اطلاعاتی از RE5 و یک سورپرایز از Resident Evil 2

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
residentevil532.jpg

Jun Takeuchi، تولید کننده RE5، در مصاحبه خود با یوروگیمر اطلاعات جدیدی را از این بازی در اختیار عموم قرار داد.

شاید مهمترین قسمت این دیدار این بود که مشخص شد در اینده‌ای نزدیک، کپکام یک دموی قابل دانلود از این بازی را عرضه‌ خواهد کرد و تاکئوچی می‌گوید:" ما در آینده‌ای نسبتا نزدیک، ان را اعلام می‌کنیم". این دمو‌هایی که قبل از عرضه بازی‌ها منتشر می‌شوند، به فروش بیشتر بازی نیز کمک می‌کنند.

او همچنین به پتانسیل بالای این بازی در اضافه‌شونده‌ها و DLCها اشاره کرد و گفت:" سوالات زیادی در مورد DLC بازیRE5 از ما می‌شود و ما فکر می‌کنیم که مردم واقعا ان را از ما می‌خواهند و ممکن است که ما در اینده به این نیاز انها نیز پاسخ دهیم". او همچنین اضافه کرد:" در این چند ماه باقی‌مانده ما سعی می‌کنیم که باز هم بر روی عناصر تکنیکی بازی کار کنیم و تمام تلاشمان را به کار می‌بندیم تا بازیباز‌ها از این بازی راضی و خشنود باشند".

Resident%20Evil%202.gif

در پایان این نکته ذکر شد که وقتی کار بر روی RE5 تمام شود، احتمالا یک باز‌سازی از بازی بسیار محبوب و پر‌طرفدار Resident Evil 2 در دستور کار شرکت قرار خواهد گرفت. تاکئوچی که خودش بر رویRE2 نیز کار می‌کرد به یوروگیمر گفت:" من فکر می‌کنم که مردم ان‌را می‌خواهند و ما نیز واقعا دوست داریم که بر روی ان کار کنیم اما باید صریحا بگویم که در حال حاضر کاملا مشغول RE5 هستیم و تمام تمرکزمان را بر روی ان جلب کرده‌ایم تا ان‌را به بهترین نحو ممکن عرضه کنیم".

Source

خب میکامی بود که با عرضه Resi4 کلا بازی رو به یه مسیر جدید کشوند و نسخه پنجم هم نسخه بهینه شده همون نسخه هست دیگه، بنابراین اگه نسخه 5 بد باشه، به خود میکامی برمیگرده

می تونم بگم Evil 2 بهترین بازی باشه که تو عمرم بازی کردم فکر کنم چیزی حدود صد بار تمومش کردم با پایانهای مختلف :biggrin1:به نظر من اویل با اون دوربینش حال میداد و اویل 4 درسته که جای خودش رو داشت ولی قبلی ها بیشتر بهم چسبیدن. من هم موافقم که تو بازسازیش فقط گرافیکش رو بالا ببرن و به چیز دیگه ای دست نزنن بهتره خوبه که دو تای دیگه رو هم بازسازی کنن حالشو ببریم با گرافیک نسل جدید

خب میکامی بود که با عرضه Resi4 کلا بازی رو به یه مسیر جدید کشوند و نسخه پنجم هم نسخه بهینه شده همون نسخه هست دیگه، بنابراین اگه نسخه 5 بد باشه، به خود میکامی برمیگرده
حدس می زدم اینو بگی ! ولی خوب امیر جان این رو هم در نظر داشته باش که پس از اتمام نسخه سوم بازی میکامی اعلام کرد در IP رو ببندید :biggrin1: و پروزه تموم شدست دیگه. منتهی این کپکام بود که بیخیال نشد. و باعث شد قضیه ادامه پیدا کنه !

مثل روز برام روشنه که بازسازی که از اویل 2 انجام می گیره به اندازه نصف نسخه قبلی هم هیجان و جذابیت نداره . چیزی که Resident evil رو Resident Evil کرده مغز متفکر و خلاق شینجی میکامی بود.نه این تاکئوچی و تیمش که همین Evil 5 رو هم با گیرز اشتباه گرفتند !

