اطلاعاتی از عنوان فارکرای 6 لو رفت

rahyarpaul

Gold User

far-cry-6.jpg

بر روی وبسایت پلی استیشن هنک کنگ تصویری از بازی فارکرای 6 قرار گرفت که مشخص شد آنتاگونیست بازی جیان کارلو اسپوزیتو بازیگر بریکینگ بد میباشد
براساس اطلاعات منتشر شده،بازی در منطقه خیالی یارا جریان دارد که پایتخت آن اسپوزیتو هست و اینبار شما در نقش دنی رویاس رو در روی دیکتاتور شهر آنتون کاستیلو قرار میگیرید.
آنتون کاستیلو به همراه پسرش دیگو قصد دارد تا دوباره یارا را به شکوه و جایگاه گذشته اش برگرداند که در این مسیر خون های زیادی میریزد که باعث برانگیختن آتش انقلاب میشود
جنگلهای استوایی،سواحل زیبا و در کنار آن شهر اسپوزیتو باعث شده که لقب بزرگترین عنوان سری فارکرای از لحاظ وسعت را بگیرد.
در این راه با اسلحه های دست ساز و ماشینها، درکنار دوستان و ساکنین یارا یه جنگ بار رژیم کاستیلو پرداخته تا دوباره، آرامش را به یارا بازگردانید.
بازی قرار است در 18 فوریه برای کنسولهای نسل هشتم و نهم و pc عرضه شود و براساس اطلاعات استور،ارتقا از نسخه ps4 به ps5 رایگان است.
اطلاعات بیشتر و نمایش تریلر احتمالا، در روز یکشنبه ساعت 23:30 دقیقه به وقت تهران.

Last edited by a moderator:
فارکرای از نسخه ۴ به بعد شده از اون بازیا که یه روز میشینی ۴ ساعت پلی میدی ولی از فردا دیگه حسه پلی دادنشو نداری و بعد دو هفته هم پاک میشه میره :D
یکی دیگه ازون بازیها که ازین قانون تبعیت میکرد FF XV . گوست ریکون هم‌ همینطور

• Like
Reactions: ULTIMATE TEAM
من فقط با فارکرای 3 و 5 خیلی حال کردم بقیه رو از یه جا به بعد بیخیال شدم :D به نظرم ولی دست رو ایده نه جدید ولی خوبی گذاشتن برای نسخه 6. امیدوارم گیم پلی هم نشون بدن فردا

چه ترکیبی میشه بریکینگ بد با فارکرای :):)B-) فقط خدا کنه اول شخص نباشه چون بدم میاد سوم شخص باشه بهتره

بریکینگ بد+فارکرای= یک بازیه قشنگ
بریکینگ بد+فارکرای+یوبیسافت= نه مرسی :D

بماند که بازیگر استفاده شده در این بازی نماینده ی کل سریال بریکینگ بد نیست. یوبیسافت با یک داستان و شخصیت پردازی آبکیه دیگه حتی پتانسیل نابودکردن خاطرات خوشی که با گاس فرینگ داشتیم رو هم داره.

گان پلی فارکرای جذابه برای من
واقعا به کلمه ی smooth میشه نسبتش داد :دی خیلی نرم و روونه و واکنش بدن دشمن ها هم به تیر طبیعیه طوری که من توی 5 اون 7 روزی که بازی کردمش از شلیک با پیستول به دشمنا خیلی لذت میبردم :D
اما از نظر طراحی محیط و طراحی ماموریت کلا یوبیسافت از واچ داگز به بعد تعطیله
همون شیکاگوی واچ داگز چقد حس تکراری و حال بهم زنی داشت؟ در حالی که GTA یه جوری بود که بعد از 1 ماه هممون به نقشه بی نیاز میشدیم :D
ماموریتای اسسینز کریدا همه تکراری مثل هم
ماموریتای واچ داگز تکراری
ماموریتای گوست ریکون تکراری
و فارکرای هم که کلا تکراری تر از همه چیز
حس خستگی ای که از فارکرای 5 به من دست داد بعد از یه عمر de_dust2 بازی کردن به هیچکس دست نداده :دی

نسخه ۵ انقدر اعصاب خرد کن بود که هیچکس تمومش نکرد:/
یوبی کلا همه بازیاش مثل هم شده یکم خلاق تر بشن بد نیست
اون که بماند حالا یه dlc هم براش میده 25 دلار.....!!!!4 ساعته هم تموم میشه رنگه آدم میپره..!!!من واسه elder scrolls online یه dlc خریدم نصف این قیمت الان 50 ساعته همون یه dlc رو دارم بازی میکنم هنوز کامل نشده...!!!!کلا یوفی فازش چاپیدنه با CD project خیییییییلی فرق میکنه..!!!!

آخرین ویرایش:
عکس پروفایل من براتون آشنا نیست؟
این شماره های جدید بازی که هیچ هیجانی برای من ندارن فارکرای برای من همون سال 2004 تموم شد و دیگه هیچ وقت هیچ وقت مثلش نیومد :( تو کدوم بازی اون موقع، جنگ بین AI با AI اینقدر خوب دراومده بود؟ اونا میزدن همدیگرو درب و داغون میکردن، تو هم میپردی وسط این بلبشو، دوتا تیر به اون میزدی یکی به این :D وای که چه حالی میداد. فارکرای اورجینال پایه گذار بازی هایی مثل اساسینز کرید، جاست کاز، کرایسیس و خیلی عناوین دیگه بود، حیف که الان فراموش شده.

ولی بهرحال بخاطر اسم فارکرای امیدوارم یوبی سافت با شماره ششم جلو افت سری رو بگیره، فرنچایز فارکرای تازگیشو از دست داده و تو سراشیبی هست، از نمرات و نقدها بگیرید تا میزان فروش همه کاهشی بودن، اگر شماره ششم هم این روند رو ادامه بده واقعا دیگه یه ذهنیت خیلی بد از اسم Far Cry تو ذهن گیمرا باقی میمونه، این ذهنیت که تثبیت بشه دیگه خیلی سخت میشه تغییرش داد.
به امید موفقیت شماره ششم بازی...
یه فاتحه هم در آخر برای شادی روح مرحوم و مغفور و مظلوم دو عالم جک کارور بخونید، ثواب داره.

حالا که همه دارید از فارکرای 5 میگین ما هم بگیم:دی
یعنی واقعا من سر تموم کردنش زجر کشیدم
هی خدا خدا میکردم که زودتر تموم شه:دی
داستان درست حسابی هم نداشت بدبختی، شخصیت ها هم که آبکی
دیگه بعدش حتی نزدیک new dawn هم نرفتم...
قشنگ از 3 به بعد افتاد رو روند تکرار مکررات

چه شود... :D
باید استوری معرکه ای داشته باشه که چنین بازیگری رو به عنوان شخصیت مقابل انتخاب کردن، چون قطعا هزینه میذاره رو دستشون.

کم کم با سایبرپانک و FC و اینا صنعت گیم داره به هالیوود نزدیک تر میشه. خدا رو چه دیدین، 30 سال دیگه اومدن فیلم های هالیوودی رو "عینا" براشون یه گیم AAA ساختن!
یاد زمان PS1 و PS2 بخیر:دی

و درسته گفتم حالمون از OWها به هم میخوه! ولی نه بازی 1:30~2ساعته دیگه:))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or