اطلاعاتی از آپدیت فریمور 4.50 پلتفرم PS4 منتشر شد

Jill-Valentine

By hiding you show your true nature coward
Loyal Member
20504275739_cc9b06f305_o.jpg

امروز کمپانی سونی جزییاتی از آپدیت جدید پلتفرم PS4 منتشر کرد.در ادامه با بازی‌سنتر همراه باشید.

طبق اعلام کمپانی سونی آپدیت فریمور 4.50 قابلیت اتصال هارد اکسترنال تا ظرفیت 8 ترابایت به این کنسول را اضافه میکند.

آپدیت فریمور 4.50، قابلیت استفاده از اسکرین شات های عناوین مختلف به عنوان بک گراند را به این کنسول را اضافه میکند.

لازم به ذکر است، آپدیت فریمور 4.50، شامل بهبود ها و پیشرفت های قابل توجهی در قسمت Quick Menu این پلتفرم خواهد داشت.

برای راحتی بیشتر کاربران تمامی قسمت های Downloads / Game Alerts / Uploads حذف و تنها یک قسمت Notifications وجود خواهد داشت.

و در آخر آپدیت فریمور 4.50، قابلیت دیدن فیلم های بلو ری سه بعدی به وسیله هدست واقعیت مجازی پلی استیشن وی آر را به این پلتفرم اضافه خواهد کرد.

1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg

لینک منبع

این Boost Mode باید مقایسه هاش از منابع معتبر بیاد تا بشه فهمید چقدر تاثیرگذاره ولی جای خالیش واقعا فکر کنم الان برای Pro حس بشه.به خصوص برای یک سری بازیهای خاص.

من الان دارم The Witcher 3 را روی معمولی بازی میکنم واقعا مشکلات فریم به تجربه بازی ضربه بزرگی زده.مدام پیش خودم میگم کاش فریم بهتر بود.فکر کنم قشنگ بین 20-25 میچرخه.جدا رومخه.دومین بازی هم که مشکلات فریمش آسیب زده به تجربه اش Bloodborne ه.برای اینا راه حل باشه این مد جدید واقعا ارزش Pro را میبره بالا.

• Like
Reactions: Democracy
این Boost Mode باید مقایسه هاش از منابع معتبر بیاد تا بشه فهمید چقدر تاثیرگذاره ولی جای خالیش واقعا فکر کنم الان برای Pro حس بشه.به خصوص برای یک سری بازیهای خاص.

من الان دارم The Witcher 3 را روی معمولی بازی میکنم واقعا مشکلات فریم به تجربه بازی ضربه بزرگی زده.مدام پیش خودم میگم کاش فریم بهتر بود.فکر کنم قشنگ بین 20-25 میچرخه.جدا رومخه.دومین بازی هم که مشکلات فریمش آسیب زده به تجربه اش Bloodborne ه.برای اینا راه حل باشه این مد جدید واقعا ارزش Pro را میبره بالا.
آپدیت کردی بازی رو ؟ چون با آخرین آپدیت تقریبا قسمت اعظمی از مشکل فریم روی ps4 حل شد.
At points this gives The Witcher 3 a boost of 10fps overall on PS4, and it overtakes a fully-patched Xbox One version in direct comparison.
The Witcher 3 patch 1.10 gives PS4 the boost it's been waiting for

• Like
Reactions: Soheil
از کجا باید فعالش کنیم؟! اصن نیازمند فعالسازی هست یا نه؟! چون من دستگاهم آخرین اپدیت رو داره ولی تغییری توو بازیا احساس نکردم.

مهم تی وی شماست که این قابلیت رو داشته باشه.
تی وی شما ساپورت کنه اتوماتیک تیکش فعال میشه.

دستی هم متونی بری تو تنظیمات و قسمت خروجی تصویر رو ببینی.

