اطلاعاتی از پروژه معرفی نشده Take Two. نشانه‌هایی از بازی Mafia III

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

37190246468846571233.jpg

درود.

نزدیک به 4 سال بود که از آخرین عنوان مافیا یعنی Mafia 2 می‌گذشت. در این مدت خبرهای بسیار کمی از سوی 2K Games و Take Two پیرامون نسخه سوم این بازی گوش می‌رسید؛ تا امروز که Take Two در اعلامیه‌ای در سایت Actors Access اعلام کرد که برای یک بازی معرفی نشده به دنیال سه کارکتر می‌گردد. بازی مافیا 3 از این لحاظ سرزبان می‌افتذ که در این بیانیه اعلام شده است که دو نفر از سه نفر کارکتر حتما باید لهجه ایتالیایی داشته باشند. Take Two اعلام کرده که این سه نفر در زمینه‌های صداگذاری بر روی شخصیت بازی‌ها، motion capture و اسکن صورت فعالیت خواهند داشت. این شرکت همچنین به ذکر نام شخصیت‌های موجود در بازی نیز اشاره کرده و بیوگرافی آنان را نیز عنوان نموده که خلاصه آن را در شاهد هستید.

شخصیت اول Franklin : جوانی 20 ساله از شهر Louisiana آمریکا (نکته، تمام این سه نفر از قرار معلوم باید از شهر Louisiana باشند (لهجه) شهری در جنوب آمریکا که یکی از بزرگترین مافیا‌ی ایتالیا را از خانواده Marcello در خود جای داده) نژادی آفریقایی-آمریکایی داره و سفید پوست هستش. وقتی از جنگ بر میگرده به سرعت وارد باندهای خلاف می‌شه. فقط به کسایی که در تعبیر خانواده هستن وفاداره و در بیرون و در خیابان شخصی با ابهت با اعتماد به نفس، باهوش، منظم و در عین حال محافظه کاره. ( شخص مورد نظر باید حتما لهجه لوزیانایی داشته باشه.)

شخصیت دوم Tony : فردی 30 ساله و از شهر Louisiana. شخصی لاغر که در لباس پوشیده مرتب هستش. کار با اعداد و ارقام که می‌رسه تونی یک نابغست. ادم کم حرفی هستش و از اون گانگسترهایی که شما فکر می‌کنید نیست. بیشتر به دنبال پول و سود کردن از مردم هستش. از نطر اجتماعی آدم بی دست و پایی به شمار میاد ولی در واقعیت آدم خطرناکی هستش، از کسی نمی‌ترسه و کسی که بخواد جلوی کارش رو بگیره به راحتی می‌تونه بهش ضرب و شتم وارد کنه. (بازیگر باید حتما لهجه ایتالیایی داشته باشد / همچنین از جنوب آمریکا نیز باشد.)

شخصیت سوم Mickey : جوانی 20 ساله از شهر Louisiana. در اوایل کار تو خیابان‌ها به کارای خلاف دست می‌زده . آدمیه که دوست داره تو خیابان بلند حرف یزنه ولی موقع عمل که می‌رسه اون جوری که باید باشه نیست. از قرار معبوم عادت بدی هم داره اونم اینه که از کارهای بزرگ برای خودش اعتبار جم میکنه تا خود ساخته بشه بازیگر باید حتما لهجه ایتالیایی داشته باشد / همچنین از جنوب آمریکا نیز باشد.)

شایان ذکر است این اعلامیه در 6 مارچ داده شده است یعنی یک هفته پیش. ایا مافیا 3 در E3 2014 رونمایی می‌شود(؟).

آخرین ویرایش:
Location کار رو هم نوشته Nothern California که یه چند مدت پیش شایعه بود مراحل ساخت مافیا 3 به آمریکا منتقل شده با این آگهی همه چی جور در میاد بنظر مافیا 3 به این آگهی 100 درصد یه ربط هایی داره.

اتفاقا همین دیروز داشتم فکر میکردم چرا از نسخه 3 این بازی فوقالعاده خبری نیست... که بلاخره شنیدیم خیلی خوشحالم شدم
هرچند که نتونستم نسخه 2 رو به درستی بازی کنم!!!
خیلی امیداور کننده س این بازی.

یعنی اگه حقیقت داشته باشه از خدا دیگه من هیچی نمیخوام این اخر عمری میخوام یک مرگ بدون درد بکشم دیگه ای بیااااااا :(( :(:-s

- - -ویرایش - - -

اگه قرار مثل مافیا 2 بشه . ای کاش که پروژه شون هیچ وقت تکمیل نشه .

خدایی بازی خوبی بود مگه بد بود بازیش

نسخه دوم مافیا تنها کاری که کرد زد تمام خاطرات خوب شماره 1 و نابود کرد . البته اگه کسی زمان خودش شماره 1 و بازی نکرده باشه یا اول شماره 2 رو بازی کرده باشه یحتمل از مافیا 2 خوشش میاد .

نسخه دوم مافیا تنها کاری که کرد زد تمام خاطرات خوب شماره 1 و نابود کرد . البته اگه کسی زمان خودش شماره 1 و بازی نکرده باشه یا اول شماره 2 رو بازی کرده باشه یحتمل از مافیا 2 خوشش میاد .

من اول مافیا 1 بازی کردم بعد 2 ولی از هر 2 به یک اندازه لذت بردم شماره 2 هم واقعا زیباست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or