اطلاعاتی جدید از Call of Duty: Advanced Warfare

آیا از تغیرات به وجود آمده در نسخه جدید Call Of Duty راضی هست

• مجموع رای دهنده‌ها
    99
  • نظرسنجی بسته شده است .

homayoon k2

کاربر سایت
Call-of-Duty-Advanced-Warfare.jpg

از آخرین شماره مجله گیم اینفورمر که پیش نمایشی 12 صفحه ای از Call of Duty: Advanced Warfare در خود دارد اطلاعات زیادی به بیرون درز کرده که با هم مرور می کنیم:
  • بازی با یک موتور بروز در حال ساخت می باشد که بسیار پیشرفته تر از IW می باشد.هم چنینی بازی دارای نوعی حالت co op نیز می باشد.
  • داستان بازی در سال 2054 جریان دارد و بعد از یک واقعه تروریستی به مانند واقعه جهانی 11 سپتامبر شروع می شود.این واقعه چند شهر بزرگ در تمام دنیا را در بر می گیرد که پشت این ماجرا یک گروه تروریستی سازماندهی شده به نام KVA می باشد.
  • شما به عنوان شخصیت Private Mitchell بازی خواهید کرد که توسط Troy Baker صدا گذاری شده که فقط در کات سین های بازی حرف خواهد زد و در طول گیم پلی صدایی از او نخواهیم شنید.او بازی را به عنوان یک تفنگدار دریایی ایالات متحده شروع خواهد کرد که Will Irons نیز همراه او می باشد.بعد از مدتی Will Irons به Mitchell پیشنهاد ملحق شدن به شرکت خصوصی پدرش Jonathan Irons را میدهد .Mitchell این پیشنهاد را پذیرفته و exoskeleton suit را بر تن می کند.او تنها شخصیت اصلی بازی می باشد.
  • بعد از اتمام هر مرحله شما xp دریافت می کنید که می توان از آنها برای آپگرید EXO-suit استفاده کرد.به کمک این لباس شما می توانید از دیوار بالا بروید, پرش های بلند انجام دهید, به سرعت کاور بگیرید و مقداری نیز در هوا معلق بمانید.
  • نارنجک های مختلفی دربازی وجود دارند که میتوان از آنها نارنجک های کشنده و نارنجک هایی که مکان دشمن را نمایان می کنند نام برد.
  • در بازی خودرویی به نام Pitbull وجود دارد که مشابه MRAP در ارتش آمریکا است.
  • موسیقی بازی را Harry Gregson-Williams خواهد ساخت که روی سری Metal Gear Solid نیز کار کرده. همچنین Don Veca که وظیفه صدا های اتمسفریک در Dead Space را برعهده داشت به او کمک خواهد کرد.
  • در مورد بخش مولتی نیز گفته شده که بی نظیر می باشد و تمامی امکانات بخش تک نفره در آن نیز وجود دارد.

Advanced Warfare: lead character voiced by Troy Baker, tons more info revealed | VG247

Last edited by a moderator:
بعد از اتمام هر مرحله شما xp دریافت می کنید که می توان از آنها برای آپگرید EXO-suit استفاده کرد.به کمک این لباس شما می توانید از دیوار بالا بروید, پرش های بلند انجام دهید, به سرعت کاور بگیرید و مقداری نیز در هوا معلق بمانید.

این جمله یعنی اینکه با بازی مزخرفی طرف هستم! (جمع نبستم که به کسی بر نخوره) و عین Ghost باید skip بشه تا شماره بعدیش! :|
--------------
یادش بخیر نسخه های اول این بازی واسه خودشون خدایی می کردن. الان این سری تبدیل شده به یه آشغال به تمام معنا!

این جمله یعنی اینکه با بازی مزخرفی طرف هستم! (جمع نبستم که به کسی بر نخوره) و عین Ghost باید skip بشه تا شماره بعدیش! :|
--------------
یادش بخیر نسخه های اول این بازی واسه خودشون خدایی می کردن. الان این سری تبدیل شده به یه آشغال به تمام معنا!

