اطلاعاتی جدید از Final Fantasy Versus XIII

Scαrface

Aspect of Life
کاربر سایت
95589_1316090536XOSS.jpg

فاینال فانتزی Versus XIII تجربه ایی جدید برای طرفداران RPG به ارمغان خواهد اورد به شکلی که قبلا هرگز ندیده اند .
این جدید ترین اظهار نظر Tetsuya Nomura در گفتگویی با فامیتوست . Nomura در گفتگویی با فامیتسو گفت این عنوان انحصاری پلی استیشن 3 علارغم اینکه نمایشی در TGS نداشت و به این نمایشگاه نرسید , مراحل ساخت را به خوبی میگذراند.
او همچنین گفت که اخیرا یک Walkthrough از نقشه کامل دنیای بازی به همراه تعدادی از سیاه چال ها و راههای مخفی در شهر ها طراحی کرده است .
در آخر نیز درباره سیستم جدید نور پردازی بازی صحبت کرد و گفت Versus XIII از یک انجین جدید برای نور پردازی در بازی استفاده خواهد کرد .
منبع

• Like
Reactions: Zack_Fair
ها!!؟ :-/
این که RPG نبود!!چی شد!؟:-/
ما که سر از کار این جاپونیا در نیاوردیم... :دی
من کشته مرده سیستم اسم بندی بازی هاشون هستم
biggrin1.gif
این الان Versus و XIII با هم یعنی چی ؟
biggrin1.gif
دیگه وقتی عنوان بعدیش میشه XIII-2 چه انتظاری داری:دی مثل اینه مثلا فردا FIFA 13 رو به اسم FIFA 12-2 بدن بیرون!!:دی

آخرین ویرایش:
ایشون گفته که در بازی از انجین Luminous Studio استفاده شده و البته اون خط اول هم با خنده گفته که روز یک شنبه بازی رو تو مناطقی از شهرها و مناطق فرعی و world map تست کرده و از وسعت اون شگفت زده شده .

این که RPG نبود!!چی شد!؟

Action/RPG هست. نویسنده خبر جمله اول رو از خودش در آورده. ولی در مجموع بازی RPG حساب میشه. Action و المان های ان که فقط توی کامبت سیستم وارد شدن SG یا سبک زیر مجموع هست.

من کشته مرده سیستم اسم بندی بازی هاشون هستم :biggrin1: این الان Versus و XIII با هم یعنی چی ؟ :biggrin1:

Versus قبل از XIII میاد تا نشون بده این بازی زیر مجموعه پروژه FNC هست.

Versus مگه قرار نبود MMO باشه ؟

مثل اینکه شما کلا شوت تشریف داری!:دی

دیگه وقتی عنوان بعدیش میشه XIII-2 چه انتظاری داری:biggrin1:

سینا از تو بعدی بود!:دی سری FF چون هر قسمتش مستقل هست اگه ادامه ای داشته باشه به این شکل ها نام گذاری میشه. مثلا FFX ادامش میشه FFX-2. یا زیر مجموعه های FFVII میشن FFVII Crisis Core و یا FFVII Dirge of Cerberus مثلا.

خط اول هم با خنده گفته که روز یک شنبه بازی رو تو مناطقی از شهرها و مناطق فرعی و world map تست کرده و از وسعت اون شگفت زده شده .

جانم؟ نومورا به شوخی گفته نشستم یکم تو WM و سیاهچاله های بازی که طراحی کردیم چرخیدم از محیط وسیع و زیباش لذت بردم و خودم کف کردم! یعنی منظورش این هست که عجب چیزی ساختیم!

پ.ن: سینا بالاخره اسکی رو رفتم!:دی البته با تالی برای جک!:دی میراندا نشد!:دی

آخرین ویرایش:
نکته مهم همینه که گفته انحصاری پلی استیشن هست ... بقیه حرفاش دو زار نمیرزه :دی
ما که ps3 رو فروختیم اگه رو ایکس باکس اومد که بازی خوبیه اگه نیومد اشغالی بیش نیستو اصلا بهش فکر نمیکنم :d با این بازی های احساسی و بچه خوشکلیشون کشتن مارو چیه اینم شد بازی:d

جانم؟ نومورا به شوخی گفته نشستم یکم تو WM و سیاهچاله های بازی که طراحی کردیم چرخیدم از محیط وسیع و زیباش لذت بردم و خودم کف کردم! یعنی منظورش این هست که عجب چیزی ساختیم!

