شایعه اطاعات APU کنسول های نسل لیک شد ( Ryzen + Navi) و AMD Gonzalo

Rattle.Snake

100% Pure RattleSnake
کاربر سایت
4pxs_3dug1bk.jpg

هردوکنسول نسل بعد سونی و مایکروسافت بنظر از پردازنده گرافیکی سری Navi استفاده می کنند، و از CPU های 7 نانومتری Zen 2 با تکنولوژی cutting edge بهره خواهند برد.( مشابه نسل سوم Ryzen است)
Ganzola نام APU کنسول های نسل بعد هست که توسط AMD ساخته می شود. این APU که واحد پردازش کنسول های نسل بعد هست دارای 8 هشته پردازنده هست، که کلاک این پردازنده فرکانس پایه 1GHz تا فرنکاس بوست 3.2GHz است. قدرت پردازش کنسول های فعلی که از APU های AMD Jaguar استفاده می کنند برای PS4 Pro و Xbox One X در حال حاضر فرکانس پایه 2.13GHz و فرکانس بوست 3.2GHz هست. با قدرت کش 4MBL2+ 16MBL3
درمورد پردازنده گرافیکی Navi 10 Lite باید گفت که این اسم اولین بار گفته شده و طبق اطلاعات قدرت کلاک آن 1GHz خواهد بود.
آپدیت مشخصات کنسول نسل بعد Xbox:
*نام رمز پردازنده کنسول Anubis هست.
*کنسول از Raytracing حمایت میکنه
* در GDC 2019 درمورد کنسول صحبت خواهد شد.
CPU: Custom 8 cores / 16 Threads Zen 2 CPU
GPU: Custom NAVI @12+ teraflops
Memory: 16GB GDDR6
Storage: 1TB NVMe SSD @ 1+GB/s
DirectX Raytracing + MS AI
HBM2
...
تکمیلی:
* از نظر قدرت tflops ها کنسول مایکروسافت در قدرت خام tflops ها برتری داره
*رونمایی مایکروسافت اول صورت میگیره بعد سونی رونمایی می کنه.
*مایکروسافت از تکنولوژی Radeon VII استفاده می کنه که دارای ray tracing در پردازنده گرافیکی Navi هست.
* احتمال استفاده از HBM برای دستیابی به پنهای باند وجود دارد.
*سونی بیشتر روی بحث تکنولوژی و دست آوردهای خودش تکیه خواهد کرد.
* آناکوندا با 12 tflops و HBM2 و CPU با کلاک بالای Zen2 هست که کلاک بیشتری آزاد می کند و خنک کنندگی خوبی دارد مثل کنسول Xbox X
*کنسول سونی با رمز چیپ Gonzalo هست دارای 9-10 tflops، که از حقه های جالبی استفاده می کند، بدون نیاز به قدرت اصلی با قدرت خاص تصاویر را شبیه سازی می کند.
*مثل PS4Pro که از H/W استفاده می کرد آن هم برای رندر شطرنجی Navi نیز از این موارد استفاده خواهد کرد.
* بنظر مثل قبل کنسول سونی از CPU ها با کلاک پایین تر از کلاک کنسول های مایکروسافت بهره خواهد برد کنسول سونی از قدرت GDDR6 استفاده می کند.
این اطلاعات از چندین منبع معتبر از جمله TUM_APISAK یکی از منابع لیک کننده silicon گرفته شده است.
2G16002CE8JA2_32/10/10_13E9 Decode (Update)
2 = ES1
1600 = Sony Custom SoC (نسل بعد PS)
2C = TDP
E = Package
8 = 8C
J = Cache Size
A2 = A2 Stepping (?)
32 = 3.2Ghz (Boost)
10 = 1.0Ghz (Base)
10 = iGPU Clock? (1Ghz)
13E9 = PCI-ID : Navi 10LITE (GFX1000/1001)
...
با توجه به این اطلاعات میتوان قدرت پردازش کننده کنسول نسل بعدی سونی را تشخیص داد.
نام رمز کنسول نسل بعدی سونی بنظر Gonzalo باشد.