اگر با همون گیم پلی نسخه های اول بازی میساختن که شاید خود شما از اولین کسانی بودی که به گیم پلی تکراری ایراد میگرفتی.
دیگه از اول شخص چیزی نمونده که بهره نبرده باشن. این موارد رو باید به عنوان نو آوری حداقل در سری خودش به حساب آورد. باید دید در گیم پلی چقدر تاثیر مثبت یا منفی داره.
انرژی منفی ندید :d

--------------
اتفاقا برعکس :دی
چرا آشغال بشه؟
اینایی که گفته یک تحول خیلی خوب توی گیم پلی هست که اگه فقط خوب از آب درش بیارن و اکشنش خوب باشه به یک بازی عالی تبدیل میشه! ازنظر داستان هم که سری CoD همیشه عالی بوده البته به غیر از نسخه آخری که چرت بود داستانش!

دیگه هر دوره زمانی یک امکاناتی بهت میده!
دوره اینده میتونی پرش بلند بزنی و از دیوار بری بالا (منظور از دیوار بالا رفتن با اون دست کشا هست و چیز خیلی تخیلی هم نیست)
دوره حالم که میشه همون MW2 و MW3 که امکانات امروزه رو میاره!
دوره جنگ جهانی هم مثل WoW امکانات قدیمی و تاریخ گذشته اون زمانو داره دیگه نباید انتظار داشته باشی بازی که داستانش در 2050 اتفاق میوفته هنوز امکاناتشون مثل زمان حال باشه!

من با این جمله بسی هایپ شدم!:دی
راستی اینم بگم یک سری اطلاعات وقتی بازی منتشر میشن معلوم میشه الکی بوده! مثلا برای Ghosts هم میگفتن وقتی از روی کاور میپری بازی برای چند ثانیه میره روی حالت سوم شخص و حالت سینمایی میگیره اما این چنین نبود! اینم ممکنه یک سریاش کنسل بشه!

اگر با همون گیم پلی نسخه های اول بازی میساختن که شاید خود شما از اولین کسانی بودی که به گیم پلی تکراری ایراد میگرفتی.
دیگه از اول شخص چیزی نمونده که بهره نبرده باشن. این موارد رو باید به عنوان نو آوری حداقل در سری خودش به حساب آورد. باید دید در گیم پلی چقدر تاثیر مثبت یا منفی داره.
انرژی منفی ندید :d

من نگفتم مثل قبل بسازن! حرف شما کاملا قبوله. من ایراد می گرفتم. من فقط گفتم اون سال ها این بازی ها مثل COD و حتی بازیهایی سطح پایین تر مثل Wolfenstein و IGI واسه من خاطراتی جالب بودند.
در ضمن بازی های جنگی و شوتر الان نیاز به داستان قوی دارند. (که ندارند) همین جنگ های سالهای اخیر، بهترین فیلم ها ازشون ساخته شده است. نمونه آخر مثل Hurt Locker بود که یه فیلم فوق العاده بود. پس بازی ها هم میشه متنوع باشند بدون مسخره بازی در گیم پلی .
اتفاقا برعکس :دی
چرا آشغال بشه؟
اینایی که گفته یک تحول خیلی خوب توی گیم پلی هست که اگه فقط خوب از آب درش بیارن و اکشنش خوب باشه به یک بازی عالی تبدیل میشه! ازنظر داستان هم که سری CoD همیشه عالی بوده البته به غیر از نسخه آخری که چرت بود داستانش!

دیگه هر دوره زمانی یک امکاناتی بهت میده!
دوره اینده میتونی پرش بلند بزنی و از دیوار بری بالا (منظور از دیوار بالا رفتن با اون دست کشا هست و چیز خیلی تخیلی هم نیست)
دوره حالم که میشه همون MW2 و MW3 که امکانات امروزه رو میاره!
دوره جنگ جهانی هم مثل WoW امکانات قدیمی و تاریخ گذشته اون زمانو داره دیگه نباید انتظار داشته باشی بازی که داستانش در 2050 اتفاق میوفته هنوز امکاناتشون مثل زمان حال باشه!

