اضافات GTA:SA

اضافات بازي

سلام

از حالا من مي خواستم اضافات اين بازي رو براتون بزارم

پژو 206 :

peugeot206_sa.jpg

اين جا كليك كنيد HIER

-----------------------------------------------------------------------------------------

پژو 607 :

Peugeot%20607%20cover.jpg

HIER

-------------------------------------------------------------------------------------------

حالا نوبتي كه باشه نوبت بنز است

S600%20W140%20Pullman.jpg

HIER

--------------------------------------------------------------------------------------------

sa35_cl65tun_ef.jpg

HIER

-----------------------------------------------------------------------------------------

خیلی برنامه هست ولی عمده ترینش تیریدی مکس البته فکر کنم البته ماشین های اصلی بازی جی تی ای رو توسط برنامه ای که خود شرکت سازندش داره ساختن

نوشته شده توسط mohandes_register:
نه 3dmax نبود.یه چیزه دیگست.تو بازی داته خدا بیامرز منم پرسیدم.یکی هم جواب داد ولی یادم نیست نر افزارش چی بود؟
من نگفتم نرم افزار اصلیش این گفتم با این هم میشه طراحی کرد

سلام

طبق قولي كه به شما داده بودم اين هم چند تا ماشين جديد

sa46_z4_supreme2.jpg

HIER

---------------------------------------------------------------------------------

clip2.jpg

HIER

--------------------------------------------------------------------------------

bmw%20transfender%20tuning.jpg

HIER

---------------------------------------------------------------------------------------------

760li.jpg

HIER

---------------------------------------------------------------------------------------

bmw_williams_f1_sa.jpg

HIER

---------------------------------------------------------------------------------------

BMW%20X5%20By%20ZaeBoN.jpg

HIER

نوشته شده توسط spiderman:
اینم آموزش تصویری(البته این نصفی از کارها است)
eg5m60.jpg

eg5m60.jpg

نام فایلی که میخواید یه چیزی به جاش بذارید تایپ کنید
eg5mjn.jpg

eg5nv9.jpg

دو تا فایلی که از اینجا دانلود کردید
eg5nxk.jpg

بهد زدن این باید یه مقدار صبر کنید
-----------------------------------------------
امیدوارم خوب باشه :o

وقتی این کارو میکنم error میده...
الان هم که دوباره میخوام برم فایل gta3 باز کنم دیگه باز نمیشه ... بازم error میده...

نوشته شده توسط M3hdi:
سلام به برو بچ.
اين تاپيك رو كه ديدم ياد كلي خاطره از بازي دات افتادم. "اضافات GTA Vice City" يادش به خير.
هي پير شديم رفت.
سعید جان باید از نوع بازی رو بریزی
به اقا مهدی چه طوری ببینم شما همونی که اضافات وای سیتی رو میدادی یادش بخیر دیگه بازی دات منقرض شد دیگه
سالشم نزدیک

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or