کدهای کاستوم ( شخصی سازی شده ) چیت های پردازش کننده کنسول های سونی در این نسل

DG1000FGF84HT - PS4
DG1101SKF84HV - PS4
DG1201SLF87HW - PS4 Pro
DG1301SML87HY - PS4 Pro
نسل بعد PS کاستوم 2G16002CE8JA2

...
تفاوت کدهای شخصی سازی کاستوم چیپ های پردازنده کنسول های این نسل سونی و مایکروسافت:
DG3001FEG84HR - XBone
DG4010T3G87E1 - Arlene SoC
DG4001FYG87IA - XBone S
1G5211T8A87E9 - Anubis SoC
منبع

آخرین ویرایش:
اولا که اون پردازنده 200 دلاری اینتل باید با Ryzen 5 1600 اونم نسخه معمولیش مقایسه کنی که قیمتش هم 190 دلاره که معمولا پایین تر همه جا فروخته میشه!B-)

بعد هم این صحبت ها واسه زمانی بود که اینترنت وجود نداشت و الان با یه سرچ ساده میشه متوجه تفاوت این پردازنده ها شد و اینم بدون که فقط اینتل توی بازی هایی که از تک هسته توی پردازش استفاده میکنن قوی تره که اونم چون تکنولوژی قدیمی دیگه توی اکثر بازی های جدید استفاده نمیشه![-x

این لینک هم هر کسی فکر میکرد اختلاف زیاد ببینه(:|

Intel Core i5-8400 (B360) vs. AMD Ryzen 5 1600 (B350)

اون چند فریم اضافه تر هم فقط به خاطر تکنولوژی محاسباتی ماقبل تاریخی که میبینید و بازی های که از چند هسته استفاده میکنن همشون AMD برتری داره!>:D<

حالا اینکه توی همه عملکرد های دیگه از AMD ضعیف تره هم بماند!=))

دوستان لطفا این بحث اینجا ادامه ندین و ربطی به این تاپیک نداره آخه!:D
اولا که جای شکلک گذاشتن یکم دقت کن چی نوشتم بعد مثل بچه ها فن بازی دربیار و ترول کن.تو بحث گرافیک که جوابی نداشتی تو CPU هم خودت با لینکی که گذاشتی داری حرف منو تایید می‌کنی.اتفاقا تو مدرن ترین بازی ها هم که از multicore و dx12 پشتیبانی میکنن مثل بتلفیلد ۵ بازم خیلی عقبه amd! بازم میگم تو زمینه گیمینگ دوباره نیای از رندرینگ برام بگی!!

2018-11-25-image.png

درسته این مطالب ربطی به این تاپیک نداره ولی وقتی میای تو هر تاپیکی فن بازی درمیاری و ادعات میشه که از سخت افزار خیلی بلدی مجبور می‌کنی که جوابتو بدیم.
البته از یه Wii باز انتظاری نباید داشت...!

اولا که جای شکلک گذاشتن یکم دقت کن چی نوشتم بعد مثل بچه ها فن بازی دربیار و ترول کن.تو بحث گرافیک که جوابی نداشتی تو CPU هم خودت با لینکی که گذاشتی داری حرف منو تایید می‌کنی.اتفاقا تو مدرن ترین بازی ها هم که از multicore و dx12 پشتیبانی میکنن مثل بتلفیلد ۵ بازم خیلی عقبه amd! بازم میگم تو زمینه گیمینگ دوباره نیای از رندرینگ برام بگی!!

View attachment 100242

درسته این مطالب ربطی به این تاپیک نداره ولی وقتی میای تو هر تاپیکی فن بازی درمیاری و ادعات میشه که از سخت افزار خیلی بلدی مجبور می‌کنی که جوابتو بدیم.
البته از یه Wii باز انتظاری نباید داشت...!

