اطلاعاتی از PES 2012

S A A M

کاربر سایت
Konami Digital Entertainment اخیراً از برنامه های جذابش برای PES 2012 که در پاییز 2011 برای پلتفرم های PS3,Xbox 360,PSP,Wii,PS2 و PC انتشار خواهد یافت و به طور اختصاصی از لیسانس UEFA Champions League و UEFA Europa League بهره می برد پرده برداشت.
"برای من هدف نهایی در سری PES این است که تجربه بازی در کنسول مشابه این که یک فرد به تماشای مسابقه فوتبال می رود و یا آن را از طریق تلویزیون تماشا می کند باشد."این سخنان (Seabass)Shingo Takatsuka ست،Creative Producer سری PES؛"ما با مشاوره با فوتبال دوستان سراسر جهان به طور بی وقفه ای در تلاشیم که بازیمان را طوری بسازیم که با فوتبال واقعی پیوند نزدیکی داشته باشد. این موضوع اهمیت زیادی در PES 2012 دارد و کلیدی برای ارائه بهترین تجربه فوتبال در یک عنوان کنسولیست."
به همین منظور PES 2012 هم راه کونامی را در مشاوره هم با دوستداران سری PES و هم فوتبال دوستان ادامه خواهد داد تا نگاهی باورگرایانه،درگیرکننده و در عین حال قابل اجرا به فوتبال امروزی داشته باشد.به همین دلیل کانون توجه در PES 2012 غریزه فوتبال و به طور اخص کار تیمیست. Seabass و تیم او در توکیو تلاش کرده اند که تمامی اسانس های فوتبال را از فوتبال سطح اول بازسای کنند و از اینکه موتور هوش مصنوعی بازی دچار یک بازنگری عمده شده است و تجربه ای برابر با بازی در یک تیم واقعی را به دست می دهد اطمینان حاصل کنند.
بازی تهاجمی یکی از ستون پایه های PES 2012 است و بازی جدید از یک رویکرد بازتری بهره می برد که با توجه به المان های کاملاً جدید به کار رفته به کاربران اجازه می دهد سرعت گام برداشتن بازیکنان را کنترل کنند و به این ترتیب هم تیمی ها بهتر فرار کرده و در موقعیت های تک به تک بهتر شما را حمایت خواهند کرد. بازیکن ها فرارهای فریب دهنده ای را برای کشاندن دفاع به اشتباه انجام می دهند و این به بازیکن ها آپشن های بیشتری را برای جلو بردن توپ وقتی که تحت محاصره قرار گرفته اند می دهد. پس تیم بهتر به مانند یک هویت واحد عمل می کند و بهتر به حرکات بازیکن با توپ واکنش می دهد و سعی می کند که تیم مقابل را به اشتباه بکشد.
یارگیری های منطقه ای و دفاع موقعیتی نیز به طرز گسترده ای ارتقا یافته اند و سبب شده است که بازیکن ها تلاش بیشتری جهت شکستن سد دفاعی تیم حریف از خود نشان دهند. در عین حال یک سیستم انتخاب بازیکن جدید تعبیه شده است که با آنالوگ سمت راست می توانید هرکدام از بازیکنانتان را که بخواهید انتخاب کنید. این به کاربران اجازه می دهد که هم تیمی هایشان را در هر کجای زمین فوتبال که باشند انتخاب کنند و به خطرات واکنش سریعتری داشته باشند و حملات را سریع تر خنثی کنند. روی حفظ توپ هم کنترل بیشتری وجود خواهد داشت. مدافعین حریف(هوش مصنوعی) نیز قادرند که نفوذپذیری خط دفاعی را کاهش دهند،خودشان را در موقعیت بهتری قرار دهند و حریفان را بهتر تعقیب کنند.انتخاب بازیکنان در ضربات آزاد همچون ضربه دروازه،کرنر و پرتاب ها نیز بهبود یافته است و به کاربر اجازه می دهد که بازیکن خاصی را هدف بگیرد و باقی بازیکنان با دویدن هایشان مدافعین را از موقعیت خارج کنند و امکان نفوذ و فرار بازیکن را فراهم سازد.

