اطلاعاتی تازه از The Elder Scrolls V: Skyrim.

SiLeNt DeλtH

کاربر سایت
66509902286654809619.jpg

Todd Howard، کارگردان پنجمین نسخه از سری بازی های عظیم The Elder Scrolls، تائید کرد که در این نسخه خون آشام ها باری دیگر به عنوان یکی از دشمنان بازی باز میگردند؛ گفته میشود که این موجودات در مکان هایی غارمانند، پیدا شده اند.
البته هنوز مشخص نیست که آیا آن ها جزوی از کلاس های قابل بازی نیز هستند یا خیر، ولی در هر صورت میدانیم که در بازی حضور خواهند داشت. و خوشبختانه، دیگر خبری از تابش و درخشیدن زیر نور خورشید نیست، در عوض آن ها در صورت مواجهه با نور خورشید انرژی خود را از دست میدهند و آسیب میبینند.

همانطور که انتظار میرفت خون آشام های بازی فرز، سریع و مرگبار هستند و باید بدانید که تا چشمتان به آن ها میخورد، باید هرچه سریعتر از دستشان فرار کنید. اگر نمیخواهید چنین کاری بکنید، باید با بهترین زره، اسلحه ها و تجهیزاتی که در اختیار دارید خودتان را آماده ی مبارزه کنید.

اطلاعات کوچک دیگری نیز از بازی به دست آمده. از جمله ی آن ها میتوان به سیستم کاملا بهبود یافته ی منوی بازی اشاره کرد. این سیستم جدید همیشه به شما میگوید از میان اسلحه ها، آیتم ها و زره هایی که در اختیار دارید کدامشان بهترین انتخاب است و به صورت کلی با منوی خیلی بهتر، کارآمد تر و پرجزئیات تری نسبت به قبل روبرو هستیم. همچنین گفته شده است که با استفاده از تنه ی سپرتان میتوانید دشمنان خود را از روی صخره ها هل دهید و به پایین پرتاب کنید. و این که طبق گفته ها، بازی فوق العاده زیبا به نظر میرسد.

علاوه بر این نکات، Jim Cummings که یک صداگذار مشهور میباشد و در بازی هایی مانند Mass Effect 2، Fallout و Lara Croft and the Guardian of Light ایفای نقش کرده نیز در بازی حضور خواهد داشت. البته Todd Howard این مسئله را تائید نکرد و فقط گفتن این مسئله که در TES V: Skyrim بیش از 70 صداگذار حضور دارند بسنده کرد.

Skyrim نوامبر امسال، برای Xbox 360، PS3 و PC منتشر خواهد شد.

آخرین ویرایش:
اسلحه هست نه اصلحه
بعد منبع هم بزار
البته هنوز مشخص نیست که آیا آن ها جزوی از کلاس های قابل بازی نیز هستند یا خیر، ولی در هر صورت میدانیم که در بازی حضور خواهند داشت. و خوشبختانه، دیگر خبری از تابش و درخشیدن زیر نور خورشید نیست، در عوض آن ها در صورت مواجهه با نور خورشید انرژی خود را از دست میدهند و آسیب میبینند.
خوناشام ها زیر نور کم کم می مردن همین طوری که الان داره می گه و هیچ فرقی نکرده! بعد این تابش و درخشش دیگه چیه؟؟ احتمالا توی منبع چیزه دیگه ای نوشته

اونجور که من یادمه ومپایر که می شدی جونت زیر نور خورشید کم می شد و الانم داره می گه می شه ولی یادم نمیاد که بدن نورانی می شد؟! جالبه VG247 توی این قسمت عکس توایلایت گذاشته به جای اینکه یه عکس ازون حالت توی آبلیویون بزاره
البته توی اون سایت گفته شده که تاد هاوارد تایید کرده که می تونید خوناشام بشید
Betheda’s Todd Howard has confirmed to G4 that players will be able to take on the role of a vampire in The Elder Scrolls V: Skyrim.

اونجور که من یادمه ومپایر که می شدی جونت زیر نور خورشید کم می شد و الانم داره می گه می شه ولی یادم نمیاد که بدن نورانی می شد؟! جالبه VG247 توی این قسمت عکس توایلایت گذاشته به جای اینکه یه عکس ازون حالت توی آبلیویون بزاره
Betheda’s Todd Howard has confirmed to G4 that players will be able to take on the role of a vampire in The Elder Scrolls V: Skyrim.
منبع همه ی اینا پیش نمایش Ripten هست فکر کنم ...