درود
8 ماه پیش i5 6500 فروختم 900 تومن ryzen 1600 اکبند خریدم 7908->
نسبت به قیمتش در اون زمان شگفت انگیزه

witcher3_2018_11_29_20_26_08_219.jpg.f47a741b1ed60763da7e2ae1e3ae9c67.jpg
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اما چرا اینتل در گیم برتری داره
اولین ومهم ترین دلیل این که چند سال اخیر کل بازار در اختیار داشته و تمامی موتور های بازی سازی بر پایه cpu های اینتل توسعه پیدا کرده
دلیل دوم هم فرکانس cpu طبیعیه که 9900k با 5.00 برتری کامل داره نسبت amd
دلیل سوم خود ساختار رایزن
9900k فرکانس پایه 3.5 تا 5.0 و در همین محدود بازدهی داره
اما رایزن تنها 0.2 افزایش فرکانس داره

برای خودم هم جای سوال بود که چرا 1600 که 3.2 تا 3.6 تو گیم روی 3.4 قفل نه بالا میاد نه پایین می ره
این به علت مشکلات مالی amd
هر دو 1600 و 1600x یا 2700 و 2700x هردو یکی هستن فقط فرکانس ها کارخانه ای متفاوت
همین 1600 بدون تغییر ولتاژ به راحتی تا 3.8 اور کردم
rpcs3_2019_01_01_08_00_08_770.jpg
2700x که 3.7 تا 4.3 این 4.3 فرکانس بوست نیست نهایت توان اورکلاک پردازنده توسط کاربر معمولیه
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
قراره تو سری 3000 فرکانس بهتر بشه
7d83f4b4988ac7fe.png

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
photo_2019-01-23_00-49-28.jpg
هر چند که بیشتر به دروغ شبیه اما بد نیست

• Like
Reactions: vivaz360
درود
8 ماه پیش i5 6500 فروختم 900 تومن ryzen 1600 اکبند خریدم 7908->
نسبت به قیمتش در اون زمان شگفت انگیزه

View attachment 100247
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اما چرا اینتل در گیم برتری داره
اولین ومهم ترین دلیل این که چند سال اخیر کل بازار در اختیار داشته و تمامی موتور های بازی سازی بر پایه cpu های اینتل توسعه پیدا کرده
دلیل دوم هم فرکانس cpu طبیعیه که 9900k با 5.00 برتری کامل داره نسبت amd
دلیل سوم خود ساختار رایزن
9900k فرکانس پایه 3.5 تا 5.0 و در همین محدود بازدهی داره
اما رایزن تنها 0.2 افزایش فرکانس داره

برای خودم هم جای سوال بود که چرا 1600 که 3.2 تا 3.6 تو گیم روی 3.4 قفل نه بالا میاد نه پایین می ره
این به علت مشکلات مالی amd
هر دو 1600 و 1600x یا 2700 و 2700x هردو یکی هستن فقط فرکانس ها کارخانه ای متفاوت
همین 1600 بدون تغییر ولتاژ به راحتی تا 3.8 اور کردم
View attachment 100249
2700x که 3.7 تا 4.3 این 4.3 فرکانس بوست نیست نهایت توان اورکلاک پردازنده توسط کاربر معمولیه
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
قراره تو سری 3000 فرکانس بهتر بشه
7d83f4b4988ac7fe.png

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
View attachment 100250
هر چند که بیشتر به دروغ شبیه اما بد نیست
این قسمت حرفتون که گفتین تمام موتورهای بازی سازی بر پایه اینتل هستن اشتباهه همچین چیزی وجود نداره چون معماری جفت پردازنده ها برپایه x86 هست. من جملتون رو درست میکنم.برای سازنده های بازی ساخت بازی و اپتیمایز کردن وظایف روی چهار هسته پردازشی راحت تره تا ۸ هسته یا بیشتر.یه بحث دیگه هم برمیگرده به پشتیبانی اون گیم از CPU های موجود.به این شکل که اگر سازنده بازی رو بر پایه پردازش ۸ هسته ای توسعه بده مصرف کننده ای که CPU با تعداد هسته کمتر داره به مشکل میخوره و این به ضرر سازنده هست چون فروش بازیش میاد پایین.
البته گیم انجین های جدید به پشتیبانی از تعداد هسته های بیشتر قدم میزارن.اینتل هم در همین راستا تعداد هسته هارو بیشتر کرده.

