اطلاعاتی از RE5 و یک سورپرایز از Resident Evil 2

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
residentevil532.jpg

Jun Takeuchi، تولید کننده RE5، در مصاحبه خود با یوروگیمر اطلاعات جدیدی را از این بازی در اختیار عموم قرار داد.

شاید مهمترین قسمت این دیدار این بود که مشخص شد در اینده‌ای نزدیک، کپکام یک دموی قابل دانلود از این بازی را عرضه‌ خواهد کرد و تاکئوچی می‌گوید:" ما در آینده‌ای نسبتا نزدیک، ان را اعلام می‌کنیم". این دمو‌هایی که قبل از عرضه بازی‌ها منتشر می‌شوند، به فروش بیشتر بازی نیز کمک می‌کنند.

او همچنین به پتانسیل بالای این بازی در اضافه‌شونده‌ها و DLCها اشاره کرد و گفت:" سوالات زیادی در مورد DLC بازیRE5 از ما می‌شود و ما فکر می‌کنیم که مردم واقعا ان را از ما می‌خواهند و ممکن است که ما در اینده به این نیاز انها نیز پاسخ دهیم". او همچنین اضافه کرد:" در این چند ماه باقی‌مانده ما سعی می‌کنیم که باز هم بر روی عناصر تکنیکی بازی کار کنیم و تمام تلاشمان را به کار می‌بندیم تا بازیباز‌ها از این بازی راضی و خشنود باشند".

Resident%20Evil%202.gif

در پایان این نکته ذکر شد که وقتی کار بر روی RE5 تمام شود، احتمالا یک باز‌سازی از بازی بسیار محبوب و پر‌طرفدار Resident Evil 2 در دستور کار شرکت قرار خواهد گرفت. تاکئوچی که خودش بر رویRE2 نیز کار می‌کرد به یوروگیمر گفت:" من فکر می‌کنم که مردم ان‌را می‌خواهند و ما نیز واقعا دوست داریم که بر روی ان کار کنیم اما باید صریحا بگویم که در حال حاضر کاملا مشغول RE5 هستیم و تمام تمرکزمان را بر روی ان جلب کرده‌ایم تا ان‌را به بهترین نحو ممکن عرضه کنیم".

Source

کارگردان اویل 2 شینجی میکامی نبود ایشون تهیه کننده این بازی بود و آقای هیدکی کامیا کارگردان بودن .
بله . ولی همین اقای شینجی میکامی بود که اجازه نداد اون نسخه اولی که بالای 70 درصدش رو ساخته بودند ادامه بدند و جلوشو گرفت و در بازسازی دوباره نقش بسزایی داشت و بالا سر تیم بود و تقریبا همه کاره خودش بود .
کلا در تمام نسخه هایی که حضور داشته و بالا سر تیم بوده با یک RE فوق العاده روبرو بودیم . حتی همین RE 4 هم که امیر جان بهش اشاره کرد . با اینکه همه فن های بازی از دستش شاکی هستند ولی به غیر از فاکتور ترس _ که البته خود همین موضوع هم باز جای بحث داره ! _ در بقیه موارد عالی کار شده بود .
ببخشید این رو کجا خوندید؟
این که یک موضوع خیلی قدیمی هست ! الانم فکر نکنم بشه ازش لینکی پیدا کرد . ولی پس از اتمام نسخه سوم دیگه شینجی علاقه ای به ادامه کار نداشت و به کپکام اعلام کرد که پروژه تمام شدست و نباید ادامه پیدا کنه که با مخالفت کپکام روبرو شد .

هر پروژه ای که با سود مخلوط بشه همین طوری میشه ! کلا بعضی بازی ها را نباید ادامه داد مثل DMC و .... ولی این کاپکم .... پول را .....ده ! البته این دیگه ذات همه ی کمپانی ها شده ! پول !

بله . ولی همین اقای شینجی میکامی بود که اجازه نداد اون نسخه اولی که بالای 70 درصدش رو ساخته بودند ادامه بدند و جلوشو گرفت و در بازسازی دوباره نقش بسزایی داشت و بالا سر تیم بود و تقریبا همه کاره خودش بود .
کلا در تمام نسخه هایی که حضور داشته و بالا سر تیم بوده با یک RE فوق العاده روبرو بودیم . حتی همین RE 4 هم که امیر جان بهش اشاره کرد . با اینکه همه فن های بازی از دستش شاکی هستند ولی به غیر از فاکتور ترس _ که البته خود همین موضوع هم باز جای بحث داره ! _ در بقیه موارد عالی کار شده بود .

