اطلاعاتی از GTA IV PC

REZA TAEL

کاربر سایت
سلام

بالاخره دارندگان PC در نوامبر امسال بازی بزرگ GTA IV که قبلا برای دو کنسول PS3 و 360 شیپ شده بود را دریافت می کنند.اما در PC ، فیچر های مالتی پلیر بیشتر ، گرافیک شارپ تر ، یک سیتم ریپلی و... وجود خواهد داشت.

بازی همان داستان نسخه ی کنسولی را دنبال می کند ،بزرگترین خصوصیت نسخه ی PC بازی نسبت به نسخه ی کنسولی ، ریپلی سیستم جدید است.بازی دائما ، 30 ثانیه اخیر از بازی را ضبط می کند.در هر لحظه ، شما می توانید بازی را متوقف کرده ، به ریپلی بروید و کارای عجیب و غریب خود ، برخورد ماشین ها ، کشتن ها و ... را دوباره تماشا کنید.اما ، این همه چیز نیست. همانند بازی Halo 3 ، شما قادر خواهید بود تا ریپلی های خود را ، ادیت کنید ، زاویه ی دوربین را تغییر دهید تا اکشن را در نمای بی عیب و درست کپچر کنید و یا حتی چند کلیپ ادیت شده را به هم پیوند دهید و فیلم GTA IV خود را خلق کنید.

***** سیستم بهبود یافته برای پیدا کردن سرور ها وجود خواهد داشت ؛ بنابراین معلوم و تعیین کردن سروری که ، مدی که شما می خواهید را بازی می کند بسیار آسان تر است. می توانید با کنترل Xbox 360 USB بازی می کنید(هر چند بازی با ماوس و کیبورد نیز یک آپشن است).

رزولوشن بالا مورد انتظار بود ،راکستار اعلام کرده که مکسیموم رزولوشن بازی 1600 * 2560 خواهد بود ، اما راکستار همچنین گفته است که نسخه ی PC ، دارای تکسچر های بهتر ، draw distance طولانی تر خواهد بود.تفاوت های آشکار ویژوال در بازی نسبت به نسخه ی کنسولی دیده نمی شود و فعلا فریم ریت بازی بازی همان فریم ریت نسخه ی کنسولی است.یکی از مردان راکستار یکی از مامورت های بازی را به نام Three Leaf Clover ، بازی میکرد که در آن نیکو به پکی ملحق می شود و به سرقت بانک میروند.اما دوباره ، تفاوتی با نسخه ی کنسولی وجود نداشت.

Read Impressions From CVG Or IGN
 
آخرین ویرایش:
به هر حال تو بازی یه جاهایی مجبوری که از Auto aim استفاده نکنی.

کاملا درسته...مثلا تو یه ماموریت وقتی تو شهر هستی باید یه نفر بکشی اگه Auto aim فعال باشه بعضی مواقع میره رو شهروندان! پس به نظر من همون بهتر که که Off باشه.
 
شما با موس راحت تر نشونه گیری می کنی یا با دسته؟

به راحتی نیست بیشتر این بازی رو گیم پلی و اتومبیل سواری تشکیل میده اصل کار اونه !
فکر کنم با شوک دسته ایکس باکس 360 بیشتر حال بده . اگه اینطوریه من یه دسته 360 میخرم برای pc ...
 
مسلما نسخۀ PC گرافیک بهتری داره ، ضمنا Distance بیشتری قابل رؤیت هست. همچنین همونطور که دوستمون گفت ، رزلوشن بالاتری داره و این به معنی تفکیک پذیری بیشتر است . در نتیجه باید Textureها رزلوشن بالاتری داشته باشند تا بازیکن رو از لحاظ حس بصری ارضا کنند.

Keyboard & Mouse و Gamepad یا Joystick هم بستگی به این داره که Gamer به کار با کدوم بیشتر وفق پیدا کرده. (ولی من به شخصه ، نشونه گیری با Mouse ، رانندگی با Gamepad و پرواز (Flight Simulator) با Joystick رو دوست دارم.);)
 
هنوز خبری اعلام نشده این هفته خبرای جدیدی خواهد اومد
امیدوارم خوشحال کننده باشن

سیستم هدف گیری با موس خیلی بهتره حس بیشتری رو به آدم منتقل می کنه
 
من نمیدوم چرا همه ماشین سواری با دسته حال میکنن من با کیبورد !!!
اصلا موس و کیبورد جانشین نداره!

آقا حرف دلمو زدي
به نظر من دسته بيشتر به درد فوتبال و بازيهاي ماشين سواري و بازيهاي هواپيمايي و اينجوريها ميخوره.
ولي تو gta حتي ماشين سواريش هم با كيبورد خيلي حال ميده.
برا تيراندازي هم كه موس جانشين نداره.
اگه روي اين كنسولها يه موس و كيبورد ميذاشتن شايد يكي رو ميخريدم.
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or