بقیه فرمایشاتتون درسته فقط این نکته رو اضافه کنم که اینتل غیر از بوست کلاک بالاتر خود CPU از مموری رم با کلاک بیشتر هم ساپورت میکنه.
در مورد ناوی و نسل بعدی رایزن هم بهتره تو زمان عرضشون بحث کنیم.

• Like
Reactions: Natural Killer
علت اینکه پردازنده های Ryzen نسبت به هم رده های اینتلی خودشون در بازی ها ضعیف تر عمل میکنند فقط یک علت داره و اونم فاکتوری به اسم IPC هست.
قدرت یک هسته پردازنده به دوعامل مهم بستگی داره: سرعت کلاک پردازنده که به گیگاهرتز گفته میشه و دوم IPC. (طبیعتا هرچی هسته ها بیشتر قدرت هم بیشتر)
Clock Speed یا همون سرعت کلاک به این معنیه که یک سی پی یو در هر ثانیه چند سیکل رو میتونه اجرا کنه و IPC به این معنیه که در هر سیکل چه تعداد دستور میتونه اجرا کنه
سی پی یو های رایزن در زمینه سرعت کلاک هیچ مشکلی ندارند و حتی از اینتل بهتر هم هستند اما IPC اون ها از سی پی یو های اینتل کمتره و از اونجایی که بازی ها در حال حاضر به طور معمول از 4 هسته بیشتر استفاده نمیکنند، تعداد هسته های بیشتر رایزن در بازی ها مورد استفاده قرار نمیگیره و به دلیل IPC پایین تر، ضعیف تر از سی پی یو های اینتل عمل میکنند. اما در رندرینگ و کارهای مربوط به تولید محتوا که از همه هسته های سی پی یو های رایزن استفاده میشه، عملکرد خیلی بهتری از اینتل دارن
AMD قول داده که در نسل سوم رایزن ( که تو کنسول های نسل بعد هم استفاده میشن) IPC رو بهبود میده تا رایزن ها عملکرد خیلی بهتری در بازی ها داشته باشن.

آپدیت مشخصات کنسول نسل بعد Xbox:
*نام رمز پردازنده کنسول Anubis هست.
*کنسول از Raytracing حمایت میکنه
* در GDC 2019 درمورد کنسول صحبت خواهد شد.
CPU: Custom 8 cores / 16 Threads Zen 2 CPU
GPU: Custom NAVI @12+ teraflops
Memory: 16GB GDDR6
Storage: 1TB NVMe SSD @ 1+GB/s
DirectX Raytracing + MS AI
HBM2
...
تکمیلی:
* از نظر قدرت tflops ها کنسول مایکروسافت در قدرت خام tflops ها برتری داره
*رونمایی مایکروسافت اول صورت میگیره بعد سونی رونمایی می کنه.
*مایکروسافت از تکنولوژی Radeon VII استفاده می کنه که دارای ray tracing در پردازنده گرافیکی Navi هست.
* احتمال استفاده از HBM برای دستیابی به پنهای باند وجود دارد.
*سونی بیشتر روی بحث تکنولوژی و دست آوردهای خودش تکیه خواهد کرد.
* آناکوندا با 12 tflops و HBM2 و CPU با کلاک بالای Zen2 هست که کلاک بیشتری آزاد می کند و خنک کنندگی خوبی دارد مثل کنسول Xbox X
*کنسول سونی با رمز چیپ Gonzalo هست دارای 9-10 tflops، که از حقه های جالبی استفاده می کند، بدون نیاز به قدرت اصلی با قدرت خاص تصاویر را شبیه سازی می کند.
*مثل PS4Pro که از H/W استفاده می کرد آن هم برای رندر شطرنجی Navi نیز از این موارد استفاده خواهد کرد.
* بنظر مثل قبل کنسول سونی از CPU ها با کلاک پایین تر از کلاک کنسول های مایکروسافت بهره خواهد برد کنسول سونی از قدرت GDDR6 استفاده می کند.

آخرین ویرایش:
این قدر از این دوره زمانی قبل از عرضه کنسول های نسل بعد بدم میاد.
دلیلشم واضحه
چون هیچی از سخت افزار سر در نمیارم:))
یعنی قشنگ سرم درد میگیره اخبار رو میخونم.