این که یک موضوع خیلی قدیمی هست ! الانم فکر نکنم بشه ازش لینکی پیدا کرد . ولی پس از اتمام نسخه سوم دیگه شینجی علاقه ای به ادامه کار نداشت و به کپکام اعلام کرد که پروژه تمام شدست و نباید ادامه پیدا کنه که با مخالفت کپکام روبرو شد .
البته من تا اونجایی که یادمه سری dmc بود که میگفتند نباید 3 ساخته میشد ! اگه من اشتباه میگم نیاید منو بترکونید :-":biggrin1:

خبر خوبی بود ولی خدا کنه دیگه برای Wii انحصاری نباشه:sick:
اتفاقا به نکته ظریفی اشاره کردی. این خبر برای اولین بار در ماه آگوست از طرف سایت Kotaku به عنوان یک شایعه پخش شد که گفته بود بازسازی RE2 برای Wii. منتها با توجه به اینکه خود تاکئوچی قراره روی این بازی کار کنه یه کم بعیده که بره سراغ Wii.

البته باز هم بستگی داره که آیا واقعا می‌خوان یه بازسازی کامل از RE2 با گرافیک نسل جدید داشته باشن یا فقط می‌خوان یه پروژه مرده را روی Wii زنده کنند و از سود کلانش فیض ببرند.

تاکئوچی کارگردان RE5 هست ؟
تو اویل های قبلی چه نقشی داشت ؟
کارگردان RECV کی بود ؟ اونم واقعا شاهکار بود , هر کس بازی نکرد یک اویل توپ رو از دست داد
GOOD LUCK

می تونم بگم Evil 2 بهترین بازی باشه که تو عمرم بازی کردم فکر کنم چیزی حدود صد بار تمومش کردم با پایانهای مختلف :biggrin1:به نظر من اویل با اون دوربینش حال میداد و اویل 4 درسته که جای خودش رو داشت ولی قبلی ها بیشتر بهم چسبیدن. من هم موافقم که تو بازسازیش فقط گرافیکش رو بالا ببرن و به چیز دیگه ای دست نزنن بهتره خوبه که دو تای دیگه رو هم بازسازی کنن حالشو ببریم با گرافیک نسل جدید
من اولین بازی که مدت ها بهش فکر میکردم و بازی کردن باهاش به یه رویا واسم تبدیل شده بود و اولا که ps عرضه شد فقط و فقط واسه این بازی ps خریدم .و هنوز cd re2 رو دارم.فکر کنم 100 باری تمومش کردم.بین 3تا re که اومد از همه خدا تر بود بعد که تو 4 کلا عوض شد

البته من تا اونجایی که یادمه سری dmc بود که میگفتند نباید 3 ساخته میشد ! اگه من اشتباه میگم نیاید منو بترکونید :-":biggrin1:
DMC نسخه اولش كه ساخته شد خيلي عالي بود ولي كارگردان بازي اسمش يادم رفته هيدكي كاميا ! گفت نسخه دوم نبايد از بازي ساخته بشه ولي كپكام حريص! گير داد كه نه بايد ساخته بشه و نسخه دومش ساختن توسط ايتسونو انجام شد كه تبديل شد به يك چيزي كه حتي خود سازندگان هم وقايع داستاني در نسخه 3 و 4 گذروندن اصلا ربطي به نسخه دوم نداشت و كلا نسخه دوم شبيه به سرگرمي بود :biggrin1:. بعد نسخه سوم هم توسط همين ايتسونو خودمون ساخته شد ونسخه چهارم هم با كمك كاميا و ايتسونو ساخته شد حالا نسخه پنجم تا 50 معلوم نيست كي ميسازه :biggrin1:.

كلا پيش خودمون باشه اين كاميا و ميكامي معركه بودن. اين RE4 هم قرار بود روند نسخه هاي پيشينش رو ول بده و حتي تريلر هاي اوليه از بازي هم مثل نسخه هاي قبلش بود نميدونم چرا اينجوري شد كه البته خيلي هم خوب بود.

اتفاقا به نکته ظریفی اشاره کردی. این خبر برای اولین بار در ماه آگوست از طرف سایت Kotaku به عنوان یک شایعه پخش شد که گفته بود بازسازی RE2 برای Wii. منتها با توجه به اینکه خود تاکئوچی قراره روی این بازی کار کنه یه کم بعیده که بره سراغ Wii.

البته باز هم بستگی داره که آیا واقعا می‌خوان یه بازسازی کامل از RE2 با گرافیک نسل جدید داشته باشن یا فقط می‌خوان یه پروژه مرده را روی Wii زنده کنند و از سود کلانش فیض ببرند.
اینم اضافه کنم که تا اون جایی که من خبر دارم دیگه کپکام بازی انحصاری نمیزنه.
بعید به نظر میرسه بازی واسه WII عرضه بشه

اینم اضافه کنم که تا اون جایی که من خبر دارم دیگه کپکام بازی انحصاری نمیزنه.
بعید به نظر میرسه بازی واسه WII عرضه بشه
به نظر من منظور از بازی انحصاری، بازی‌ای هست که در انحصار 360 و یا PS3 باشه. Wii که قضیش کلا جداست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or