلا مشخص نیست بازی به کدوم سمت داره میره ولی خب حیف این بازیه این روندی رو که داره طی میکنه رو ادامه بده!
بنظرم بهترین کار ممکن اینه که کپکام یه تیم اختصاص بده که صرفا کارش فقط و فقط کار بر روی رزیدنت ایول باشه و برا این تیم هم از یکی دو کارگردان خوب استفاده کنه!

علی من نمیگم کمپین لیان خیلی خوب بود ولی دیگه به اون افتضاحی کمپین های کریس و جیک هم نبود. ولی بعد RE6 توی BC اینقدر RE رو پایین آوردن که دیگه به همه چیزش گیر میدن! یعنی کار ندارن خبر در چه موردیه یا طرف چی گفته، همین که اسم Resident Evil رو میبینند سریعا میرن روی مد Auto-Trolling! اینقدر وضعیت خراب شده که همین چند وقت پیش RE4 هم داشت مورد عنایت قرار میگرفت :|

وگرنه منم قبول دارم RE6 اون چیزی که کپکام وعده داد نبود و سر نسخه بعدی باید تغییرات زیادی توی گیم پلی و خصوصا طراحی مراحل بازی انجام بدن. همون کمپین لیان هم آشغال هایی مثل دایناسور زامبی داشت!!!
علی این وضعیت فعلی RE تو رو یاد چیزی نمیندازه؟ تاپیکای قدیمی DmC رو یادت بیار :| :دی

پ.ن: ایتسونو هم باید HnS بسازه :d
خو علتش مانور بیش از حد کپکام روی بازی بود و در نهایت کل سری رو برد زیر سوال. یعنی شدت فاجعه خیلی زیاد بود:biggrin1::| کمپین لیون هم یه قسمتش بود که متاسفانه زیر سایه 2تای دیگه قرار میگرفت.
خودم همیشه گفتم RE با شماره 5 تموم شد ولی این 6 عملا چیزایی رو بازگردوند که انتظار داشتیم قبل از این برمیگشت و بازگشتشون فاجعه آمیز بود. فاجعه ORC هم بود. خیلی رو میخواد یه سری بزرگ رو با 2تا بازی اکشن افتضاح اینجوری نابود کنی. من خودم به شخصه از کپکام متنفرم که یکی از بهترین سری های عمرم رو به این روز انداخت. دقت کنی بیشتر کاربرای اینجا هم با بازی مشکلی ندارن و به کپکام میتوپن:biggrin1:
بیکار بودی اون دوران نحس و طاقت فرسا رو به یادم آوردی؟:biggrin1::|

پ.ن: در حال حاضر ایتسونو باید نقش کوجیما رو برای کپکام ایفا کنه:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or