اضافه شدن Call Of Duty به اول Modern Warfare 2

Sony-TJ

کاربر سایت
Rob Bowling از Infinity Ward اولین عکس از بسته بازی را در اینجا قرار داده که می تونید اضافه شدن Call Of Duty رو به اول Modern Warfare 2 ببینید.
504x_ia1n_01.jpg

اکتیویژن در این رابطه گفته:
"Modern Warfare 2 ی Infinity Ward یک ادامه مستقیم بر Call Of Duty 4: Modern Warfare هست.
ما توجهمان را بر Modern Warfare تمرکز کردیم تا بطور موثرانه این حقیقت رو گفتگو کنیم که این اولین ادامه واقعی در سری Call Of Duty هست.
Infinity Ward (سازندگان اصلی فرنچایز Call Of Duty ) از اول گفته که Modern Warfare 2 در دنیای Call Of Duty باقی خواهد ماند.
این هم در بسته بازی منعکس شده."

منبع

آخرین ویرایش:
یکی از دلایلش فکر میکنم فروش باشه.
خوب شاید خیلی ها ندونند این Call of duty یه. همون اسمش کلی رو فروشش تاثیر داره.
خوب مشخصه که از ترس فروش اسم Call Of Duty رو به بازی اضافه کردن . . .
کاملاً همینطوره...
مشخص فقط از ترس فروشه،همونطور که خیلی ها قبل از عرضه ی Halo Wars نمی دونستن سبکش چیه و صرفاً به دلیل Halo بودن خریدن ممکنه خیلی ها هم به دلیل COD نبودن این بازی ازش بگذرن...
​

واقعا جالبه...
یعنی به هر کسی که فکر کنه اگر اسم CoD اولش نبود دیگه CoD نبود باید تبریک گفت.
چجوری میشه اسمش Moder Warfare 2 باشه ، ولی از سری CoD نباشه ، در حالی که نسخه یکش از این سری بود؟

در ضمن ، مگه قرار بود که عنوان Call of Duty روی بازی نباشه که حالا بگیم اضافه شده؟

انتشار این عکس و صحبت هایی هم که شده صرفا بخاطر وجود متخصصین شایعه ساز و پروفسور ها و متفکرینی است که حرف اینا رو باور میکنن.

واقعا برام عجیبه که Infinity Ward مجبور به همچین کاری شده...

و
در ضمن ، مگه قرار بود که عنوان Call of Duty روی بازی نباشه که حالا بگیم اضافه شده؟ .
به نقل خود سازنده قرار بود ModErn WarFare 2 خالی باشه ولی در کل اسم کال اف دیوتی فقط برای فروش به اولش اضافه شده من که برام مهم نیست مهم اینه که این سری بازی برگشته :love:

وا ـیـــــــــــی! باز هم این شد COD :sick: عجب بدبختی گیر افتادیم!

جنگ جهانی شده جنگ مدرن ، تغییری توش رخ نداده ؟:دی
خب این طوری هم MoH و هم BIA میتونند مدرن بشن. چون معنای جنگ جهانی نمیدند. و از اونور SC هم میتونه هر بازی بشه :دی

نه من راضی میشم نه تو ، ولش کن ، بزار حد اقل ناراحتیُ ابراز کنم :دی

دوست عزیز معنی Call Of Duty یعنی ندای وظیفه و چه ربطی داره به جنگ مدرن وجنگ جهانی دوم این یک اسم که رو این سری بازی گذاشته اند ;)بعد Modern Warfare جزء Call Of Duty بود و چرا اسم Call Of Duty را رو Modern Warfare 2 بردارن :laughing:

پلنگ بی خیال شد ، شما چرا ول نمی کنی؟

Baale ، این طوری Medal of Honor یعنی مدال افتخار ، حالا چرا باید جنگ جهانی باشه ، Brothers in Arms یعنی برادران در ارتش ، حالا چرا باید جنگ جهانی باشه ، Company of Heroes و Commandos و ... همین طور.
همین طور بازی های دیگه در سبک های دیگه.

واقعا کارای محیر العقولی انجام میدن!:biggrin1:
پریروز یکی(یکی از مدیرای شرکت) اومده بود و میگفت که نام این بازی Modern Warfare هست و همه باید این رو بدانند!!!
حالا میان می اضافنش؟:biggrin1:
در ضمن یکی باید خیلی پرت باشه که فکر نکنه این بازی ادامه ی MW ــه!:biggrin1::-"
پ.ن.
شاید از مکس پین عبرت گرفتن!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or