کارگردان اویل 2 شینجی میکامی نبود ایشون تهیه کننده این بازی بود و آقای هیدکی کامیا کارگردان بودن .

همه remake ها بد نیستن, شما Remakeای که از RE1 رو GCN ساخته شده رو بازی کن, فک کنم خوشت بیاد.

اونکه آخرشه ;):love:

GOOD LUCK

آخرین ویرایش:
امیر جان واضح تر توضیح بده !
مکانیسم گیم پلی Re4 رو همین میکامی طراحی کرده دیگه.
حدس می زدم اینو بگی ! ولی خوب امیر جان این رو هم در نظر داشته باش که پس از اتمام نسخه سوم بازی میکامی اعلام کرد در IP رو ببندید :biggrin1: و پروزه تموم شدست دیگه. منتهی این کپکام بود که بیخیال نشد. و باعث شد قضیه ادامه پیدا کنه !
ببخشید این رو کجا خوندید؟

من كاري ندارم فقط ميدونم رزيدنت اويل 2 و 3 ديگه تكرار نميشه .
خدا كنه مثل همون 2 مرد و زن هم داشته باشه تو 2 كه خيلي كارها ميشد كرد با بيشتر شخصيت ها ميشد بازي كرد هرچي بازي رو تموم ميكرديم يه چيز جديدتر ميومد .

این capcom سر devil 4 گفت : ps3 دارها نگران نباشند یه سوپرایز داریم .
هنوز خبری نشده :biggrin1: اما مطمئنا این نیست :biggrin1:

مهدی برای همین گفتم نباشید پست کیا رو بخون :biggrin1:

آخرین ویرایش:
RE4 گیم پلی عالی داشت تنها مشکلش این بود که اینقدر که گیم پلی improve شده بود به بخش های اصلی ـه یه بازی با نام RE توجه نکرده بودن....مثل معما(که تقریبا اصلا نبود تو بازی)و ترس!که اگر RE5 بتونه این کار رو انجام بده فکر نمیکنم چیزی کم داشته باشه.
البته داستان RE4 هم نسبت به بقیه یه کم متفاوت بود ولی جای گیر الکی نبود چون چیزی نسبت به 3 سری قبلی کم نداشت.

بسیار عالی البته با نظر دوستان که گقتند فقط گرافیک برای RE2 بالا ببرند نه گیم پلی مخالفم به نظرم گیم پلی RE4 هیچ نقصی برای بازی Horror نداره و تازه بهتر میشه دشمنان رو زیارت کرد و حالی بهشون داد ولی فقط داستان کلی بازی دگردیسی انجام ندهند و نکته های پنهان شماره دوم رو در نسخه بهینه شده آشکار کنند و به روند داستان اورجینال رزیدنت ایول کمک کنند کافیه :biggrin1: مثل همین اشلی که در شماره 2 بود توی شماره 5 هم پیداش میشه یه طوری دوباره 5 رو میخواند به شماره بهینه شده 2 ربط بدهند حالا خواهید دید :biggrin1:

کاشکی 3 باز سازی میکردند اون موقع خیلی حال میداد ! وای حساب کنید نمسیس با اون هیکله گندش با گرافیک بالا چه حالی میده ؟؟؟ البته 2 هم خوبه ها اما 3 به نظرم یه چیز دیگست ! مخصوصا به راه انداختن قطار که ته معماست :love:

یکی از بیاد ماندنی ترین بازی های عمر هر کسی که بازی کرده سری evilهستش چون واقعا یه داستانی داره که هی ادمه هول میده بره جلو هم ترس رو به خوبی به بازی باز میده به جزء شمار 4 در این مورد

ولی میگم تا اینو بخوان بسازن دیگه واسه ما 360 نمیمونه :-"
اینشالا هیشکی داغ این سه چراغ رو نبینه تا همه بشینیم این بازی رو دوباره بازی کنیم و خاطرات قدیم واسمون زنده شه:love::love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or