اطلاعاتی از ENSLAVED عنوان بعدی Ninja Theory

• Thread starter Thread starter PXG
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

PXG

La Belle Époque
Loyal Member
49evvjhneft3rxx2wus.jpg

اطلاعاتی از عنوان ENSLAVED بازی بعدی استودیوی Ninja Theory (سازنده بازیهای Kung Fu Chaos و Heavenly Sword ) در فروم ها درج شده :

1uf2un3x4jxcvpnvq58v.jpg

- داستان بازی دو قرن بعد در اینده اتفاق میافتد
و جو بازی یک فضای اخر الزمانی است .

- شخصیت اصلی بازی فردی هست به نام ''Monkey'' که با وسیله ای شبیه پیشانی بند توسط دختری به نام ''Trip'' کنترل میشود , در مواقعی که شخصیت اصلی از اوامر Trip اطاعت نکند وسیله نامبرده به نوعی منفجر و سبب مجازات شخصیت اصلی میشود .

- در جاهایی از بازی میشه شخصیت Trip را کنترل کرد که در این حالت میشه تعدادی فرمان ساده را صادر کرد.

- وقایع بازی در شهر نیویورک ویران شده روی میدهند. (post -apocalyptic فضای مورد علاقه سازندگان این نسل ؟!)

- ژانر بازی action-adventure سوم شخص هست .

- بازی دارای بخش co-op نیست.

- بخشهای Action بازی دارای عمق استراتژی بیشتری نسبت به Heavenly Sword هستند.

- در ساخت بازی از سیستم انیمیشن سازی morpheme شرکت NaturalMotion استفاده شده است.

- Enslaved ادامه بازی Heavenly Sword نیست.

- اندی سرکیس (Andy Serkis ) مثل Heavenly Sword وظیفه نظارت بر میانپرده ها و motion capture بازی را برعهده دارد همچنین صدا و motion-capture شخصیت ''Monkey'' و حتی نوشتن بخشی از داستان بازی توسط خودش انجام شده است.

- الکس گارلند (فیلمنامه نویس Sunshine , 28 Days Later ) در پروسه ساخت بازی و نوشتن دیالوگهای ان دخالت خواهد داشت .

- Nitin Sawhney (اهنگساز Heavenly Sword و فیلم The Namesake) وظیفه اهنگسازی Enslaved را برعهده دارد.

[FONT=&quot]- ENSLAVED توسط Namco Bandai Games برای کنسولهای PS3 و XBOX 360 منتشر خواهد شد.

[/FONT]
[FONT=&quot]
6bdkps12tm74v7jqlqnm.jpg
[/FONT]

آخرین ویرایش:
خیلی جالب به نظر میرسه
فقط با اسم بازی مشکل دارم! حس میکنم برای یک بازی بزرگ اسم خوبی نیست و به جز اون یکم تلفظش سخته... کاش یه اسم راحت الحلقوم تری انتخاب میکردن!
"ا ِن اِسلِیود" تلفظ میشه !؟
ایده پیشانی بند و کنترل آقا میمون :laughing: از طریق Trip هم خیلی جالبه...
به ظاهر بازی هم شدیدا میخورد انحصاری باشه! به هر حال تصمیم نینجا تئوری بوده دیگه...
نمیدونم چرا میترسم کلا از چنگ سونی دربیادو انحصار 360 بشه! :-"

آخرین ویرایش:
خیلی جالب بود دستتون درد نکنه.
من قبلا شنیده بودم سازندش گفته بود سینمایی ترین بازی رو میخوایم تولید کنیم!
با این جو و شخصیت پردازی و داستانی که من دیدم میتونه این کارو میکنه.
heavenly فقط یه استارت برای این شرکت بود.
نمیدونم چرا میترسم کلا از چنگ سونی دربیادو انحصار 360 بشه!
عزیز این بازی برای 360 هم منتشر میشه.

منم نگفتم برای 360 منتشر نمیشه! گفتم به تیریپ بازی میخوره که یکی از شرکتها راغب بشه و انحصاریش کنه... (البته حواسم نبود پابلیشرش نامکوئه) ینی منظورم این بود که ممکنه مایکروسافت بازی رو برای خودش انحصاری کنه و کلا برای PS3 منتشر نشه!