من با این جمله بسی هایپ شدم!:دی
راستی اینم بگم یک سری اطلاعات وقتی بازی منتشر میشن معلوم میشه الکی بوده! مثلا برای Ghosts هم میگفتن وقتی از روی کاور میپری بازی برای چند ثانیه میره روی حالت سوم شخص و حالت سینمایی میگیره اما این چنین نبود! اینم ممکنه یک سریاش کنسل بشه!

اینکه بازی های جنگی به 50 سال بعد بروند و از این جنگولک بازی هایی که در بازی مشاهده میشه به عنوان گیم پلی ازشون یاد بشه چیز خوبی نیست. حداقل واسه یه بازی که مثلا ادعای Real داره چیز خوبی نیست. باز اگه Crysis بود یه چیزی!
همین کاری که در بازی BO2 کردند و واسه بازی چند پایان در نظر گرفتند اگه در BO انجام میدادند یه چیز فوق العاده ای از آب در میومد. در BO2 جواب نداد چون داستان خوبی نداشت. ولی BO پتانسیل بالایی واسه این کار داشت.
Ghost را که بازی نکردم، ولی امیدوارم این موارد همه اش کنسل بشه!:d

---------------------------------------
تنها نکته مثبت بازی حضور Kevin Spacey میباشد تا به اینجای کار، البته گرافیک بازی هم گویا بهتر شده، باید ببینیم و تعریف کنیم!!!!!

آخرین ویرایش:
اینکه بازی های جنگی به 50 سال بعد بروند و از این جنگولک بازی هایی که در بازی مشاهده میشه به عنوان گیم پلی ازشون یاد بشه چیز خوبی نیست. حداقل واسه یه بازی که مثلا ادعای Real داره چیز خوبی نیست. باز اگه Crysis بود یه چیزی!
همین کاری که در بازی BO2 کردند و واسه بازی چند پایان در نظر گرفتند اگه در BO انجام میدادند یه چیز فوق العاده ای از آب در میومد. در BO2 جواب نداد چون داستان خوبی نداشت. ولی BO پتانسیل بالایی واسه این کار داشت.
Ghost را که بازی نکردم، ولی امیدوارم این موارد همه اش کنسل بشه!:d

---------------------------------------
تنها نکته مثبت بازی حضور Kevin Spacey میباشد تا به اینجای کار، البته گرافیک بازی هم گویا بهتر شده، باید ببینیم و تعریف کنیم!!!!!
بابا بازی مال 50 سال بعده :دی اگه بخوای نپذیری کلا نباید 50 سال بعدو بپذیری ولی اگه بخوای 50 سال بعدو بپذیری امکاناتی مثل اینا رو هم باید بپذیری :دی مطمئنن بازی که داستانش 50 سال بعد اتفاق میوفته نباید امکاناتش در سطح زمان حال باشه :| اونجوری میشه Unreal :دی
اینایی هم که گفته اصلا غیر واقعی نیست! تو نگاه کن! اون دستکشایی که میگیره از دیوار میره بالا کاملا واقعیه! یا مثلا اون پرشش شاید 50 سال دیگه به کار سربازا نیاد ولی بازم برای این سری کاملا طبیعی و Real ـه و ساختن یک همچین چیزی اصلا مبهم نیست!
اینکه رو هوا معلق بمونه جای بحث داره که چجوری بمونه ولی بقیه امکاناتی که گفته اصلا تخیلی نیست و قابل ساختنه دیگه :دی

با این که از تغییرات به وجود امده زیاد راضی نیستم (و همچنین از اسم انجینشون) ولی بازم COD بهترین شوتره
همه هم میخرن!:shifty::yes:
اصلا به خاطر خودوری PITBULL هم که شده باشه میخرم!b-)=))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or