اضافه شدن Call Of Duty به اول Modern Warfare 2

Sony-TJ

کاربر سایت
Rob Bowling از Infinity Ward اولین عکس از بسته بازی را در اینجا قرار داده که می تونید اضافه شدن Call Of Duty رو به اول Modern Warfare 2 ببینید.
504x_ia1n_01.jpg

اکتیویژن در این رابطه گفته:
"Modern Warfare 2 ی Infinity Ward یک ادامه مستقیم بر Call Of Duty 4: Modern Warfare هست.
ما توجهمان را بر Modern Warfare تمرکز کردیم تا بطور موثرانه این حقیقت رو گفتگو کنیم که این اولین ادامه واقعی در سری Call Of Duty هست.
Infinity Ward (سازندگان اصلی فرنچایز Call Of Duty ) از اول گفته که Modern Warfare 2 در دنیای Call Of Duty باقی خواهد ماند.
این هم در بسته بازی منعکس شده."

منبع

آخرین ویرایش:
نمیدونم یعنی یه اسم این قدر مهمه؟!!!!!!!! بازی با اسم چی بی اسم همون COD هست دیگه!!

امین کی گفته بازی بدون اسم همون COD ـه؟ اون 4 ـش با اسم COD نبود حالا این میخواست بدون اسم COD باشه !

امین کی گفته بازی بدون اسم همون COD ـه؟ اون 4 ـش با اسم COD نبود حالا این میخواست بدون اسم COD باشه !
بازی همه ی اصول COD رو داره دیگه! تا حالا خیال میکردین بازی بی اسم cod هست به به چه چه میکردین حالا باز یه اسم cod بهش اضافه شده بازی همون بازیه و هیچ تغییری هم درش رخ نداده...

درسته! ولی من بحثم اینه اصول کلی همون COD ـه! COD که به معنای جنگ جهانی نیست که اسمش این قدر ازار میده

خب این طوری هم MoH و هم BIA میتونند مدرن بشن. چون معنای جنگ جهانی نمیدند. و از اونور SC هم میتونه هر بازی بشه :دی

نه من راضی میشم نه تو ، ولش کن ، بزار حد اقل ناراحتیُ ابراز کنم :دی

من یک نیم چه فیلم از ign دیدم یک سری اسلحه و یک مرحله کوهنوری و جت اسکی اسلحه ای هم که داری یک اسکنر روشه که دشمن رو با ابی نشون می ده چون مثلا تو کوران برفی :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or