• Like
Reactions: mohsen2012
حالا این booster mode چیه؟
هیولای درون رو بیدار میکنه :D

تا اونجایی که متوجه شدم بازی هایی که ارتقا با اپدیت واسه pro براشون نیومده رو خود دستگاه ارتقا میده تقریبا ، یه کاری مشابهه xbox one s داره انجام میده ولی در سطح کمتر از pro

هیولای درون رو بیدار میکنه :D

تا اونجایی که متوجه شدم بازی هایی که ارتقا با اپدیت واسه pro براشون نیومده رو خود دستگاه ارتقا میده تقریبا ، یه کاری مشابهه xbox one s داره انجام میده ولی در سطح کمتر از pro
کاری که One S می کنه اصلا قابل مقایسه با این نیست
One S کمی سخت افزارش تقویت شده برای این که بتونه از پس Upscaling به 4K و HDR بر بیاد، حالا در چند تا بازی مثل GoW هم در برخی از صحنه ها چند فریمی اضافه تر می ده

Pro قدرتش پردازیش فوق العاده بالاتر از PS4 اه، بدیهنیه که تاثیرش چشمگیر هخست

این رو توی یک تاپیک دیگه نوشتم ولی خب صلاج دیدم اینجا هم بذارم.
خب با پرس و جویی که از کاربران Gaf کردم معلوم شد که به هیچ وجه نمیشه وقتی از هارد اکسترنال برای توسعه هارد داخلی کنسول استفاده میکنیم، این هارد رو روی PC هم استفاده کنیم. حتی اگر فرمت هارد exFAT هم باشه باز خود کنسول اون رو فرمتش میکنه :| اینجوری باید یک هارد رو کامل برای کنسول اختصاص بدیم که با تعویض هارد داخلی فرقی نداره

یه خلاصه کوتاه بخوام بدم ( از پست های کاربرای نئوگف) :

boost mode خودشو وقتی نشون می ده که
1- بازی پچ Ps4 pro نداشته باشه
2- بازی فریم ریت آنلاکد داشته باشه در این صورت فریم بازی بالا می ره ( مثل R6 siege)
3- بازی frame cap داشته باشه. ولی نتونه رو حالت بیس به صورت ثابت رو فریم 30 یا 60 لاک بشه. در این حالت افت فریم ها در حالت بوست مود بسیار کاهش پیدا می کنه و بازی فریم ثابت پیدا می کنه. ( مثل TR DE که فریمش حول حوش 45 50 تو حالت بیس ولی در حالت بوست مود ثابت 60 فریم می شه)
4- بازی هایی که از رزلوشن داینامیک استفاده می کنند. در این بازی ها بازی در رزلوشن بالاتری نسبت به بیس اجرا می شه.
5- سرعت لودینگ اکثر بازی های تست شده سریع تر شده.

این بازی های تست شده هم ارتقا قابل توجهی داشتند.

1- R6 siege: فریم بازی بسیار بالاتر از حالت بیس که در مواردی فریم 90 و 100 گزارش شده.
2- Assassin's Creed unity : از بازی های بدنام این نسل که رو حالت بوست بسیار روانتر و تقریبا به صورت 30 فریم لاک بازی ارتقا پیدا می کنه.
3- TR DE فریم بازی در اکثر موارد به 60 فریم افزایش پیدا می کند.
4- ویچر3 : سرعت لودینگ ، حرکت در منو ها افزایش پیدا کرده و افت فریم های جرئی در بعضی نقاط بازی حذف شده.
5- بلادبورن : افت فریم در مواردی که تعداد دشمنان زیاد می شد حذف شده.

این رو توی یک تاپیک دیگه نوشتم ولی خب صلاج دیدم اینجا هم بذارم.
خب با پرس و جویی که از کاربران Gaf کردم معلوم شد که به هیچ وجه نمیشه وقتی از هارد اکسترنال برای توسعه هارد داخلی کنسول استفاده میکنیم، این هارد رو روی PC هم استفاده کنیم. حتی اگر فرمت هارد exFAT هم باشه باز خود کنسول اون رو فرمتش میکنه :| اینجوری باید یک هارد رو کامل برای کنسول اختصاص بدیم که با تعویض هارد داخلی فرقی نداره
فرقش اینه که هارد داخلی که به ps4 بخوره بیشتر از 2 ترابایت نیست. اگرم باشه چون جدید هست گرونه.
ولی هارد اکسترال ارزونه و تا 8 ترا هم میخوره.

• Like
Reactions: Democracy
فرقش اینه که هارد داخلی که به ps4 بخوره بیشتر از 2 ترابایت نیست. اگرم باشه چون جدید هست گرونه.
ولی هارد اکسترال ارزونه و تا 8 ترا هم میخوره.
از این نظر که میدونم ولی اینکه بخوای 8 ترا هارد رو بخری و اختصاص بدی به ps4 یکم ناجوره

Sent using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or