این نسل هم که خوشبختانه به لطف کنسول های میان نسلی (و دنگ و فنگ ها سوییچ اون وسط) بحث سخت افزاری نخوابید اصن :D

این نسل نهم هم که معلوم نیست اصن چه خبره :D

این شایعه های قبل از شروع نسل اکثرش چرت و پرته کل شایعات امده فقط یه هدف داره..... کنسول مایکرو قوی تره و سونی با یسری حقه میخواد بهتر و قوی تر از چیزی که هست نشونش بده..... ماهم که مشابهش تو این نسل اصلا ندیدیم...... یعنی طرف هیچی نمیدونه فقط میخواد بگه اتفاقی که برای میان نسلی ها افتاد(ps4 pro قدرتش نصفه و 4k واقعی نیست و xbox x هست) برا نسل بعد می افته بهتره بره خودش رنگ کنه شما رو نمیدونم ولی من که این باور نمیکنم چون امکان نداره این دوتا یا دست کم سونی در برابر هم کم بیارن اگه واقعی باشه بی کفایتی و بی عرضه گی john kodera رو نشون میده

این شایعه های قبل از شروع نسل اکثرش چرت و پرته کل شایعات امده فقط یه هدف داره..... کنسول مایکرو قوی تره و سونی با یسری حقه میخواد بهتر و قوی تر از چیزی که هست نشونش بده..... ماهم که مشابهش تو این نسل اصلا ندیدیم...... یعنی طرف هیچی نمیدونه فقط میخواد بگه اتفاقی که برای میان نسلی ها افتاد(ps4 pro قدرتش نصفه و 4k واقعی نیست و xbox x هست) برا نسل بعد می افته بهتره بره خودش رنگ کنه شما رو نمیدونم ولی من که این باور نمیکنم چون امکان نداره این دوتا یا دست کم سونی در برابر هم کم بیارن اگه واقعی باشه بی کفایتی و بی عرضه گی john kodera رو نشون میده

چرا فکر میکنی سونی اینقدر خفن هست آخه![-(

نسل قبل که داشت بلوری پلیر میفروخت که آمارشو ببره بالا و یه سری حافظه تاریخیشون ضعیفه!:D

اگه یدونه One S یا One X از نزدیک تجربه کنی متوجه کیفیت ساخت فوق العاده بالای اون میشی و حالا این نسل شروع و طراحیش بر عهده مدیریت قبلی مایکروسافت بود و اونا هم توی همه زمینه ها ماشالله گند زدن و مدیریت که تغییر کرد مجبور بودن با همون گند ها بسازن تا نوبت نسل بعد بشه!:-"

سونی هم این نسل زیادی بهش خوش گذشت و حتی سعی نکرد سیستم عامل کنسولش تغییر درست حسابی بهش بده و فقط آپدیت میداد با بهبود در عملکرد سیستم عامل=))

اصلا اینکه کی کیو میخاد گول بزنه نیست:D
یادمه سر معرفی X360 سال 2005 وقتی بیل گیتس چطوری اغراق میکرد که هر بادی ک تو دنیای بازی میاد جهت خاص و گیاهان رشد خودشو دارن و از این حرفا:D
البته سونی بیشتر ترکوند و کلا بری e3 2005 و 2006 تریلرارو ببینی یا وجود نداشتن یا انگار برای دو نسل بعدشون معرفی شدن:D:D
یادش بخیر چه هایپی شدم انگار ی کنسول سفارشی ناسا داره سوقاتی میاره:D
حتی قبل معرفی کنسول ی گیم پد فوق العاده جذاب ک بعدا فقط مشخص شد فقط ی اشتباهی بوده:D
یا خیلی بازیا از خیلی کمپانی ترد پارتی
که اونموقع فک کنم طبیعی بوده واس هایپ هر دروغو بلوفی میزدن
لی چقدر حس فوق العاده ای بود یادش بخیر