PES2012_event06_1-600x337.jpg

فیزیکی بودن فوتبال سطح اول نیز در PES 2012 به چشم می خورد و در این قسمت نیز کونامی، سری را به جلو برده است.مدافعین با تکیه بر قدرت و قامتشان بازیکنان را مجبور می کنند که از توپ فاصله بگیرند درحالیکه مهاجمین و بازیسازان از توانایی های منحصربفردشان برای مغلوب کردن یارگیرها استفاده می کنند. برخوردهای سخت تر و دقیق تر سبب می شود که بسته به نحوه جدا شدن آنها از توپ در تعادلشان دچار مشکل شوند. نکته مهم قضیه این است که کنترل کاملاً از دست نمی رود و به بازیکنی که کنترلش دچار مشکل شده این اجازه را می دهد که دوباره کنترلش را به دست بیاورد.
نتیجه بازی ایست که بیشتر از همیشه ویژگی های کلیدی برترین بازیکنان دنیا را به تصویر می کشد بدون اینکه بالانس را برهم بزند و یا به یکسری بازیکنان خاص اجازه دهد که رقص کنان و درحالیکه هیچ چیزی جلودار آنها نیست از دفاع حریف عبور کنند. همراه بودن این موارد با انیمیشن های کاملاً تکامل یافته،تکنیک های نورپردازی با جزئیات بیشتر،تنوع بیشتر style های بازیکنان،ارتقا موقعیت های توپ های مرده،تاکتیک های گسترش یافته و سیستم پاس کاری جدید وقابل شخصی سازی بدین معنیست که به درستی PES 2012 اسانس فوتبال سطح اول را با خود دارد.
"کار تیمی چیزیست که تیم های رده اول را از تیم های سطح پایین تر جدا می کند و مرکز همه چیز در PES 2012 است."Takatsuka با افزودن این مطالب گفت:"PES 2012 روی المان های بنیادی فوتبال طراز اول تمرکز کرده است. بازی تهاجمی،آزادی حرکات،ایجاد فضا و اتحاد بازیکنان هم در حمله و هم در دفاع. ترکیب این المان ها باعث می شود که بازی ای خلق شود که مانند یک بازی واقعی جریان می یابد و فروکش می کند و در آن جرقه های خلاقیت چهره های برجسته، مسیر بازی را تغییر می دهد و به سبب یک سیستم کنترل بسیار متغیر، کنترل بیشتری بر تک تک جنبه های بازی در آن امکان پذیر است. PES 2012 هواداران را سرافراز خواهد ساخت."

در ماه های آینده کونامی اطلاعات بیشتری از PES 2012 منتشر خواهد ساخت.

Source

الان دیگه کونامی خودشم میدونه نمیتونه با فیفا رقابت کنه.توی این نسل که پرو هیچ کاری نکرد یعنی انگار این نسل رو براش هیچ برنامه ریزی نکرده بودن برعکس فیفا عالی ظاهر شد و از ضعف رقیبش هم نهایت استفاده رو کرد البته اگه پرو قوی ظاهر میشد فیفا هم خیلی بیشتر پیشرفت میکرد و خیلی بهتر ظاهر میشد.
من فکر میکنم خود کونامی هم فقط برای بازار ژاپن امید دارن بازار مسخره ای که فقط براشون جنس ژاپنی مهمه نه کیفیت مطلوب ولی اگه این روند افتضاح پرو تا سالهای آینده هم ادامه داشته باشه شک ندارم باید ساخت پرو به طور کل متوقف بشه.من نمیدونم یعنی خودشون از این چرندی که به عنوان فوتبال میدن بیرون حالشون بهم نمیخوره؟اونم در مقابل رقیبی که تا دندان مسلحه؟

یه نکته دیگه هم هست که دوستان باید بهش دقت کنن.این مشکلی هست که تقریبا الان تمام صنعت بازی ژاپن گرفتارش هست.صنعت بازی ژاپن به شدت در تکرار و سنت گرفتار شده و اگه بازیسازهای افسانه ای مثل میکامی یا کوجیما ایتاکاگی نبودن الان دیگه ژاپن در ساخت بازی یه کشور کاملا عقب مونده میشد چون غربیها به طور کامل بازار رو در اختیار گرفتن هم در جذب نیروی انسانی کارآمد هم صرف هزینه و استفاده از تکنولوژِی.

