اضافات need for speed : most wandet

• Thread starter Thread starter jj20
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

jj20

کاربر سایت
اگر طرفدار سري بازي هاي need for speed هستيد و نميتونيد تا منتشر شدن شماره كربن ان طاقت بياريد من اضافاتي در اين باره اينجا ميزارم تا وقتي كه شماره بعدي ان منتشر بشه حالشو ببريد

1. Camera Hack 1.0
با این ابزار شما میتوانید موقعیت دوربین (camera) را تغییر دهید...همچنین میتوانید از داخل ماشین هم رانندگی کنید!

دريافت برنامه
size: 1.15MB

روش اجرا: فایل دانلود شده را اجرا کرده و وارد بازی شوید سپس دکمه * را از روی کیبورد فشار دهید تا برنامه فعال شود. با دکمه c میتوانید موقعیت دوربین را تغییر داده و موقعیت جدید را مشاهده کنید. برای غیر فعال کردن برنامه از دکمه / استفاده کنید.

اگر طرفدار سري بازي هاي need for speed هستيد و نميتونيد تا منتشر شدن شماره كربن ان طاقت بياريد من اضافاتي در اين باره اينجا ميزارم تا وقتي كه شماره بعدي ان منتشر بشه حالشو ببريد
میشه بیشتر توضیح بدی؟؟
یعنی ماشیتن های اضافه و ... مثل gta??

2. NFSMW Movie Extractor
با این برنامه کلیه فیلمهای بازی را به فرمت avi تبدیل کرده و آنها را با برنامه مدیاپلیر ویندوز تماشا کنید!

دريافت برنامه

size: 1.15MB

روش اجرا: بعد از دانلود و باز کردن زیپ برنامه به پوشه NFSMW Dir\MOVIES رفته و فایلهای این پوشه را داخل پوشه ای که برنامه قرار دارد کپی کنید. سپس فایل convert.cmd را اجرا کنید. برای مشاهده فیلمها به VP6 Codec احتیاج دارید. پس ابتدا فایل vp6_decoder.exe را اجرا کنید تا برنامه مورد نظر روی سیستم شما نصب شود. اکنون میتوانید فیلمهای بازی را با مدیاپلیر مشاهده کنید!

1- اگه اشتباه نکنم تو دارینوس همچین تاپیکی بود که فکر کنم شما از روی اونجا برداشتی (فکر کنم ) .
2- الان وقت زدن همچین تاپیکی نیست . باید یه 8-7 ماه پیش این کارو می کردی . چون فکر نکنم دیگه کسی این بازی رو سیستمش نصب باشه که حالا بخواهد براش اضافات نصب کنه. ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or