Attachments

• ps3.jpg
    ps3.jpg
    9 KB · مشاهده: 20
  • Like
Reactions: vivaz360
چرا فکر میکنی سونی اینقدر خفن هست آخه![-(

نسل قبل که داشت بلوری پلیر میفروخت که آمارشو ببره بالا و یه سری حافظه تاریخیشون ضعیفه!:D

اگه یدونه One S یا One X از نزدیک تجربه کنی متوجه کیفیت ساخت فوق العاده بالای اون میشی و حالا این نسل شروع و طراحیش بر عهده مدیریت قبلی مایکروسافت بود و اونا هم توی همه زمینه ها ماشالله گند زدن و مدیریت که تغییر کرد مجبور بودن با همون گند ها بسازن تا نوبت نسل بعد بشه!:-"

سونی هم این نسل زیادی بهش خوش گذشت و حتی سعی نکرد سیستم عامل کنسولش تغییر درست حسابی بهش بده و فقط آپدیت میداد با بهبود در عملکرد سیستم عامل=))
چی میگی داداچ خفن چیه از چی حرف میزنی اول کامل بخون بعد بیا یچی بنویس خوبه تهش گفتم اگه واقعی باشه نشون دهنده اینه که سونی ر.ده برو همون تاپیک قبلی سر بزن ببین درباره اشغال بودن ps now چیا گفتم.... خب الان من فکر میکنم سونی خفنه؟ داستان ضعیف بودن ps4 pro همه میدونن چیه و چرا سونی اینکار کرده...... قییییمت....ولی نسل بعد فرق داره اینا هرجور شده سعی میکنن جلو هم کم نیارن چون میدونن اول نسل چقدر مهمه...درضمن اگه این مشخصات واقعی باشه دلیل بر بهتر بودن مایکروسافت نمیشه چرا؟ چون کم کم 500 دلار باید قیمتش باشه و اینم بهت بگم قدرت برای همه مهم نیست اگه بود هیچ کس نینتندو سوئیچ نمی خرید......بعد تو بلوری بد میدونی؟! عزیزم بلوری خود سونی ساخت و گزاشت تو کنسولش که نسل قبل خیلیم به سودش تموم شد dvd خوردن 360 از ضعف های این کنسول بود همین 5 سال پیش بود که از کوجیما پرسیدن چرا mgs4 رو 360 نیومد اونم گفت چون 7تا dvd میشه! الان این بهتره یا بلوری؟ مدیریت جدید مایکروسافت خوبه و ولی کاراش تا اینحا بنظر میاد بیشتر به نفع خریدار بوده باشه تا خودش سرویس ها و همه چیش عالیه شکیم توش نیست ولی اینکه یکی نمیدونه کنسولای نسل بعد اصلا چین و چه شکلین و الکی میاد براساس نیازهای فعلی یچی میگه خیلی چرته

بخدا اگه xbox one x یا ps4 pro یا معمولی یا z یا قوطی بزاری جلوم برای من فرقی نمیکنه

یادمه سر معرفی X360 سال 2005 وقتی بیل گیتس چطوری اغراق میکرد که هر بادی ک تو دنیای بازی میاد جهت خاص و گیاهان رشد خودشو دارن و از این حرفا:D
البته سونی بیشتر ترکوند و کلا بری e3 2005 و 2006 تریلرارو ببینی یا وجود نداشتن یا انگار برای دو نسل بعدشون معرفی شدن:D:D
حتی قبل معرفی کنسول ی گیم پد فوق العاده جذاب ک بعدا فقط مشخص شد فقط ی اشتباهی بوده:D
واقعا همینطوره.یادمه سر معرفی ps3 سونی اونو با سوپرکامپیوترها مقایسه میکرد و یادمه خبر اومده بود که 8 تا پلی 3 رو به هم پیوند زدن بعنوان سوپرکامپیوتر ازش استفاده میکردن که واقعا هم پتانسیل سوپرکامپیوتر شدن رو داشت بخاطر cell!
ولی الان کمتر میتونن بلوف بزنن چون اولا سن گیمرا رفته بالاتر و ثانیا بقول رفیق wii بازمون اینترنت هست همه با یه سرچ تا فی خالدون قضیه رو درمیارن!
تو این نسل کارشون خیلی سخت تر شده برای هایپ کردن ملت چون اگر سوتی بدن بسرعت نور خبرش پخش میشه:D
----------------------------------------------
راجع به شایعات اگر واقعیت داشته باشه باید منتظر قیمت حداقل 500 دلاری باشیم...
قیمت کلیه چنده؟:D