الان دیگه کونامی خودشم میدونه نمیتونه با فیفا رقابت کنه.توی این نسل که پرو هیچ کاری نکرد یعنی انگار این نسل رو براش هیچ برنامه ریزی نکرده بودن برعکس فیفا عالی ظاهر شد و از ضعف رقیبش هم نهایت استفاده رو کرد البته اگه پرو قوی ظاهر میشد فیفا هم خیلی بیشتر پیشرفت میکرد و خیلی بهتر ظاهر میشد.
من فکر میکنم خود کونامی هم فقط برای بازار ژاپن امید دارن بازار مسخره ای که فقط براشون جنس ژاپنی مهمه نه کیفیت مطلوب ولی اگه این روند افتضاح پرو تا سالهای آینده هم ادامه داشته باشه شک ندارم باید ساخت پرو به طور کل متوقف بشه.من نمیدونم یعنی خودشون از این چرندی که به عنوان فوتبال میدن بیرون حالشون بهم نمیخوره؟اونم در مقابل رقیبی که تا دندان مسلحه؟
حسین جان این حرفها رو برای یک PES باز بزنی فقط بهت میخنده..
هزاران بار گفته شده که PES سبک خاص خودش رو داره و طرفدارهاش چون این سبک رو دوست دارن میان سمتش
واگر طرفداری به خاطر مشکلات کوچکی مثل شتر مرغی دویدن بازیکن یا لیسانس نبودن چهار تا تیم و.. بخواد این سبک رو عوض کنه اصلا با عقل جور در نمیاد..
علت اینکه الان میبینی طرفدارهای PES کم شدن مال این هست که اون نسلی که طرفدار این بازی بودن الان عمدتا بالا 22 سال هستن و دیگه نمیتونن بیان مثل گذشته برای بازی وقت بگزارن ونسل جدید هم چون چشمشون فقط به گرافیک و انیمشنها فانتزی هست مسلماً رقیب رو به PES ترجیح میدن..

در ضمن شرکت فوق بزرگی مثل EA اگر قرار باشه بازیش از کونامی جلو نزنه باید تمام کارکنان و طرفدارهاش خود سوزی کنند.

هزاران بار گفته شده که PES سبک خاص خودش رو داره و طرفدارهاش چون این سبک رو دوست دارن میان سمتش
واگر طرفداری به خاطر مشکلات کوچکی مثل شتر مرغی دویدن بازیکن یا لیسانس نبودن چهار تا تیم و.. بخواد این سبک رو عوض کنه اصلا با عقل جور در نمیاد..
علت اینکه الان میبینی طرفدارهای PES کم شدن مال این هست که اون نسلی که طرفدار این بازی بودن الان عمدتا بالا 22 سال هستن و دیگه نمیتونن بیان مثل گذشته برای بازی وقت بگزارن ونسل جدید هم چون چشمشون فقط به گرافیک و انیمشنها فانتزی هست مسلماً رقیب رو PES ترجیح میدن..