نه خیر منظورم اینه که با خنده این حرفهارو زده

مثل اینکه شما کلا شوت تشریف داری!:biggrin1:
آخه یه Versus ـی بود اومد MMO هم بود کلا گند زد :دی من چه میدونم خیر سرشون اسم میزارن مثلا :دی
Versus قبل از XIII میاد تا نشون بده این بازی زیر مجموعه پروژه FNC هست.
باو قضیه رو چرا میچرخونی من نیم فهمم :دی مگه XIII نیومد سال پیش ؟ :دی چطوری این قبل اون میاد ؟ :دی

فرهود چت کردیا!
biggrin1.gif

Final Fantasy Versus XIII

من میگم versus قبل از XIII میاد یعنی تو اسم بازی Versus قبل از XIII میاد که نشون بده یه بازی فرعی برای XIII و پروژه FNC هست.

تازه گرفتم :دی یه دیقه هنگ کردم :دی

آخرین ویرایش:
باو قضیه رو چرا میچرخونی من نیم فهمم :biggrin1: مگه XIII نیومد سال پیش ؟ :biggrin1: چطوری این قبل اون میاد ؟

فرهود چت کردیا!:دی

Final Fantasy Versus XIII

من میگم versus قبل از XIII میاد یعنی تو اسم بازی Versus قبل از XIII میاد که نشون بده یه بازی فرعی برای XIII و پروژه FNC هست.

نه خیر منظورم اینه که با خنده این حرفهارو زده

من میگم اساسا غلط ترجمه کردی! یه روزه یک شنبه نشسته بازی رو تو مناطق شهری و .. تست کرده یعنی چی؟ از کجا آوردی اینو؟ من ترجمه درستش رو برات گذاشتم.

نکته مهم همینه که گفته انحصاری پلی استیشن هست ... بقیه حرفاش دو زار نمیرزه

ان جمله ماله نومورا نیست. خط اول رو منبع خبر خودش از خودش درآورده و چون بازی تا الان مولتی نشده گفته انحصاری PS3. اصل این صحبت نومورا در مورد موتور جدید مخصوص رندر کردن افکت های نور هست که من خیلی وقت پیش در موردش یه خبر گذاشتم. موتور مخصوص نور پردازی انیمیشن Advent Children Complete که الان توی موتور مخصوص Versus هم گنجونده شده. اینو قبلا هم نومورا گفته بود. همون زمان که گفت از تکنولوژی های استفاده شده تو ACC برای ساخت versus هم استفاده میکنن.

این بازی برای x360 نمیاد ؟!

هنوز مشخص نیست اما به احتمال خیلی زیاد آره. یعنی وقتی FFXIII مولتی شده معنی نداره که versus انحصاری بمونه و تنها این واقعیت که موتور بازی برای PS3 طراحی شده و مثل موتور FFXIII مولتی پلتفرم نیست باعث میشه تا نگیم 100% بازی برای 360 هم میاد!

راستی این داستانش ادامه ی همون XIII بود که اون دختره مو صورتیه توش بود ؟!

نه ادامه داستان FFXIII و خانوم Lightning (مو صورتیه) نیست اما به لحاظ کلی ارتباط دارن با هم. وجه ارتباطشون هم فال سی ها هستن. البته بگم خدایان و خالقین فال سی ها. یا بازهم بهتره بگم یک خدا به اسم Etro! حالا اترو رو بیشتر توی FFXIII-2 میبینیم.

Amano_Goddess_of_Death.jpg

با توجه به اینکه Versus و XIII-2 به لحاظ زمانی توی یک برهه نیستن و Versus جلوتر هست میشه کاملا توجیح کرد چرا اول XIII-2 منتشر میشه بعد versus. اول XIII-2 قراره در مورد Etro توضیح بده و بعد Etro رو بیشتر توی Versus میبینیم. اترو خدای مرگ هست. من قبلا توی دیالوگ های Versus دیدم استلا داشت با ناکتیس در مورد این خدا و نیرویی که به انها داده و باعث میشه تا نورهایی رو که هیچ کس نمیتونه ببینه، ببینن صحبت میکرد.

