اطلاعاتی از Rayman Legends

Dinosaur

Loyal Member
سلام !

85692686717565804382.jpg

مدتی پیش عکس هایی از دنباله بازی زیبای Rayman Origins منتشر شده بود و امروز تریلری از این بازی به نمایش در اومد. تریلری که ویژگی های جدید بازی رو معرفی میکنه.
نام بازی Rayman Legends هست و حال و هوای قرون وسطایی داره.
گرافیک بازی خیلی به نسخه قبلی شبیه هست ولی کاراکترهایی حالتی سه بعدی تر پیدا کردن. به نظر میرسه افکت های جدیدی هم در بازی به کار رفته.
کاراکترهای جدیدی در بازی وجود داره :

قابلیت آنلاین به بازی اضافه شده.
مینی گیم هایی مثل فوتبال در بازی وجود داره :

بخش Social در تریلر دیده میشه که بازیکن ها میتونن با هم در مورد یک بازی توافق کنن و برنده واحد پولی بازی رو دریافت میکنه.
بازی نسخه مخصوص Wii U هم داره که از نظر گیم پلی ویژگی های جدیدی داره. برای مثال بازیکنی که کنترلر اصلی Wii U رو در دست داره ، باید در بخش هایی از بازی از صفحه لمسی اون استفاده کنه و پلتفورم هایی رو حرکت بده و ...

و اما عجیب ترین بخش تریلر که هنوز معلوم نیست منظورش چیه. اول نشون میده که بازیکن ها توی یه موقعیت سخت گیر کردن و بعد یه قلب رو برمیدارن و روی صفحه نمایش کنترلر Wii U میذارن. داخل بازی از آسمون قلب میریزه و دشمن ها آروم میشن !

بعد یه عروسک Rabbid رو روی صفحه نمایش میذارن و مرحله ای مخصوص Rabbid ها باز میشه !! (البته با حضور خود Rayman به عنوان کاراکتر اصلی)

و در آخر هم دوربین روی Ezio (کاراکتر Assassins Creed 2) زوم میکنه و ...

احتمال داره Ubisoft یه سری وسایل جانبی برای بازی بسازه و با قرار دادن اون ها روی نمایشگر کنترلر Wii U ، آیتم هایی وارد بازی بشن. شاید هم این بخش از تریلر طنز هست ؟!

وااااااااااااااااااااااای آریا این بهترین خبری بود که بعد رفتن فینال بایرن شنیدم دمت گرم خیلی خوشحال شدم دم یوبی گرم یک ملتی خوشحال کرد
پ.ن :در حال بندری رقصیدن :d

این شماره قبلیش خیلی‌ فان بود،یکی‌ از سرگرم کننده‌ترین بازی‌های اخیر بود. اینم همونجوری می‌شه،مخصوصا اینکه رفته به قرون وسطی،Rayman با شمشیر.:d

با اینکه بازیش خیلی قشنگ بود باس فایتش به طرز احمقانه ای سخت بود.من تا یه جاییش رفتم بیخیالش شدم از بس سخت بود.چند بار در حین بازی نیت کردم دسته رو پرت کنم طرف تیوی نشد...

عالی! بی نقص و بی نهایت سرگرم کننده مخصوصا مرحله هایی که باید اون صندوق رو میگرفتی!!! با اینکه اعصاب آدم به هم میریخت ولی بازم بازی،آدم رو ترغیب میکرد که ادامه بده!!!:x

با اینکه بازیش خیلی قشنگ بود باس فایتش به طرز احمقانه ای سخت بود.من تا یه جاییش رفتم بیخیالش شدم از بس سخت بود.چند بار در حین بازی نیت کردم دسته رو پرت کنم طرف تیوی نشد...
من یکی از نگرانی هام اینه که درجه سختی بازی رو تغییر بدن و آسون تر کنن. نصف لذت بازی به همین سخت بودنش بود که متآسفانه بعضی از منتقدها یه ایراد محسوب کردن !!
مرحله قبرستونه که دیگه اوج سختی بود و شانس آوردیم چیزی برای اچیومنت توی اون مرحله نبود ! :دی

معلوم نشده واسه چه کنسول هایی میاد؟ تریلر رو دیدم ولی چیزی مشخص نبود! واسه ویتا هم میاد یا نه؟
همین تریلر هم leak شده و از دستشون در رفته ! :دی یعنی هنوز بازی رو رسمآ معرفی نکردن ! :دی
ولی احتمالآ مثل نسخه قبلی برای اکثر کنسول های معمولی و دستی میاد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or