چی میگی داداچ خفن چیه از چی حرف میزنی اول کامل بخون بعد بیا یچی بنویس خوبه تهش گفتم اگه واقعی باشه نشون دهنده اینه که سونی ر.ده برو همون تاپیک قبلی سر بزن ببین درباره اشغال بودن ps now چیا گفتم.... خب الان من فکر میکنم سونی خفنه؟ داستان ضعیف بودن ps4 pro همه میدونن چیه و چرا سونی اینکار کرده...... قییییمت....ولی نسل بعد فرق داره اینا هرجور شده سعی میکنن جلو هم کم نیارن چون میدونن اول نسل چقدر مهمه...درضمن اگه این مشخصات واقعی باشه دلیل بر بهتر بودن مایکروسافت نمیشه چرا؟ چون کم کم 500 دلار باید قیمتش باشه و اینم بهت بگم قدرت برای همه مهم نیست اگه بود هیچ کس نینتندو سوئیچ نمی خرید......بعد تو بلوری بد میدونی؟! عزیزم بلوری خود سونی ساخت و گزاشت تو کنسولش که نسل قبل خیلیم به سودش تموم شد dvd خوردن 360 از ضعف های این کنسول بود همین 5 سال پیش بود که از کوجیما پرسیدن چرا mgs4 رو 360 نیومد اونم گفت چون 7تا dvd میشه! الان این بهتره یا بلوری؟ مدیریت جدید مایکروسافت خوبه و ولی کاراش تا اینحا بنظر میاد بیشتر به نفع خریدار بوده باشه تا خودش سرویس ها و همه چیش عالیه شکیم توش نیست ولی اینکه یکی نمیدونه کنسولای نسل بعد اصلا چین و چه شکلین و الکی میاد براساس نیازهای فعلی یچی میگه خیلی چرته

بخدا اگه xbox one x یا ps4 pro یا معمولی یا z یا قوطی بزاری جلوم برای من فرقی نمیکنه

حالا شاید شما فکر نکنی سونی خفن هست ولی خیلی از دوستان این حس دارن![-(

ببین داستان سوییچ کلا فرق میکنه و مطمئن باش اگه قابل حمل نبود این هم مثل Wii U شکست میخورد چون طرف فقط کنسول نمیخره ماریو بازی کنه و وقتی بازی های دیگه روی یکی از کنسول ها ضعیف تر اجرا بشه خیلی توی فروشش تاثیر میزاره مثل اتفاقی که این نسل افتاد!(:|

بلوری چیز خوبیه ولی یه زمان که سونی عقب بود از 360 سعی کرد حتی شده به عنوان بلوری پلیر بفروشه کنسول رو ، حتی قیمتش خیلی وقتا ارزون تر هم درمیومد از بلوری پلیر مجزا:D

حالا کوجیما فشرده سازی بلد نیست مشکل نندازه گردن DVD:D

Ps now هم مثل خیلی از موضوعات دیگه که سونی انجام میده فقط برای اسم هست و نه بازی درست حسابی داره توش نه کیفیت مناسب!:|

خلاصه من حرفم اینه نسل بعد دیگه این خبرا نیست و مشکل Xbox این نسل فقط کمبود محتوا انحصاری و ضعف سخت افزاری بود وگرنه از همه سرویس ها و محصولات مایکروسافت میشه احترام به مشتری رو دید!=D>

حتی کابل HDMI کنسول هم Xbox از بهترین متریال استفاده کرده و این نشون میده برای مشتریش احترام قائل هست مایکروسافت!:-bd

این دوستان خبر دارن ps now بیشترین درآمد بین سرویسا صنعت داره و بالا ۵۰ درصد درآمد کل سرویسای گیم برا همین ps now؟
چطور یه سرویس بی کیفیت چنین عملکردی داره؟
خدارو شکر قابلیت دانلودم بهش اضافه شد که دیگه حرفی باقی نمونه!
درحال حاظر برترین سرویس صنعت گیم برا سونیه چه خوشتون بیاد چه نیاد!