نه، نورانی میشد
یادمه که بدن Khajit ـم وقتی میرفت زیر نور یه حالت بامزه ای میشد :d

فقط خدا کنه یکم ومپایر رو جذابتر کرده باشن، دفعه قبل به 1هفته نکشیده از این که نمیتونستی روزا بیرون بیای و fast travel کنی، به جنون کشیده می شدی :))

• Like
Reactions: Karchect
نه، نورانی میشد
یادمه که بدن Khajit ـم وقتی میرفت زیر نور یه حالت بامزه ای میشد :d

فقط خدا کنه یکم ومپایر رو جذابتر کرده باشن، دفعه قبل به 1هفته نکشیده از این که نمیتونستی روزا بیرون بیای و fast travel کنی، به جنون کشیده می شدی :))

نه بابا اینطورم نیست، اگه از خون انسان تغذیه میکردید راحت میتونستید زیر نور خورشید قدم بزنید.

در ضمن زیر نور خورشید پوستش قرمز میشد، یه حالتی مثه سوختن پوست تقریبا.

نه بابا اینطورم نیست، اگه از خون انسان تغذیه میکردید راحت میتونستید زیر نور خورشید قدم بزنید.

در ضمن زیر نور خورشید پوستش قرمز میشد، یه حالتی مثه سوختن پوست تقریبا.
با این که با هم صحبت کردیم، اما نتونستم چنین چیزی توی wiki بازی پیدا کنم. خون خوردن مصونیتی در برابر sun damage نمیده، نگاه کنید
1 - 2 - 3
اگر کسی تجربه ای در این زمینه داره، خوشحال میشم بشنوم :d
دقیقا
قرمز می شد نه منور!
از این صفحه ویکی نقل قول میکنم:

• At 50% vampirism and above your character will actually begin to smoke when taking sun damage, though hardly noticeable. If you look close enough on a dark background you can see wisps of white smoke coming off the waist and shoulders of the player. Your character's skin may also darken and return to pale while taking sun damage.

اما نتونستم چنین چیزی توی wiki بازی پیدا کنم. خون خوردن مصونیتی در برابر sun damage نمیده، نگاه کنید
1 - 2 - 3
اگر کسی تجربه ای در این زمینه داره، خوشحال میشم بشنوم :d

از این صفحه ویکی نقل قول میکنم:

• To prevent sun damage, you need to return to 25% vampirism by feeding; as long as you do not sleep (or wait/rest) after feeding you will remain at 25% vampirism and be able to travel safely.
-----
zu1u0zf5e3gruybfxiwu.jpg

این شخصیت ومپایر نیست،ولی رنگ پوست دقیقا همین میشد.sun damage یه نوع magic curse ـه،همرنگ همونا میشه.
شاید این رنگ به نسبت هر نژاد متفاوت باشه.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ДmirД†m
  • At 50% vampirism and above your character will actually begin to smoke when taking sun damage, though hardly noticeable. If you look close enough on a dark background you can see wisps of white smoke coming off the waist and shoulders of the player. Your character's skin may also darken and return to pale while taking sun damage.
خوب اینجا ننوشته منور میشه نوشته که Pale و تیره میشه و اگه توجه بشه دود ازش بلند میشه!:دی

خوب pale یعنی «رنگ پریده» دیگه، ما هم داشتیم روی سفید شدن بدنش صحبت میکردیم. گفته تیره میشه، بعد (then) به رنگ پریدگی میرسه
توایلایت نیست که برق بزنن :d

ممنون از <^SIleNT^> عزیز
حرفایی که زدن درست بود، فقط اضافه کنم که من هم قرمز شدنشون رو دیدم هم سفید شدنشون رو. فکر کنم با 5 نژاد ومپایر رو امتحان کرده بودم :))

خوب pale یعنی «رنگ پریده» دیگه، ما هم داشتیم روی سفید شدن بدنش صحبت میکردیم. گفته تیره میشه، بعد (then) به رنگ پریدگی میرسه
توایلایت نیست که برق بزنن :d

ممنون از <^SIleNT^> عزیز
حرفایی که زدن درست بود، فقط اضافه کنم که من هم قرمز شدنشون رو دیدم هم سفید شدنشون رو. فکر کنم با 5 نژاد ومپایر رو امتحان کرده بودم :))
توی منبع این رو گفته
از اولم گیر من سر این بود که بدن درخشان نمی شد و قرمز می شد
they’ll not glow and sparkle in the sunlight

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or