در ضمن شرکت فوق بزرگی مثل EA اگر قرار باشه بازیش از کونامی جلو نزنه باید تمام کارکنان و طرفدارهاش خود سوزی کنند.
سبک خاص؟کدوم سبک خاص؟والا از اول این نسل شعار کونامی این بوده که بازیش بهترین هست و واقعیترین!حالا کدوم سبک خاص؟اگه منظورت فانتزی و مسخره بازیه آره قبول دارم که تو فانتزی بازی روی fifa street رو هم کم کرده ولی حداقل بغلش بنویسن fantasy football تا ما هم تکلیف خودمونو بدونیم.عزیز من این حرفهای شما خیلی تکراری و قدیمی شده.اون زمان که پرو یکه تاز بود تموم شد رفت.خیلی سادست.پرو اسیر زمان شد و با زمان جلو نرفت و در یک کلام گند زد:d

نسل جدید هم چون چشمشون فقط به گرافیک و انیمشنها فانتزی هست مسلماً رقیب رو به PES ترجیح میدن..
الان یعنی فیفا فقط گرافیک و انیمیشن های فانتزی داره؟!!!

سبک خاص؟کدوم سبک خاص؟والا از اول این نسل شعار کونامی این بوده که بازیش بهترین هست و واقعیترین!حالا کدوم سبک خاص؟اگه منظورت فانتزی و مسخره بازیه آره قبول دارم که تو فانتزی بازی روی fifa street رو هم کم کرده ولی حداقل بغلش بنویسن fantasy football تا ما هم تکلیف خودمونو بدونیم.عزیز من این حرفهای شما خیلی تکراری و قدیمی شده.اون زمان که پرو یکه تاز بود تموم شد رفت.خیلی سادست.پرو اسیر زمان شد و با زمان جلو نرفت و در یک کلام گند زد:d
بهتر شدن که ربطی به سبک خاص نداره..! کونامی سبکی که تو نسل قبل بود تو این نسل هم اعمال کرد..
من نمیگم الان PES از فیفا بهتر هست دارم میگم منی که از ابتدا با PES بازی کردم اون سبک رو دوست دارم و اصلا هم هیچ علاقه ای ندارم برم سمت سبک فیفا چون فیفا هیچ برتری خاصی که من بخوام بهش حسودی کنم نداره..

الان یعنی فیفا فقط گرافیک و انیمیشن های فانتزی داره؟!!!
نه پاس تو عمق هم داره..:d وقتی همه دارن از گرافیک و انیمیشن ها فیفا تعریف میکنن و اون رو میزنن تو سر PES خودب دیگه میشه تا آخر خط رفت

علت اینکه الان میبینی طرفدارهای PES کم شدن مال این هست که اون نسلی که طرفدار این بازی بودن الان عمدتا بالا 22 سال هستن و دیگه نمیتونن بیان مثل گذشته برای بازی وقت بگزارن ونسل جدید هم چون چشمشون فقط به گرافیک و انیمشنها فانتزی هست مسلماً رقیب رو به PES ترجیح میدن..

منظورت از سبك خاص چيه دقيقا؟؟؟پاس عمقي هاي عجيب غريب رو سبك خاص ميدوني؟نميشه بازيكن رو بگيري سبك خاص ميدوني؟اين كه انيميشنهاي بازي افتضاحه چون سبكش خاصه؟
يعني فقط شتر مرغي دويدن مشكل pes هستش؟يعني اون همه باگ رو مشكل حساب نميكني؟اشتباهات مسخره داوري مشكل حساب نميشه؟
pes نتونسته واسه خودش طرفدار جمع كنه طبيعيه ديگه.چون كسي ديگه دنبال فوتبالي نميره كه تكليفش با خودش هم مشخص نيست.الان همه يك شبيه ساز ميخوان چيزي كه دقيقا ea داره ميسازه
هميشه يادت باشه علت اصلي كه فيفا اين همه طرفدار واسه خودش جمع كرده انعطاف پذيريشه.شما دقيقا همون فكري كه تو ذهنت داري رو ميتوني رو بازي پياده كني.بازي رو حساب و كتابه.
در ضمن مسئله اين نيست كه چون ea شركت قوي تريه پس ديگه konami نميتونه هيچ اميدي داشته باشه و بازندست.مشكل اينجاست كه konami ديگه مثل نسل قبل از حداكثر توانش استفاده نميكنه.