PS-Now-Xbox-game-pass.jpg

منتظر نمایش خروجی‌ها(بازیای نسل بعد اونم فقط گیم پلی لخم) میمونم تا ببینم کی چیکار کرده با این بحث قدرت و اینا فقط bored میشم(:|
کماکان به نظرم هر گلی به سر خودشون بزنن در نهایت منتشر کردن سوپرشاهکارایی که نشه بازیشون نکرد برنده رو مشخص می‌کنه(تا الان جز این بوده؟)
من هنوز به کیلزون رویاییم دارم فکر میکنم: محیط سندباکس شدوفال مخلوط با سنگینی و شلوغی و حس سینمایی کیلزوندو. نسل بعدی شوتر سینگل همینه. لعنتیا شما از پسش برمیاین[-o<

• Like
Reactions: jhoobin
اره یادمه سونی چقدر سرش خالی بست کلا همه تریلرهای E3 2005 پری رندر بودن بجز resistance :D ما که هنوز منتظر اون killzone2 هستیم فقط نمیدونیم چرا نمیاد:D
خود ps3 هم کلی دروغ سرش بود گفته بودن بازیاش 140fps:| بعد گفتن دوتا پورت hdmi داره ولی امد دیدن یکیه:D این عکسی که گزاشتی نمونه اولیس نه یه دروغ و بنظر خیلیم گیم پد مضخرفی داره اصلا بوم رنگه:D سونی همون یبار خالی بست تموم شد رفت سال بعدش با نمایش real time killzone2 ترکوند و سال های بعدش جوری عالی عمل کرد که ps3 با وجود ضعف هاش به موفقیت کامل رسوند این کار واقعا هنر میخواست نه نینتندو تو نسل6 تونست اینکار کنه نه سگا ولی مایکروسافت برعکس با رفتن peter moore روز به روز ضعیف و ضعیف تر شد و خیلی ساده پیروزی رو به تقدیم سونی کرد:|
این دوستان خبر دارن ps now بیشترین درآمد بین سرویسا صنعت داره و بالا ۵۰ درصد درآمد کل سرویسای گیم برا همین ps now؟
چطور یه سرویس بی کیفیت چنین عملکردی داره؟
خدارو شکر قابلیت دانلودم بهش اضافه شد که دیگه حرفی باقی نمونه!
درحال حاظر برترین سرویس صنعت گیم برا سونیه چه خوشتون بیاد چه نیاد!

View attachment 100316
دیگه همه میدونن ps now برای چی انقدر user داره.....فن بیس بزرگ تر سونی تو این نسل......هم من سونی فنم هم تو بیا باهم رو راست باشیم ps now چی برای عرضه جلوی گیم پس داره؟ دست کم سرویس استریمشونم به خوبی مایکرو نیست قابلیت دانلود بازی های نسل قبل بخاطر اون مشکلات پیچیدگی که نداره درحالی که مایکرو هرچی بود گزاشته.بازی های قابل دانلود نسل 6 که همچین شاخم نیستن ولی مایکروسافت هرچی رو xbox اصلی بوده ریخته توش خیلی بده ps2 با اون کتابخونه از انحصاری الان فقط dark cloud . Rouge galaxy قابلیت دانلود داشته باشن.بازیای ps4 هم که مشخصه بازی های معمولی و انحصاری های قدیمی داره که انتظاری هم نیست جدیدا رو بدن چون مثل مایکرو پول مفت ندارن که از سود بازیاشون بگزرن.....
ولی این روش دیگه جواب گوی نسل بعد نیست.... سونی باید به فکرش باشه و ته تهش دانلود بازیای ps3 امکان پذیر و یه ارشیو کامل از بازیای ps2.ps1 بده بکوارد خیلی برای نسل بعد مهمه خیلی زیاد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or