کلا من یه توضیحی در مورد Etro به دوست داران FF بدن حال کنن!:دی

اترو خدای مرگ هست که توسط یه خدا به اسم Buniberzei خلق شده. کلا توی دنیای FNC ما دو نوع جهان داریم. دنیای زنده ها و دنیای مرده ها. مثلا توی FFXIII-2 شخصیت اصلی بازی یعنی Lightning به دنیای مرده ها رفته و شوالیه اعظم معبد اترو هست. اترو خودش زن هست و شوالیش هم باید زن باشه که خانوم آذرخش این نقش رو برعهده داره. اترو تجسم مادی مادر Buniberzei یعنی Muin هست. Buniberzei برای قدرت مادر خودش رو شکست میده و به دنیای مرده ها میفرسته و بعد از ان اترو رو با توجه به تجسمش از Muin خلق میکنه.

افسانه FNC بر پایه سه تا خدا به اسم های Pulse, Lindezi و Etro هست. پالس و لیندزی خالقین جهان و فال سی ها هستن. انها جهان رو خلق کردن (سیاره پالس رو خدای پالس خلق کرد و اسم خودش رو روش گذاشت) و برای محافظت از ان فال سی هارو به دنیا وارد کردن. زمانی که پالس و لیندزی مشغول ساختن جهان بودن اترو تنها میشه، بندش رو نابود میکنه و به جهان مرده ها میره.

زمانی که اترو خودش رو قربانی میکنه و به دنیای مرده ها میره از خون ان یک موجود انسانی خلق میشه. انسانی که بر خلاف مخلوقات پالس و لیندزی یعنی فال سی ها نامیرا هست....

حالا ادامه ماجرا رو نمیگم و میتونید کامل تو پیشنمایش بازی بخونید. اما اترو خدایی هست که قلب و دوست داشتن رو به انسان ها داده و وظیفش ایجاد بالانس توی دنیا هست. توی FFXIII-2 کامل مشخص هست که اترو چه نقشی داره و همونطور که گفتم Lightning شوالیه ان هست و باید با فرزند ان (فکر میکنم ان پسره که تو لوگوی بازی هست) بریزن رو هم (البته اولش دشمن هستن!) و دوباره تعادل رو در جهان برقرار کنن و از این جور اتفاق ها.

اما توی versus اترو مثل اینکه نیرویی رو به ناکتیس و استلا داده. اما استلا توی داستان میگه که بر اساس افسانه ای به نام Tenebare خدای اترو روح های خاصی رو نشون کرده و بعد از مرگ انهارو جمع میکنه و دروازه ورود به دنیای پس از مرگ رو باز میکنه. با باز شدن این دروازه روح های فرخوانده شده توسط اترو به بهشت راه پیدا میکنن. بر طبق این افسانه روح هایی که توسط اترو گلچین شدن وقتی به زمان مرگشون و رفتن به سمت اترو نزدیک میشن میتونن نورهای سفید رنگی رو ببینن. حالا هم استلا و هم ناکتیس هردوشون میتونن این نورهارو ببین. استلا به این افسانه اعتقاد داره و فکر میکنه قراره به زودی بمیرن و به دنیای اترو برن اما ناکتیس به این افسانه معتقد نیست و فکر میکنه دیدن این نورها تنها به این دلیل هست که قبلا یه تجربه ای از مرگ موقت داشتن.

حالا اینکه ناکتیس و استلا هم میمیرن و به دنیای اترو میرن هنوز مشخص نیست و حتی شاید این طرح داستانی تا الان عوض هم شده باشه اما ربط versus به XIII و البته بیشتر XIII-2 همین هست. انصافی داستان XIII-2 و Versus خیلی زیباتر از XIII هستن! یعنی همین موضوع بیشتر پرداخت بشه جزو بهترین ها توی سری میشه.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or