یعنی مضخرفترین شبیه سازیه ورزشیه که تا حالا تو این نسل X360 و PS3 زدم PES بوده.
هیچ امیدی دیگه به این بازی نیست........فیفا سلطان کامل این سبک شده.....متاسفم برای دست اندر کارای این بازی.......صبح تا شب میگن می خوایم جوری فوتبال بسازیم که با واقعیت مو نزنه هر سال دارن بیشتر گند می زنن.ابروی این سبک فوتبالو بردن......خوشم میاد EA اصلا به این بازی توجهی نداره و همینطور هر سال داره میترکونه و استانداردهای جدیدی به این سبک وارد میکنه.تو سبک FPS هم EA داره میترکونه با BF3 تو این سبکم سلطانه این نسله....
بهتر شدن که ربطی به سبک خاص نداره..! کونامی سبکی که تو نسل قبل بود تو این نسل هم اعمال کرد..
من نمیگم الان PES از فیفا بهتر هست دارم میگم منی که از ابتدا با PES بازی کردم اون سبک رو دوست دارم و اصلا هم هیچ علاقه ای ندارم برم سمت سبک فیفا چون فیفا هیچ برتری خاصی که من بخوام بهش حسودی کنم نداره..
واقعا نظرات شما و طرفداری و فن بازیه افراطیتون دیگه خنده داره...
اون سبکو اسمش فوتبال نمیزارن که که . PES همه چی داره بغیر از بازی تاکتیکی و هوش مصنوعی مطلوب و انیمیشن واقعی و خیلی از فاکتورای مهمه دیگه که PES گند زده توش...
دیگه صحبت دربارهی این بازیه از رده خارج وقت تلف کردنه...

آخرین ویرایش:
به پیر به پیغمبر ما هم طرفدار PES بودیم . از WE3 روی PS1 هر روز بازیش میکردیم تا همین PES6 .
ربطی هم به سن نداره . فیفا از هر نظری که فکرش رو بکنید از PES سرتر هست تو این نسل . نه فقط گرافیک و انیمیشن-های به قول شما فانتزی !!! ( که این فانتزی هم نمیدونم از کجا آوردید ! ) گیم پلی بازی انقدر عالی هست که به هیچ وجه PES تا قبل از این شماره نمیتونست باهاش رقابت کنه .
گیم پلی PES تو این نسل هیچ حرفی برای گفتن نداشت . کاملا سطحی بود درست برخلاف فیفا که تو زمینه-ی گیم پلی چند نسل ! از PES جلو تره !

امین من خودم از همون طرفدارای قدیمی بازیم از اون نسخه های اولی Winning Eleven با اون گزارش ژاپنیش تا PES2011 رو بازی کردم و میدونم منظورت از اون سبک خاص چیه ولی باید قبول کنی که PES توی این نسل نه تنها پیشرفت نکرد بلکه پسرفت هم کرد ( حالا این نسخه آخری به کنار ) من خیلی ها رو میشناسم که میشینن با PS1 نسخه های قدیمی WE رو بازی میکنند و کلا امیدشون رو از PES توی این نسل از دست دادن

خب وقتی انیمیشن های FIFA به واقعیت نزدیکتره توقع داری چی بگیم ، خداییش انیمیشن Head زدن توی دو تا بازی رو با واقعیت مقایسه کن خودت متوجه منظورم میشی

ما که هنوز وقتی دور هم جمع میشیم میشینیم pes میزنیم
فیفا فقط به درد این میخوره تکی بشینی 1 ساعت بازی کنی
من که وقتی 11 اومد فقط فیفا بازی کردم و pes رو بیخیال شده بودم برای یک ماه ولی جدا خسته شدم ازش، تکنیکهاشو شوتهاشو پاسهاشو ... به دل ادم نمیشینه، یه جورایی بازیکناش خنگن
الانم هروقت از بازیی خسته میشم pes میزارم بازی میکنم کلیم باهاش حال میکنم
شاید بخاطر اینه که به تکنیکهاشو زربه زدن هاش سالهاست عادت کردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or