-------------------------------------------------------------------------------------------
بچه ها من یه چیزی از دهنم پرید و حسمو گفتم... تروخدا یه وقت بحث این 360 و PS3 رو راه نندازین! اشتباه کردم... نادمم ;)

ممنون.خیلی عالی بود.:smile:
به نظر بازیه خوبی میرسه.باید منتظر یه تریلری چیزی باشیم تا بشه تقریبی نظر داد.
انیمیشنها و اخلاق Monkey با پیشروی در بازی دچار تغییرات میشوند به طوریکه حرکات او که در ابتدای بازی شامل خشونت و بد رفتاری در مقابل Trip میشدند در ادامه کم کم جای خودشان را به رفتارهای ملایم تر و مهربانانه تری میدهند.
:biggrin1:

duov6r4j419we4m24w9.jpg

اطلاعات دیگری از شماره اکتبر مجله
Gameinformer در رابطه با عنوان Enslaved:

- استودیو Ninja Theory یک فیلمبردار را برای طراحی هر چه بهتر حرکت های دوربین در بازی و نزدیکتر کردن نماهای ان به یک اثر سینمایی, استخدام کرده است. (نام فیلمبردار ذکر نشده )

- در دنیای Enslaved نسل انسانها تقریبآ منقرض شده و دشمنان اصلی بازی ادم اهنی هایی هستند که انسانهای بازمانده را شکار کرده و بعد به دلایلی نامعلوم انها را به همراه کشتی های هوایی بزرگی به طرف غرب می برند.

- نحوه و شدت نابود کردن ربات ها در بازی بر تعداد orb های بدست امده تاثیر دارد.

- تعدادی از مکان های تاریخی و مهم نیویورک در بازی حضور خواهند داشت , از جمله ایستگاه Grand Central Terminal یا GCT که Monkey پس از سقوط کشتی در انجا به هوش می اید.

- سلاح اصلی Monkey مثل شخصیت ''Monkey King'' یک چوب بلند است.

ltkchujb4b43wctxxcq.jpg

[FONT=&quot]Trip[/FONT] نقش وجدان خوابیده Monkey را ایفا می کند و در بعضی صحنه ها موجب عصبی شدن او میشود به طوریکه احساس می کنید اگر Monkey تحت کنترل او نبود حتمآ سرش را از تنش جدا میکرد اما از طرف دیگر Monkey هم در بعضی لحظات بازی نادرستی و احمقانه بودن تفکرات Trip را به او نشان میدهد.

- فایلها و اسناد صوتی و تصویری زیادی در بازی وجود دارند که سرنوشت انسانها و اتفاقاتی که در طی سالها بر سر انها امده را تعریف می کنند.

[FONT=&quot]Trip دارای نوعی سنجاق سر پروانه مانند است که در ان دوربینی تعبیه شده و بوسیله ان می توان محیط های بازی را قبل از وارد شدن به انها از راه دور ارزیابی کرد , کاربرد این دوربین در Enslaved مثل پرنده Rau در بازی Mark of Kri است.
از دیگر قابلیت های
Trip در بازی میشه به حرکت در راهروهای کوچک و معطوف کردن حواس دشمنان به خود و همچنین دستکاری سیستم های کامپیوتری اشاره کرد .
[/FONT]

- از انجایی که Trip مستقیمآ نمیتواند در مبارزات شرکت کند باید در بیشتر مواقع بدست Monkey به جاهایی که توسط دشمنان بازی غیر قابل دسترسی است انداخته شود.

m18hssfciz2zkh67qc8z.jpg

- گیم پلی و بخش مبارزات بازی بیشتر حول اجرای چند ضربهای مختلف (melee & combo ) بر روی حریفان جریان داره اما در برخی موارد میشه تدابیر خاصی را برای مقابله با دشمنان در پیش گرفت , به عنوان مثال Monkey میتواند اسلحه یک ربات را از دستش کنده سپس ادم اهنی دیگری که دارای منبع انرژی اسیب دیده هست را به طرف سایر دشمنان فرستاده و با اسلحه منبع تغذیه اش را منفجر کند و باعث نابودی ادم اهنی های اطراف ان بشود.

- ادم اهنی های بازی طیف گسترده ای را از گونه های ساده تر تا مدل هایی که از نظر رفتاری نزدیک به جانداران هستند را تشکیل میدهند و برای نابودی و از کار انداختن هر نوع باید تاکتیک های متفاوت و جداگانه ای را روی انها به کار گرفت.

----------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------

تاریخ انتشار بازی رو نگفتند؟
حسین جان فقط گفته شده 2010

آخرین ویرایش:
- در دنیای Enslaved نسل انسانها تقریبآ منقرض شده و دشمنان اصلی بازی ادم اهنی هایی هستند که انسانهای بازمانده را شکار کرده و بعد به دلایلی نامعلوم انها را به همراه کشتی های هوایی بزرگی به طرف غرب می برند.

کمی زیاد:biggrin1: شبیه ترمیناتوره اینجاش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or